Hangi uydu alıcı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu forumda bir arkadaş önermişti next 2053.. YouTube da izledim. Görüntü kalitesi hakikaten çok güzel ?
2053 kullandım daha önce ve 2071e geçtim, 2053 güzel cihaz ama yazılım desteği yok malesef.

Sorduklarım kasalıydı ama buna ? nasip oldu.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Cihazı kullanıyorum IP tv yok.
Edit: pardon next 2053 ile karıştırmışım wifi aparatı ile youtube birde hotbird uydusu şifreli bağzı kanalların şifresini çözüyor

100-adet-MT7601-USB-WiFi-program-kilidi-150Mbps-2-4GHz-USB2-0-d-nebilen-kablosuza7bfcd584cc0b5d4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Wifi aparatı takmadan olmaz ayrı satılıyor ip tv için internet olması lazım

100-adet-MT7601-USB-WiFi-program-kilidi-150Mbps-2-4GHz-USB2-0-d-nebilen-kablosuza7bfcd584cc0b5d4.jpg
Wifi aparatı takılı, youtube ve hava durumu çalışıyor. Kumandadaki ip tv düğmesine basınca hiçbir şey olmuyor. Son yazılım yüklü.

Fiyatı uygun olsa sungate Titan çok güzel cihaz.

Wifi aparatı takılı, youtube ve hava durumu çalışıyor. Kumandadaki ip tv düğmesine basınca hiçbir şey olmuyor. Son yazılım yüklü.
Edit: pardon next 2053 ile karıştırmışım wifi aparatı ile youtube birde hotbird uydusu şifreli bağzı kanalların şifresini çözüyor
Cihazın özelliklerine yazmamışlarda.
Edit: pardon next 2053 ile karıştırmışım wifi aparatı ile youtube birde hotbird uydusu şifreli bağzı kanalların şifresini çözüyor IP TV yok ?

2053 kullandım daha önce ve 2071e geçtim, 2053 güzel cihaz ama yazılım desteği yok malesef.
Halbuki kolay yapılırdı yazılımı,ama sanki iki değişik işlemcili mi çıkartmışlardı bu modeli ,hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt