Haydi Beyler, ASKERLİKLER NEREDE YAPILDI?

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
657
45
slm
79/2 devre gitmiştim.acemi birliği hatay serinyol usta birliğim şırnak uludere idi 82 lik havancı idim.güzel günlerdi.ilk attığım havan eğitim amaçlı benzinlikteki lastikçi ye dogru ucuuupp gitmişti :)))

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
252
55
70/2 Tertip olarak yapmıştım. Acemi birliği Ankara Etimesgut Zırhlı birlikler Tümeni, usta birliği Gaziantep 5. Zırhlı birlikler Tugayı (merkez). Tank ( M48 A5 T1) nişancısı olarak askerliğimi yapmıştım. Körfez savaşı patlat verdiğinde bize denk geldiğinden tatbikat v.s bol geçmişti. Okuyorum askerlik o nedenle yapmadım diyenlere de belirteyim, 18 ay askerlikten sonra üniversite tahsilimi yaptım.

confessions Çevrimdışı

confessions

Yeni Üye
30 Tem 2018
31
52
concientious objection olmam yasal olarak mümkün değildi.
bunun için finansbank kurtuluş-şişli şubesinde askerlik yaptım.
şaka, şaka...

Son düzenleme:
wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
48
77/3 Manisa kırkağac 6. jandarma kom alay komtanlığı acem usta diyarbakır 7. kolordu kom jandarma asayış

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
323 KD
Acemilik Ankara Mamak MEBS
Usta Birliği Ankara Mevki Asker Hastanesi

Acemilikte Mehter takımına seçilip yattım.. üstüne mevki asker hastanesi santraline gececi olup yine yattım... gündüzde koğuşta yattım.. tüm anım bu askerlik adına:deli1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
323 KD
Acemilik Ankara Mamak MEBS
Usta Birliği Ankara Mevki Asker Hastanesi

Acemilikte Mehter takımına seçilip yattım.. üstüne mevki asker hastanesi santraline gececi olup yine yattım... gündüzde koğuşta yattım.. tüm anım bu askerlik adına:deli1

İşte senin yatmalarının çalışmalarını ben yaptım yeterince :kop

usta birliğine katıldığımda AMM ye seçtiler, Şafak doğan güneş dediğimde dahi 21/23 05/07 devriyem vardı :kiskis

Geri
Üst Alt