TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Dreamstar kafama yatıyor. Ds 3000g ile ds 4000 arasında ne fark var? Ben bir fark göremedim ama..Next 2032 değişmedi ise ,Gx işlemci var 6605 diye biliyorum,ama dönüşüm yapılamıyor ki şimdilik kendi yazılımı güzel ,kullanıcının menü ile ilgisini de anlamadım doğrusu ,yani menü güzel olunca cihaz da mı güzel oluyor ,bu cihazı kullanan meebbe var,sanırım babasına almıştı geyet de memnundu diye hatırlıyorum ,bu cihaz senin işini görür tkartal
Diğerleri en ucuzu 450 tl ,titanın yeni modeli kumandası değişmiş sadece (sanki kutuyu da değiştirmişler) fiyat olmuş 600 tl ,gerek var mı almana bilmem .
Bu arada grublardan alınan free denilen iptvler çoğu çalıntı,tarama ile çalınan iptvlerdir bana göre,bir gün kullanırsın,yarın kesilir ,yani kimse bedava iptv vermez ,test olarak verilen satıcıdan alınanlar hariç, bir de cihazda verilen ve sınırlı olan (2 yıllık,3 yıllık gibi) hediye iptvler hariç
Birde mips işlemci nasıldır? Kaliteli biliyorum ?
Ben çok mini cihaz kullandım. Aman aman ısınma vs. sorun yaşamadım..Bu mini alıcılar çabuk ısınıyor ve randıman alınamıyor donma kasma vb problemler çok yaşanıyor
Benim sunny 14600 vardı. Beğeniyorum o cihazı. Tuneri arızalı galiba uydu kabloyu takınca uyduları görmüyor. Sinyal seviyesi sıfırda duruyor. Fakat kumandası awox tv ile çakışıyordu. Yine tamire vercem. Hatta bugün verim bir baksın.
Son düzenleme: