Herkese Selam :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Muratti' Alıntı:
Hadi gelin beyoğluna :)

Frappicino espressoo double shot soya sütlü machiato soslu :)

iskender ile mantı'yı aynı tabağa koyup yemek gibi bir kahve ismi koymuş herifler.

Ah şu sosyeteler  :yerlerde:

Şu an askerde olan, Yöneticilerden bir kardeşim vardı yukarıda kulaklarını çınlattığım kardeşimdir kendisi. Ciddi anlamda acaip bir kahve kültürüne sahipti. 

Ben kahvelerin ismini telaffuz edemezken adam her birisinin tarihçesi üzerine doktora yapmıştı mübarek :kıskıs:

Sizin de bir forum kültürünüz var ama belli. Yaş kaç ? (Mahsuru yoksa tabi)

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ahahah bilmiyorum oda olabilir. Gecen yolda giderken elime tutusturdular bir bardak kahve hem satıp hem denetiyorlarmis. Yürüye yürüye içtim çok hoşuma gitti  :yerlerde: . Türk kahvesi Nescafe den başka kahve bilmediğim için baktım herkes başka başka kahvelerden bahsediyor bende onu soyliyim dedim  :kop:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
clearidas' Alıntı:
Ahahah bilmiyorum oda olabilir. Gecen yolda giderken elime tutusturdular bir bardak kahve hem satıp hem denetiyorlarmis. Yürüye yürüye içtim çok hoşuma gitti  :yerlerde: . Türk kahvesi Nescafe den başka kahve bilmediğim için baktım herkes başka başka kahvelerden bahsediyor bende onu soyliyim dedim  :kop:

Al işte bu da benden :kop:

Bildiğim tek kahve 3ü5i bir arada :kıskıs:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ahahaha aynen ado hocam benimde. Yapan olursa şekersiz türk kahvesi içerim. Yapan olmazsa Nescafe ye devam .   :rock:

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
clearidas' Alıntı:
Ahahaha aynen ado hocam benimde. Yapan olursa şekersiz türk kahvesi içerim. Yapan olmazsa Nescafe ye devam .   :rock:

3-1 Arada içersem ayıptır söylemesi gaz yapıyor hocam, kabız oluyorum  :yerlerde:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Muratti' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

3-1 Arada içersem ayıptır söylemesi gaz yapıyor hocam, kabız oluyorum  :yerlerde:

Hocam sütlü köpüklu iyi gediyor valla benim favorim o. Gaz konusunu bilemem ama  :bilmiyom:haha:

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Jeopol' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Abi Türk kahvesi şekerli olunca tad vermiyor sanki? :alala:

ben sekerli alistim. sekersiz olmasin. en azindan orta sekerli olsun.

Şeker tüketmeyin aman hocam, tanıdıklarımın %50'si diyabet hastası bulundukları durum çok korkutucu.

Sizde biliyorsunuz ki şekeri depolayacak, sentezleyecek bir iç organımız yok. Götürüsü çok fazla

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
Muratti' Alıntı:
Jeopol' Alıntı:
ben sekerli alistim. sekersiz olmasin. en azindan orta sekerli olsun.

Şeker tüketmeyin aman hocam, tanıdıklarımın %50'si diyabet hastası bulundukları durum çok korkutucu.

Sizde biliyorsunuz ki şekeri depolayacak, sentezleyecek bir iç organımız yok. Götürüsü çok fazla

buyuk ihtimal ben de de olacak. diyabet cogunlukla irsi nedenlerle ortaya cikiyor. acikcasi 5 yil gec diyabet olayim diye sekerin tadindan vazgecemem. :bilmiyom:

Geri
Üst Alt