Hepsi Burada TV önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YeniDamat Çevrimdışı

YeniDamat

Yeni Üye
9 Mar 2021
26
27
Damat hayırlı olsun, çok masraf yapma derim 15 yıllık evli bir abin olarak, tv karşısında ömrünüzü harcamayın, zamanın kıymetini bilin, bulunsun diye alın uygun bir tv ama onun esiri olmayın, hayatınızı yaşayın.
Abi öyle de evde oturup beraber bir film izleriz ya ?

YeniDamat Çevrimdışı

YeniDamat

Yeni Üye
9 Mar 2021
26
27
İzlersiniz elbette ama mümkünse sinemada seyredin, ilelebet böyle devam etmez covid yasakları, kafaya takacak kadar değerli bir konu değil tv meselesi bence
Öyle de abi gerçekten çok fazla arada kaldım toshiba tamam diyorum bir video izliyorum yok samsung tamam sonra vestel tamam salon büyük büyük televizyon lazım ama kalite bozuluyor fena arada kaldım ?

forza_ksk Çevrimdışı

forza_ksk

Aktif Üye
18 Şub 2018
102
Öyle de abi gerçekten çok fazla arada kaldım toshiba tamam diyorum bir video izliyorum yok samsung tamam sonra vestel tamam salon büyük büyük televizyon lazım ama kalite bozuluyor fena arada kaldım ?
Öncelikle hayırlı olsun. Dediğin gibi insan araştırdıkça kafası karışıyor, hangi tv'yi alacağını şaşırıyor. Çoğunluğun önerisine ben de katılıyorum(Samsung) fakat Toshiba alacaksan a101'in kendi sitesinde 500 tl civarı daha ucuz, aklında olsun.

YeniDamat Çevrimdışı

YeniDamat

Yeni Üye
9 Mar 2021
26
27
Nanocell teşhir bakacağım yarın qled teşhirden 6 k civarı düşer mi?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Bu arada aslında bu soruyu tv tavsiye ana konu üzerinden sorman gerekirdi, normalde konu kitlenir ama adminler bir kerelik istisna yapabilir belki senin için

YeniDamat Çevrimdışı

YeniDamat

Yeni Üye
9 Mar 2021
26
27
Bu arada aslında bu soruyu tv tavsiye ana konu üzerinden sorman gerekirdi, normalde konu kitlenir ama adminler bir kerelik istisna yapabilir belki senin için
Yeni ev hediyesi sanırım ? Valla bütçem max 5.5 şimdi yeni geline laf anlatılmaz abi biliyorsun. Tvnin bir ömür boyu kötü olmasından teşhir diyip iyi bir ürün sokmak daha mantıklı gibi geliyor yeni eve gerçekten araştırıyorum şu saatlere kadar ama yok yok yok! ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yeni eve teşhir tv sokma derim. Adem Helvacı Adem Helvacı abi bir el atsana mevzuya, kördüğüm olduk
Özgürüm Selamlar;

Liste tamamen faul senin tabirin ile.

Vestel o modeller ile eve sokulmaz
Samsung TU7 serisi tv diye alınmaz o ancak cafe bar restoranlarda ''Şurada dursun tımbırdasın dikkat dağıtsın yeter'' mantığı ile üretilmiş garabettir gözümde
Phılıps model+görüntü kalitesi+teknolojisi olarak alınır ancak satış sonrası hizmet sorunlarına karışmayız (Sanki diğerleri olsa CEO yuz da müdahale edeceğiz :kiskis )
Toshiba ise bu üretim için çok da tercih edeceğim ürün olmaz.

Yani Eğer bu listeden ürün seçmek zorundaysak ve ÜRÜN üzerinden yorumlayacaksak alınması gereken tek tv PHILIPS olur bana göre :)

Yok eğer buna mecbur değiliz şartları zorlayalım dersen bana göre TU8000 EN AZINDAN alınması gereken modeldir.

PC parçalarım geldi, işlerimi kolaylamaya başlıyorum, yakın zamanda yeni nesil panel teknolojileri ile ilgili de sizlere paylaşımlarda bulunacağım ve ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız

Teknoloji meraklısı olan bizleri iyi günler beklemiyor dostlar :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Özgürüm Selamlar;

Samsung TU7 serisi tv diye alınmaz o ancak cafe bar restoranlarda ''Şurada dursun tımbırdasın dikkat dağıtsın yeter'' mantığı ile üretilmiş garabettir gözümde
Phılıps model+görüntü kalitesi+teknolojisi olarak alınır ancak satış sonrası hizmet sorunlarına karışmayız (Sanki diğerleri olsa CEO yuz da müdahale edeceğiz :kiskis )

Yani Eğer bu listeden ürün seçmek zorundaysak ve ÜRÜN üzerinden yorumlayacaksak alınması gereken tek tv PHILISP olur bana göre :)

Yok eğer buna mecbur değiliz şartları zorlayalım dersen bana göre TU8000 EN AZINDAN alınması gereken modeldir.

PC parçalarım geldi, işlerimi kolaylamaya başlıyorum, yakın zamanda yeni nesil panel teknolojileri ile ilgili de sizlere paylaşımlarda bulunacağım ve ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız

Kahkaha attım ceo esprisine ?

YeniDamat Çevrimdışı

YeniDamat

Yeni Üye
9 Mar 2021
26
27
Özgürüm Selamlar;

Yani Eğer bu listeden ürün seçmek zorundaysak ve ÜRÜN üzerinden yorumlayacaksak alınması gereken tek tv PHILISP olur bana göre :)

Çok teşekkür ederim hocam sonunda sihirli değnek ile geldiniz ama diyelim 5.5 k paranız var şuanda siz ne alırsınız bu listeden değil genel olarak mesela

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Ekranı küçük, özellikleri orta/yüksek tutup 50TU8500 almak olurdu benim tercihim :)

insanoğlu böyle işte, 34 ekran tüplü televizyonda dizi izler, fifa, sonic falan oynardık, şimdi 50 inç ekrana küçük diyoruz :tara

okuduğum bir kitapta, insanlara 3 boyutlu yayın odanın 4 duvarından yapılıyordu, kafanı nereye çevirsen görüntü orada. buraya doğru gidiyoruz herhalde :krotey

neyse konuyu dağıtmayayım.. babamlara toshiba aldık a101 de satılan modelden, çok memnunuz şimdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt