Hangi uydu alıcı ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bende gerçi iki çeşit olan WiFi anten var. Fakat dahili olması daha avantajlı ?
Dikkat ederim ?
2021 model güncel yazılım 10.000 kanal hafızas 1080p HDı dahili wifi free iptv akıllı kumanda

205 TL' bu kadar özellik var bende 1 tane alıyorum şimdi hoşuma gitti cihaz?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ve inceleme istiyoruz :ok
youtube incelemesi yapılmış cihazın video paylaştım sepete attım bi detaylı bakayım ip tv vs bağlantı donma kasma varmı ona göre şipariş geçerim alırsam inceleme yaparım biraz kararsız kaldım ısınma ip tv şikayetleri var ?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
youtube incelemesi yapılmış cihazın video paylaştım sepete attım bi detaylı bakayım ip tv vs bağlantı donma kasma varmı ona göre şipariş geçerim alırsam inceleme yaparım biraz kararsız kaldım ısınma ip tv şikayetleri var ?
İnceleme videosunda ben cihazı beğendim. Kanal barı menüsü güzel. Ben kasalı birazda bu yüzden tercih ediyorum. Miniler biraz daha fazla ısınıyor ama sorun olacağını sanmıyorum. Alıp denemek lazım.
Beğenmezseniz bana verirsiniz ?
Elindeki ne oldu tarık :)
O diğer 32 axen tvde.. Gerçi şimdi evde awoxun yerini alıyor ? Her açılışta aklıma geliyorsunuz ?
Burada ayni cihaz daha ucuz hepsiburada farkı satıcılar satıyor 35 tl ucuz

Screenshot_20210826-011146.png

Son düzenleme:
Taunus Çevrimdışı

Taunus 

Aktif Üye
7 Ara 2018
113
50
İnceleme videosunda ben cihazı beğendim. Kanal barı menüsü güzel. Ben kasalı birazda bu yüzden tercih ediyorum. Miniler biraz daha fazla ısınıyor ama sorun olacağını sanmıyorum. Alıp denemek lazım.

O diğer 32 axen tvde.. Gerçi şimdi evde awoxun yerini alıyor ? Her açılışta aklıma geliyorsunuz ?

Screenshot_20210826-011146.png
En ucuzu hb de 132 tl?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
ok Sana 203 TL'ye bırakırım + 13 TL kargosu tutar indirimli kargo ile 216 TL
İçini açar wifi chip bilgisine kadar incelerim ihale sana kalacaksa sıkıntı yok :kiskis
Beğenirsem bende kalır İP TV için lazım uydu için lazım değil

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Onun için sormadım sevgili tarık ,bozuldu mu anlamında sordum mübarek :)
2023 gx işlemcili ,ama başka bir cihaza döner mi bilmiyorum ,sanırım dönmüyordu (SN hatası veriyordu sanki) ,astra 19 sende çıksa ,piko al derdim ,en azından bazı şeyleri izlerdin ,hani 22 kişi koşuyor ya bir şeyin peşinden :)

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Onun için sormadım sevgili tarık ,bozuldu mu anlamında sordum mübarek :)
2023 gx işlemcili ,ama başka bir cihaza döner mi bilmiyorum ,sanırım dönmüyordu (SN hatası veriyordu sanki) ,astra 19 sende çıksa ,piko al derdim ,en azından bazı şeyleri izlerdin ,hani 22 kişi koşuyor ya bir şeyin peşinden :)
Ben bozulacağını sanmıyorum ?

Ha hipodrom diyorsunuz anladım ?
ok Sana 203 TL'ye bırakırım + 13 TL kargosu tutar indirimli kargo ile 216 TL
İçini açar wifi chip bilgisine kadar incelerim ihale sana kalacaksa sıkıntı yok :kiskis
Beğenirsem bende kalır İP TV için lazım uydu için lazım değil
Gider sıfırını alırım. ? İkinci ele o kadar para verilmez ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben bozulacağını sanmıyorum ?

Ha hipodrom diyorsunuz anladım ?
Sadece o da değil ,milletin iptvden izlediklerini ben minicik alıcıdan izliyorum ,ama son zamanlarda canımın sıkıntısı tam geçmediğinden hiç bir şeye elimi sürmedim inan,daha motorlu çanağımı dahi takmadım :)

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Sadece o da değil ,milletin iptvden izlediklerini ben minicik alıcıdan izliyorum ,ama son zamanlarda canımın sıkıntısı tam geçmediğinden hiç bir şeye elimi sürmedim inan,daha motorlu çanağımı dahi takmadım :)
Bence havalar güzelken takın bu arada canınızın sıkıntısı da geçer eğlence olur ?

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,165
60
arkadaşlar sırf iptv için uydu cihazı almanıza gerek yok,ki yeni nesil tv,lerde içinde iptv oynatıcılar var zaten örneğin xteream iptv player, GSE İPTV PLAYER hatta gelişmiş olanlarda mac player ve stalker portal iptv player bunlar android tv,lerin çoğunda var birde Sss iptv bir editör yardımı ile direk tv içine atabiliyorsun.

Geri
Üst Alt