İPtv önemli değil demişti zatenarkadaşlar sırf iptv için uydu cihazı almanıza gerek yok,ki yeni nesil tv,lerde içinde iptv oynatıcılar var zaten örneğin xteream iptv player, GSE İPTV PLAYER hatta gelişmiş olanlarda mac player ve stalker portal iptv player bunlar android tv,lerin çoğunda var birde Sss iptv bir editör yardımı ile direk tv içine atabiliyorsun.
Sadece o da değil ,milletin iptvden izlediklerini ben minicik alıcıdan izliyorum ,ama son zamanlarda canımın sıkıntısı tam geçmediğinden hiç bir şeye elimi sürmedim inan,daha motorlu çanağımı dahi takmadım
Hımm, daha hiç saptığını görmedim ,yıllardır kullanıyorum (DiseqC motor) ,sadece lnb giriş-çıkış lehimler soğuk lehim olduğundan söküp lehimledim tekrar geçenlerde ,tabii sağlam kurulum yapılmazsa elbette kayma olur ,işini iyi yapanları tenzih ederim ,çanağı bile iyi sıkmayıp,rüzgarda dönünce gelip tekrar ayar çeken usta gördüm maalesefteraspy dostum bence o motorlu çanakla hiç uğraşma çünkü hem ayda bir yörüngede kayma oluyor hemde ses yapıyor uğraşmasıda çabası ?
IP TV var bende tv box smart tv'de var IP TV ye giriyorum kullanıyorum free ip tv kalitesini merak ettimteraspy dostum bence o motorlu çanakla hiç uğraşma çünkü hem ayda bir yörüngede kayma oluyor hemde ses yapıyor uğraşmasıda çabası ?
hayır iptv lazım uydu önemli değil demiş
Free ip tvnin kalitesi olurmu mübarek ,normal zamanlarda oynar ama sana lazım olan zamanda internet döner durur ,yüklenmezIP TV var bende tv box smart tv'de var IP TV ye giriyorum kullanıyorum free ip tv kalitesini merak ettim +evdeki
Uydu alıcıyı yenilemek ikinci tv için uydu alıcı olarak misafir vs için I
PTV için alınmaz katılıyorum osmanke hocam
Humaxdan başka bildiğimiz yok. Mips işlemci nasıl?Görüntü kalitesine önem veriyorsanız ucuz broadcom işlemcili alıcılara bakın.
? benim dediğim o değil kollu motor takılan çanak (DiseqC motor) kolay onlara ancak 90cm çanaklara takılıyor (kollu motorlu çanaklara ise 120,den başlayıp 5m ve üstüne takılabiliyor) bunları çok kurdum kurulumu,da çok uğraştırıyor bence artık bunlara gerek bile yok çünkü bunlar bir uydudan diğerine geçene kadar zaman farkı oluyor oysa şimdilerde çanaklara takılan aparatlar var bir uydudan diğerine geçiş anlık hatta bunlar için yapılan çeşitli türde çanaklar var tavsiye ederim kendini yorma bu çanaklarda sadece çanaği seyretmek istediğin uyduların birini merkez baz alıyorsun sonra sırsı ile lnb,leri aparatlarına takıp ince bir ayar ile izlemeye başlıyorsun saygılar. not buraya bu çanaklarla ilgili bir kaç görsel atıyorum.Hımm, daha hiç saptığını görmedim ,yıllardır kullanıyorum ) (DiseqC motor,sadece lnb giriş-çıkış lehimler soğuk lehim olduğundan söküp lehimledim tekrar geçenlerde ,tabii sağlam kurulum yapılmazsa elbette kayma olur ,işini iyi yapanları tenzih ederim ,çanağı bile iyi sıkmayıp,rüzgarda dönünce gelip tekrar ayar çeken usta gördüm maalesef
İlk resimdeki çanak gibi uydum olsa kendimi NASA uzay istasyonunda gibi hissederdim ?? benim dediğim o değil kollu motor takılan çanak (DiseqC motor) kolay onlara ancak 90cm çanaklara takılıyor (kollu motorlu çanaklara ise 120,den başlayıp 5m ve üstüne takılabiliyor) bunları çok kurdum kurulumu,da çok uğraştırıyor bence artık bunlara gerek bile yok çünkü bunlar bir uydudan diğerine geçene kadar zaman farkı oluyor oysa şimdilerde çanaklara takılan aparatlar var bir uydudan diğerine geçiş anlık hatta bunlar için yapılan çeşitli türde çanaklar var tavsiye ederim kendini yorma bu çanaklarda sadece çanaği seyretmek istediğin uyduların birini merkez baz alıyorsun sonra sırsı ile lnb,leri aparatlarına takıp ince bir ayar ile izlemeye başlıyorsun saygılar. not buraya bu çanaklarla ilgili bir kaç görsel atıyorum.
Tavuk mu kovalıyorlar emmi?hani 22 kişi koşuyor ya bir şeyin peşinden
telegramda free iptv veren gruplar var ister mac adresli istersen m3u olarak bunlar bazen anlık olabiliyor bazısı,da aylarca gidebiliyor alır yüklerim dersen sen bilirsin ben sana atardım ama burada yasak olduğu için olmaz ayrıca bunları tarayıcı bulucu proğramlar var bilgine.IP TV var bende tv box smart tv'de var IP TV ye giriyorum kullanıyorum free ip tv kalitesini merak ettim
+EvdekiUydu alıcıyı yenilemek ikinci tv için uydu alıcı olarak misafir vs için
IPTV için alınmaz katılıyorum osmanke hocam
aliden çözdüm o işi 3-6 -12 aylık paket alıyorum teşekkürlertelegramda free iptv veren gruplar var ister mac adresli istersen m3u olarak bunlar bazen anlık olabiliyor bazısı,da aylarca gidebiliyor alır yüklerim dersen sen bilirsin ben sana atardım ama burada yasak olduğu için olmaz ayrıca bunları tarayıcı bulucu proğramlar var bilgine.