Hangi uydu alıcı ?

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Humaxdan başka bildiğimiz yok. Mips işlemci nasıl?
mips işlemci adı değil mimari adı arm gibi. sti işlemcil uydular sd yayınlarda daha iyidir ama artık yayınlar hd olduğu için broadcam daha iyi görüntü verir fakat fiyatları dha yüksek oluyor. Uygun fiyatlı bulabilirseniz eski vestel codebox vardı görüntü kalitesi çok güzel bir de goldmaster eski bir modeli vardı broadcam işlemcili hatırlamıyorum

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
mips işlemci adı değil mimari adı arm gibi. sti işlemcil uydular sd yayınlarda daha iyidir ama artık yayınlar hd olduğu için broadcam daha iyi görüntü verir fakat fiyatları dha yüksek oluyor. Uygun fiyatlı bulabilirseniz eski vestel codebox vardı görüntü kalitesi çok güzel bir de goldmaster eski bir modeli vardı broadcam işlemcili hatırlamıyorum
Şu an kutulu cihazlarda F/P diyebileceğimiz bir ürün var mı?
Anneannem için alabilirim belki, mini cihazda kafası karışıyor kadının.
O yüzden kutulu almam lazım. :sirit

Kanal geçişi hızlı olsun, kilitlenmesin yeter.

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Ben aynı durumdan muzdaribim. Bana da uydu alıcısı lazım. Çarşıda TV malzemeleri satan bir dükkandan alabileceğim 3 tane uydu alıcısı buldum. Elektromaster(125₺), dreamstar (150₺), NextStar (200₺). Sizce hangisini almalıyım? Alternatif önerilerde bekliyorum.Tkgs özelliği olması önemli.

Dreamstar37d04dfc5e67da19.jpg
next-2023886ef474d6eecdea.jpg
Elektromaster37658cd1525f7498.jpg

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ben aynı durumdan muzdaribim. Bana da uydu alıcısı lazım. Çarşıda TV malzemeleri satan bir dükkandan alabileceğim 3 tane uydu alıcısı buldum. Elektromaster(125₺), dreamstar (150₺), NextStar (200₺). Sizce hangisini almalıyım? Alternatif önerilerde bekliyorum.Tkgs özelliği olması önemli.

Dreamstar37d04dfc5e67da19.jpg
next-2023886ef474d6eecdea.jpg
Elektromaster37658cd1525f7498.jpg
İçindeki donanımı bilmem, birbirine yakındır muhtemelen.
Dükkandan alacaksanız üçünü de şöyle bir çalıştırıp karar verip alın derim.
Kanal geçişi vs nasıl bir görmüş olursunuz. Bize de fikirlerinizi aktarırsınız.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Birde o zamanlar (hiremco) ali işlemcili cihazlar sd yayını berbattı hd yayın kalitesi güzeldi..
Next'e karşı da hem ılımlı hem şüpheciyim.
Ucuza zaten güzel cihaz alınmaz o ayrı.
Kanser yazılımı yoksa düşünebilirim. :hihi
Bence yazılım konusunda en sağlıklısı diye düşünüyorum. Önceden hiremco bu konuda iyidi. Şuan nasıl bilmiyorum.
Birde akıllı kumanda olayı artı olarak görüyorum..

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Elektromaster(125₺), bu cihaz hariç 2 sinden birini seçin ama bunları alacağınıza 2 el bir next machine alın derim uygun fiyatlı sahibindende falan denk geliyor.

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
İçindeki donanımı bilmem, birbirine yakındır muhtemelen.
Dükkandan alacaksanız üçünü de şöyle bir çalıştırıp karar verip alın derim.
Kanal geçişi vs nasıl bir görmüş olursunuz. Bize de fikirlerinizi aktarırsınız.
Hocam internetten başka fiyat ve marka araştırmalarım devam ediyor. Oradan almaya karar verir isem bakarım tabi.
Elektromaster(125₺), bu cihaz hariç 2 sinden birini seçin ama bunları alacağınıza 2 el bir next machine alın derim uygun fiyatlı sahibindende falan denk geliyor.
Hocam siz söyleyince letgo'dan 2. ellere baktım.Ama bilindik bir marka yok. Benimde aklımdan adını iyi kötü duyduğum ve kutulu cihaz oldukları için dreamstar ya da NextStar geçiyor.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam siz söyleyince letgo'dan 2. ellere baktım.Ama bilindik bir marka yok. Benimde aklımdan adını iyi kötü duyduğum ve kutulu cihaz oldukları için dreamstar ya da NextStar geçiyor.
Hometech de bakabilirsiniz.
Zaten donanım altyapıları üç aşağı beş yukarı aynı.
Fiyat yükselmedikçe alacağınız verim yakın olur.

Bütçenize uygun varsa ikinci el Next Machina 3D gibi cihazlara da bakabilirsiniz.
Onları da ikinci elde uyguna satan yok ama.
Sıfır fiyatı istiyorlar genelde.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Hometech de bakabilirsiniz.
Zaten donanım altyapıları üç aşağı beş yukarı aynı.
Fiyat yükselmedikçe alacağınız verim yakın olur.

Bütçenize uygun varsa ikinci el Next Machina 3D gibi cihazlara da bakabilirsiniz.
Onları da ikinci elde uyguna satan yok ama.
Sıfır fiyatı istiyorlar genelde.
Ben a101 den hometech almıştım. Hayatımda böyle berbat bir cihaz görmemiştim.

Geri
Üst Alt