samsung daha iyi ve kaliteli mühendislik yazılım anlamında global bir marka 50 olsun samsung olsun philipsin servisi kötü fiyatlar aynı birbirine yakın samsung en iyi seçim olurSamsungun 50 inç olması vestelin 58inden kat kat iyi olacağı kesin değil mi?
Hepsi forumda okuduğum bilgilere istinaden vasat. Şöyle; Vestel üretimi karma paneldir. Bütün 58" de panda ve chot panel vardır. Çok koliteli degil Samsung veya LG panele ulaşamaz. Ama idare eder.Samsungun 50 inç olması vestelin 58inden kat kat iyi olacağı kesin değil mi?
Video ekliyim Samsung VS ToshibaHepsi forumda okuduğum bilgilere istinaden vasat. Şöyle; Vestel üretimi karma paneldir. Bütün 58" de panda ve chot panel vardır. Çok koliteli degil Samsung veya LG panele ulaşamaz. Ama idare eder.
Samsung için 7000 serisinden Adem hocam iyi bahsetmedi.
Philips servisini de yerden yere vurulduğunu okuyoruz.
Çok beklentin yoksa Samsunga kalite deyip düşük model alacağına, Toshiba seven biri olarak Toshiba derdim
Damat hayırlı olsun, çok masraf yapma derim 15 yıllık evli bir abin olarak, tv karşısında ömrünüzü harcamayın, zamanın kıymetini bilin, bulunsun diye alın uygun bir tv ama onun esiri olmayın, hayatınızı yaşayın.Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için şöyle sorayım 4 5 k civarı 50 - 58” inç tv öneriniz varmı söylediğim modeller çoğunuzun hoşuna gitmemiş hocalarım ev kuruyorum o yüzden ?