Haydi Beyler, ASKERLİKLER NEREDE YAPILDI?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
mrsmrc' Alıntı:
Ado' Alıntı:
mrsmrc' Alıntı:
Bak hele kafa nelere çalışıyor.  :kıskıs:
Okul bitsin de bir yüksek de ben yapayım.  :kop:

Vites yükselt tabi :kıskıs:

7 inci vites olsun :kop:
Birkaç yıla kalmaz, koğuşta boş vakitlerimde yine forumda takılırım  :kop:

Tabi tabi.

G.Kurmay başkanı da zaten diyordu ''Emrecim gelse de şöyle koğuşta kendisine YATAŞ yatak cibinlik ve İPHONE 18 versem'' diye 

Eeee sen gidene kadar İPHONE 18 bile çıkar malum :kop:

mrsmrc Çevrimdışı

mrsmrc

Aktif Üye
7 Ocak 2018
289
Ado' Alıntı:
mrsmrc' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Vites yükselt tabi :kıskıs:

7 inci vites olsun :kop:
Birkaç yıla kalmaz, koğuşta boş vakitlerimde yine forumda takılırım  :kop:

Tabi tabi.

G.Kurmay başkanı da zaten diyordu ''Emrecim gelse de şöyle koğuşta kendisine YATAŞ yatak cibinlik ve İPHONE 18 versem'' diye 

Eeee sen gidene kadar İPHONE 18 bile çıkar malum :kop:

Bak yaaa  :evillol:

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
73/4
Manisa Kırkağaç 12.Bölük
Halkalı Jandarma Komando Taburu (İstanbul-Iğdır)

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
360/1
Kastamonu
Hakkari - Yüksekova

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
79/3 tertip acemi birliği 58. Topçu er eğitim Tugayı BURDUR... Birlik normalde 35 gündü 7000 askerden 270 askerin dağıtımı çıkmadı. İçlerinde bende vardım. 45 gün daha kalarak muhabere eğitimi aldım. Usta birliğim TEKİRDAĞ Yazgan kışlası... S4 yazıcılığı... AMM ve haber merkezi yazıcılığı... Son üç ay dış posta yapalım dediler kabul etmedim tam yatma vakti :hihi

ÖzgürE Çevrimdışı

ÖzgürE

Aktif Üye
24 Haz 2018
50
48
78/4
Yenifoça J.Komando Er eğitim alayı.
Ankara Jandarma Genel Komutanlığı - Nöbet Delisi :gul

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
1982/3 Tertip.
Acemi birliği İzmir bornova 116. er eğitim alayı.
Usta birliği sakarya il jandarma kom. bakım onarım kom. kademe oto bakım.

naviga Çevrimdışı

naviga

Yeni Üye
27 Tem 2017
29
70/3.

Acemilik, İzmir Bornova Ulaştırma eğitim taburu.

Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa zırhlı alay (Kaçıncı zırhlı alaydı, düşün düşün hatırlayamadım :hmm)
Kariyer (zpt) şöförüydüm güya, askerlik boyunca kumanda kariyeri zimmetli kaldı ve her hafta bakımını yapmak, gerektiğinde tatbikata çıkmak zorunda kaldım bir kaç kez. Bunun yanında ustalığın ilk 15-20 gün sonrasından itibaren tam mesai olarak yazıcılık, desinatörlük yaptım.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
70/3.

Acemilik, İzmir Bornova Ulaştırma eğitim taburu.

Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa zırhlı alay (Kaçıncı zırhlı alaydı, düşün düşün hatırlayamadım :hmm)
Kariyer (zpt) şöförüydüm güya, askerlik boyunca kumanda kariyeri zimmetli kaldı ve her hafta bakımını yapmak, gerektiğinde tatbikata çıkmak zorunda kaldım bir kaç kez. Bunun yanında ustalığın ilk 15-20 gün sonrasından itibaren tam mesai olarak yazıcılık, desinatörlük yaptım.
Sağlam kariyer yapmışsın desene... :sirit:hihi

F Çevrimdışı

forcsf

Aktif Üye
10 Şub 2018
53
285. Kısa dönemde (2002) askerlik yaptım. Havaci olduğum için genel anlamda rahatti. Acemi Birliği Kütahya, usta birliği İzmir Çiğli 2. Ana jet üssündeydim. Askerlik 8 ay, ilk 45 gün yemine kadar çarşı izni yok, gittik usta birliğine dakika bir gol bir komutan devriyesi sırasında nöbette uyuyan askerler bulunca hafta sonu eğitim ve ikinci emre kadar çarşı izni (3 Hafta) iptal. Sonra bölüğe astsubayliktan geçme bir yüzbaşı geldi son 2 ay yine çarşı cezası:) Neyse bir üst dönem gidince vizitelere bakar oldum. Ucyol'daki Hava Hastanesi'ne harici viziteye gitme firsatiyla aradaki farkı biraz kapattım. Viziteye çıkan tüm er arkadaşları sivil kıyafetlerle götürürdüm. Dönüşte otobüs saatinde bulusurduk :)

Geri
Üst Alt