Haydi Beyler, ASKERLİKLER NEREDE YAPILDI?

slm
79/2 devre gitmiştim.acemi birliği hatay serinyol usta birliğim şırnak uludere idi 82 lik havancı idim.güzel günlerdi.ilk attığım havan eğitim amaçlı benzinlikteki lastikçi ye dogru ucuuupp gitmişti :)))

Selam 2002 Aralık ayında 289.kd, Tunceli Hozat 10.Jand.Kom.Taburunda istihbarat yazıcı olarak yaptım

70/2 Tertip olarak yapmıştım. Acemi birliği Ankara Etimesgut Zırhlı birlikler Tümeni, usta birliği Gaziantep 5. Zırhlı birlikler Tugayı (merkez). Tank ( M48 A5 T1) nişancısı olarak askerliğimi yapmıştım. Körfez savaşı patlat verdiğinde bize denk geldiğinden tatbikat v.s bol geçmişti. Okuyorum askerlik o nedenle yapmadım diyenlere de belirteyim, 18 ay askerlikten sonra üniversite tahsilimi yaptım.

concientious objection olmam yasal olarak mümkün değildi.
bunun için finansbank kurtuluş-şişli şubesinde askerlik yaptım.
şaka, şaka...

Son düzenleme:
Yas 29-30 oldu, hala askerlik yapmadim desem tepki gorur muyum acaba? :ıslık:
Bu mesaji yazdiktan 3 ay sonra hakkari cukurca ve sirnak beytussebabpta 1 ay arazi gorevinde kaldim.

Askerlik sayilir mi?:danger

Artik kim beddua ettiyse dogunun da dogusuna gittik:kiskis

Henüz yapmadım hocam :D

77/3 Manisa kırkağac 6. jandarma kom alay komtanlığı acem usta diyarbakır 7. kolordu kom jandarma asayış

323 KD
Acemilik Ankara Mamak MEBS
Usta Birliği Ankara Mevki Asker Hastanesi

Acemilikte Mehter takımına seçilip yattım.. üstüne mevki asker hastanesi santraline gececi olup yine yattım... gündüzde koğuşta yattım.. tüm anım bu askerlik adına:deli1

Bu mesaji yazdiktan 3 ay sonra hakkari cukurca ve sirnak beytussebabpta 1 ay arazi gorevinde kaldim.

Askerlik sayilir mi?:danger

Artik kim beddua ettiyse dogunun da dogusuna gittik:kiskis

Vallahi ben değilim, ben senin amarigadaki evine göz dikmiştim sadece :kiskis

Henüz yapmadım hocam :D
Olsun yapınca yazarsın :kop

323 KD
Acemilik Ankara Mamak MEBS
Usta Birliği Ankara Mevki Asker Hastanesi

Acemilikte Mehter takımına seçilip yattım.. üstüne mevki asker hastanesi santraline gececi olup yine yattım... gündüzde koğuşta yattım.. tüm anım bu askerlik adına:deli1

İşte senin yatmalarının çalışmalarını ben yaptım yeterince :kop

usta birliğine katıldığımda AMM ye seçtiler, Şafak doğan güneş dediğimde dahi 21/23 05/07 devriyem vardı :kiskis

313. ks dnm fethiye ölüdeniz jandarma

Geri
Üst Alt