TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Evet aynı national.. Hatta g50 de buna dahil. Üçü aynı cihaz..ikisinin de işlemcisi aynı mı acaba
Evet aynı national.. Hatta g50 de buna dahil. Üçü aynı cihaz..ikisinin de işlemcisi aynı mı acaba
2053 kullandım daha önce ve 2071e geçtim, 2053 güzel cihaz ama yazılım desteği yok malesef.Bu forumda bir arkadaş önermişti next 2053.. YouTube da izledim. Görüntü kalitesi hakikaten çok güzel ?
Bu cihazda IP TV var mı ?Next 2023 ?
IP TV var ama usb wifi mt7601 alman lazım dahili wifi yokBu cihazda IP TV var mı ?
IP TV var ama usb wifi mt7601 alman lazım dahili wifi yok
IP TV var ama usb wifi mt7601 alman lazım dahili wifi yok
Edit: pardon next 2053 ile karıştırmışım wifi aparatı ile youtube birde hotbird uydusu şifreli bağzı kanalların şifresini çözüyorCihazı kullanıyorum IP tv yok.
Wifi aparatı takılı, youtube ve hava durumu çalışıyor. Kumandadaki ip tv düğmesine basınca hiçbir şey olmuyor. Son yazılım yüklü.Wifi aparatı takmadan olmaz ayrı satılıyor ip tv için internet olması lazım
Cihazda ip tv yok. Anten YouTube için.. Birde içinde bir yıllık hotbird kanallar için iks Server ı var diye biliyorum..Bu cihazda IP TV var mı ?
Edit: pardon next 2053 ile karıştırmışım wifi aparatı ile youtube birde hotbird uydusu şifreli bağzı kanalların şifresini çözüyorWifi aparatı takılı, youtube ve hava durumu çalışıyor. Kumandadaki ip tv düğmesine basınca hiçbir şey olmuyor. Son yazılım yüklü.
Edit: pardon next 2053 ile karıştırmışım wifi aparatı ile youtube birde hotbird uydusu şifreli bağzı kanalların şifresini çözüyor IP TV yok ?Cihazın özelliklerine yazmamışlarda.
Halbuki kolay yapılırdı yazılımı,ama sanki iki değişik işlemcili mi çıkartmışlardı bu modeli ,hatırlamıyorum.2053 kullandım daha önce ve 2071e geçtim, 2053 güzel cihaz ama yazılım desteği yok malesef.
Şimdi iyice uçurdular ki kimse alamasın diyeFiyatı uygun olsa sungate Titan çok güzel cihaz.