Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Almayı düşündüğün yerden seri no paylaşırsan arkadaşlar panel tipi konusunda yardımcı olabilir65”e ben de düştüm hocam ?? İnşallah bakalım yarın alsam da kurtulsam şu dertten ?
Almayı düşündüğün yerden seri no paylaşırsan arkadaşlar panel tipi konusunda yardımcı olabilir65”e ben de düştüm hocam ?? İnşallah bakalım yarın alsam da kurtulsam şu dertten ?
3-5 bir şey de kendisi katsın alın bir LG OLED.Abi kız mühendis şimdi kandıramıyorum da sohbet sürekli film önerisi yok belgesel tutturmuş herkes bir Qled sağolsun bütün avmler yanyana koyuyor televizyonları parlak olana sarılıyor yeni gelin. İleride playstation alabilirim bile diyemedim ?. Dedim ben forumlarda çözerim sorunumu sağolun valla Değerli hocalarım gerek videolarınız gerekse forumda bir çok bilgi öğrendim. Ki yeni kanal içeriklerini de heyecanla bekler oldum. Tekrardan çok teşekkür ediyorum. Yarın buralardayım o zaman ??
3-5 bir şey de kendisi katsın alın bir LG OLED.
Salon erkeğin mutfak yatak odası kadının oluyormuş ah şu adetler3-5 bir şey de kendisi katsın alın bir LG OLED.
Değerli Adem Helvacı hocam şunu al demeden kesinlikle almam ??Yok ben gaza gelip Toshiba almaya gidiyorsun diye düşündüm, onun için seri no at ki panel tipine bakalım demiştim ama görüyorum ki hala kararsızsın
Hahahaha valla Aragorn ve Adem Helvacı hocalarımın tecrübelerine dayanarak muhtemelen her türlü ihmal edileceğim ??Affınıza sığınarak LG Oled alırsa yenge tvden gözünü alamayıp bizim damadı ihmal etmez mi hocam? ???
Sana dedim al uygun bir şey geç şimdi gidip alacaksın 8500 senin papuç birinci dakikadan dama atılacak ?Salon erkeğin mutfak yatak odası kadının oluyormuş ah şu adetler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değerli Adem Helvacı hocam şunu al demeden kesinlikle almam ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hahahaha valla Aragorn ve Adem Helvacı hocalarımın tecrübelerine dayanarak muhtemelen her türlü ihmal edileceğim ??
Abi UD9000 vatanda 5.5 muş aradım türkiyede satış yok dedi. N11 de var ama Türkiye de satış yok olayı nedirDoğru söylüyorsun kardeşim.
O zaman direkt olarak şuraya 65UD9000 diye bir bomba bırakayım.
Üründe Samsung LG ve AUO olmak üzere 3 kral panel üreticisi var. Malum sevgili Özgürde bulunan tv nin panel üreticisi de AUO ve gayet memnun.
Tabi damat beye ne denk gelir bilemiyorum ancak ne denk gelirse gelsin hepsi tatminkâr panel o nedenle güvenerek önerdim.
Panel destek unsuru olarak bu modelde DV yoktur bilginiz olsun ancak HDR ve Wide Color Gamut + Soft Pıx mevcuttur. Panel ile ilgili daha detaylı bilgiyi ancak ürün seri numarası bana ulaşırsa paylaşabilirim.
Aslında UD9800 derdim de damat dua etsin yeni evleniyor
6.500 abi fiyatı Adem HelvacıDoğru söylüyorsun kardeşim.
O zaman direkt olarak şuraya 65UD9000 diye bir bomba bırakayım.
Üründe Samsung LG ve AUO olmak üzere 3 kral panel üreticisi var. Malum sevgili Özgürde bulunan tv nin panel üreticisi de AUO ve gayet memnun.
Tabi damat beye ne denk gelir bilemiyorum ancak ne denk gelirse gelsin hepsi tatminkâr panel o nedenle güvenerek önerdim.
Panel destek unsuru olarak bu modelde DV yoktur bilginiz olsun ancak HDR ve Wide Color Gamut + Soft Pıx mevcuttur. Panel ile ilgili daha detaylı bilgiyi ancak ürün seri numarası bana ulaşırsa paylaşabilirim.
Aslında UD9800 derdim de damat dua etsin yeni evleniyor
Aynı fiyat arada kaldık satın alamıyorum yahuSana dedim al uygun bir şey geç şimdi gidip alacaksın 8500 senin papuç birinci dakikadan dama atılacak ?