Hepsi Burada TV önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
insanoğlu böyle işte, 34 ekran tüplü televizyonda dizi izler, fifa, sonic falan oynardık, şimdi 50 inç ekrana küçük diyoruz :tara

okuduğum bir kitapta, insanlara 3 boyutlu yayın odanın 4 duvarından yapılıyordu, kafanı nereye çevirsen görüntü orada. buraya doğru gidiyoruz herhalde :krotey

neyse konuyu dağıtmayayım.. babamlara toshiba aldık a101 de satılan modelden, çok memnunuz şimdilik.
Gerçekten de öyle, İnsanoğlu doyumsuz. 67 ekran (cm) tüplü tv si olanlar zengindi eskiden zira genelde 37-51-55 ekranlar hakimdi orta sınıfta.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Gerçekten de öyle, İnsanoğlu doyumsuz. 67 ekran (cm) tüplü tv si olanlar zengindi eskiden zira genelde 37-51-55 ekranlar hakimdi orta sınıfta.
Bizde 55 saba ve 51 arçelik vardı, milliyet gazetesinin kuponla verdiği. Evinde 67, 82 ekran olanlara çok imrenirdim. ?
insanoğlu böyle işte, 34 ekran tüplü televizyonda dizi izler, fifa, sonic falan oynardık, şimdi 50 inç ekrana küçük diyoruz :tara

okuduğum bir kitapta, insanlara 3 boyutlu yayın odanın 4 duvarından yapılıyordu, kafanı nereye çevirsen görüntü orada. buraya doğru gidiyoruz herhalde :krotey

neyse konuyu dağıtmayayım.. babamlara toshiba aldık a101 de satılan modelden, çok memnunuz şimdilik.
Valla öyle ilk 32" almıştım sonra 42" Pany aldım dev gibi geldi, şimdi 50 küçük geliyor

YeniDamat Çevrimdışı

YeniDamat

Yeni Üye
9 Mar 2021
26
27
B5CB7F33-A8C0-4B4B-A3F1-1CF1479D86B8.jpg
salonum bu şekilde karşı duvara olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B5CB7F33-A8C0-4B4B-A3F1-1CF1479D86B8.jpg
salonum bu şekilde karşı duvara olacak
20 metrekare

YeniDamat Çevrimdışı

YeniDamat

Yeni Üye
9 Mar 2021
26
27
Adem Helvacı ustanın lafının üstüne laf söylemek haddime değil, onun tavsiye ettiği model ok di
Tabiki öyle ona lafım olamaz zaten yutup yorumlarında birine TU serisi alınmamalı şeklinde bir yorumu var ama eski bir yorum o zaman bu model çıkmamış mıydı aceba 7000 serisinden mi bahsediyor hocam onu çözemedim

Ekranı küçük, özellikleri orta/yüksek tutup 50TU8500 almak olurdu benim tercihim :)
55TU8000 sizce nasıl olur ? 5.9k civarlarında en iyi ürün gibi duruyor

Son düzenleme:
Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
bende VA panel var evde L koltuk tam karşıdan izliyorum. Bir de benim yeni TV döner başlıklı uzanınca kendime çeviriyorum ? kuzenimin evinde LG IPS var (nano serisi) oturma düzeni fotoğraftaki gibi. Onlarda özellikle dikkat ettim yandan oturduğum yerden fazla açı oluyor TV'nin konumuna göre (oturma odası küçük mesafe kısa vs vs.) IPS olduğu için kurtarıyor görüntüdeki değişim benim evdekine göre gerçekten fark ediyor. Üstat boşa uyarmıyor.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Tabiki öyle ona lafım olamaz zaten yutup yorumlarında birine TU serisi alınmamalı şeklinde bir yorumu var ama eski bir yorum o zaman bu model çıkmamış mıydı aceba 7000 serisinden mi bahsediyor hocam onu çözemedim

55TU8000 sizce nasıl olur ? 5.9k civarlarında en iyi ürün gibi duruyor
7000 serisinden bahsediyor, 8500 olmuyorsa 8000 de olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt