hangi bulaşık makinesi deterjanı ? jel- tablet- toz ?

hangisi

• Jel

Oy: 11 17.7%
  • Tablet

Oy: 50 80.6%
  • Toz

Oy: 3 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    62
hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
Arkadaşlar şu konunda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?

Makinede tablet kullanıyoruz. Makineye tableti koyuncu makine yıkamaları otomatik 25 dk geciktiriyor. 25 dk gecikmesini istemediğimden dolayı tabletten vaz geçip jel olayına veya toz olayına geçmek istiyorum. Bu jel dediğimiz şey yine şekil olarak tablet şeklinde mi, ondan alırsam makine yıkama süresi azalır mı ?
şu şekilde bidonla almanız gerek tam jel için

tablet formunda jeller var ama yari jel onlarda. size bu lazım yada benzeri

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
457
34
B Çevrimdışı

Berat.148

Yeni Üye
26 Ağu 2021
11
20
bim a101 şok migros üreticisi eurotab isimli firma .Benim üst düzey çalışan biriyle sohbet imkanım oldu açıkcası şu firma için en iyisini üretiyoruz diyemedi ancak en ucuz hangisiyse onu alın dedi.
Biz finish clasic alıp parlatıcı ve tuz 3. kademe de kullanıyorduk.Clasic fiyatı da artınca ve eskisi gibi de yıkamayınca market ürünü aldık.Şuan eskisinden memnunuz.Çok para vermeye gerek yok .

Eurotab isimli sanırsam fransız firmasıydı.Tablet üreticilerine tablet üretme teknoloji ve makineleri üreten firmaymış.Asıl işleri böyle detarjan üretmek değilmiş.Zaten Türkiye de rakipleri halen niye yok anlamış değilim.Yani başkası jel üretirmi bilmem de bu firmanın misyon ve vizyonunda jel, toz, kapsül detarjan üretmek yokmuş.
Hepsini eurotab üretiyor fakat a101 tabletine çok kötü diyenler var. Hepsini eurotab üretiyor ama ürünler birbirini tutmuyor gibi bimin ve carrefourun tabletleri çok iyi yıkıyor. Neden böyle bir tutarsızlık var sizce?

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
Teşekkür ederim. Şu ürünü aldım, genel olarak yorumlar güzel. Umarım memnun kalırız.

ŞÖYLE BİR yorum yapmıştım ürünle ilgili

bu ürün a101 de falan 30tl bilginiz olsun

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
457
34
ŞÖYLE BİR yorum yapmıştım ürünle ilgili

bu ürün a101 de falan 30tl bilginiz olsun

Alt limitsiz 40 liralık bir kuponum vardı, onu kullandım bedavaya geldi sayılır. O yüzden o siteden aldım :)
Yanında gönderdikleri parlatıcıyıda koyacağım. Belki bir nebze parlatır. Zaten deneme amaçlı alıyorum. Beğenirsem devam ederiz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,736
65
Hepsini eurotab üretiyor fakat a101 tabletine çok kötü diyenler var. Hepsini eurotab üretiyor ama ürünler birbirini tutmuyor gibi bimin ve carrefourun tabletleri çok iyi yıkıyor. Neden böyle bir tutarsızlık var sizce?
Aslında tutarsızlık yok ,özel üretim var sanki.Biz bir ara çok önceden bildiğimiz bir mandıra ürününü farklı ilçeden almıştık,ave geldiğimizde açınca içinin kötü olduğunu görmüş,kullanmamıştık(Üretim -son kullanma tarihi falan geçerliydi) ,mandıraya gittik ve ürünü gösterip "neden" dedik hanımla :)
bize verilen cevap "o firma için özel üretim bu ürün ,ama değiştirelim" deyip ,değiştirmişlerdi.Bazı ürünlerde "falan için özel üretilmiştir" yazarsa artık biz almıyoruz o ürünü ,mutlaka bakıyoruz ne için üretildiğine :ok
Tabii bizim aldığımız ile sizin aldığınız farklı ürün ama , işte ...

B Çevrimdışı

buralardayim

Yeni Üye
3 Nis 2020
6
33
selamlar. vestel bm401x bulaşım makinem var, parlatıcısı tam, tuzu tam, deterjan olarak fairy tablet kullanıyorum. özellikle bardaklar çok kötü çıkıyor.

hem görüntü berbat hem de su bile içemez olduk bardaktan. deterjan kokuyorlar. makinenin her modunu denedim olmuyor. ne tavsiye edersiniz? lokasyon Samsun

08001090507440_C1N1_SA-AE-OM-BH-KW-QA-LB-TR-AZ-GE-EG.png
201353822_1445819852445922_2577446067431964822_n.jpg

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
selamlar. vestel bm401x bulaşım makinem var, parlatıcısı tam, tuzu tam, deterjan olarak fairy tablet kullanıyorum. özellikle bardaklar çok kötü çıkıyor.

hem görüntü berbat hem de su bile içemez olduk bardaktan. deterjan kokuyorlar. makinenin her modunu denedim olmuyor. ne tavsiye edersiniz? lokasyon Samsun

08001090507440_C1N1_SA-AE-OM-BH-KW-QA-LB-TR-AZ-GE-EG.png
201353822_1445819852445922_2577446067431964822_n.jpg

Nasıl foto görüntüsünden kontrol tesbiti için görüntü çekiminin yapılması gerektiği bilmiyorum ama

Foto bardağı normal ürün şeffaf kullansaydınız , arka planı düz beyzamı mı başka renk mi ? kaç derece yatık foto çekim
net görsel . ( deneyerek çözüm )

Neredeyse 6 ay öncesi foto , şimdiki görseli paylaşsaydınız daha iyi olurdu .
DR . yeni çekim film ister .
Kontrolu yapacak arkadaşlar ne der bilmem .

Konuya gelince ben uzman değlim .

Mantık ilk aldığınızda hangi bulaşık deterjanı kullanıyordunuz ve bu bulaşık deterjanı ile temiz yıkama yapıyormuydu .
yapıyorsa o deterjan ile devam edin .

Alt videolardaki önerileri yapmanız.
Önerileri yaptınız görevini görmüyorsa .

ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLEMENİZ .

B Çevrimdışı

buralardayim

Yeni Üye
3 Nis 2020
6
33
merhaba. makineyi ilk aldığımda büyük marketlerin birinde indirim vardı fairy giga pack almıştım hala bitmedi. o çektiğim tarihten beri bu beladan kurtulamadık.

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
merhaba. makineyi ilk aldığımda büyük marketlerin birinde indirim vardı fairy giga pack almıştım hala bitmedi. o çektiğim tarihten beri bu beladan kurtulamadık.

İlk aldığınızda sorun vardı o zaman .
Tüm önerileri yapın ( video ) firmanın tavsiye ettiği deterjanı kullanın .

Uzman arkadaşlara danışmanız .

Sorun devam ediyorsa servis çağırın .

Bazı makinalarda tuz - parlatıcı vs gibi kapalı oluyormuş sadece tablet kullanacakmışınız .
Sıvı kullanırsanız özelliği açık olacakmış . Makina üzerinde ayarları ?
Servis ayarlarda bir durum olmasın .
Kılavuzuna bakınız .

Bizde de benzer sorunlar var kodlamamı ? biz mi yanlış yapıyoruz .
Birde sudan geçen ( yarı temiz sayılır ) tabak ,bardak , çanak . ( Biraz daha özen göstersen makinaya gerek yok . )
Fairy Platinum Tablet kullanıldı .
Makinada fazla teferuata ( ayrıntı ) gerek yok klasik tip bence .
Eski makina daha iyi idi şimdi bilmiyorum su harcaması daha az olabilir ama daha iyi mükemmel yıkıyordu .
Deterjanda ileri teknoloji dedikleri kandırmacalı ( kanıyoruz ) yok iken .
O zamanın deterjanı ile .
Çok konuştum ( Boşuna ? ) gibi .

Kolay gelsin .

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Deterjanı aylık alırız çünki ister istemez nemleniyor özelliğini yitiriyor
Satış öncesi nemlenme durumu açılmamış hali ( depo )
Imalat tarihi son kullanma boşuna o zaman Kuru yerde tutmak .
Bilgi için teşekkürler bir sorunu çözduk
sayılır diyelim ama tam sorunu çözmedik
Etki olabilir tabiki yeni taze her zaman iyidir.

Son tablet bitti.
Sorun sıfır aldık yeni yikadik sorun aynı .

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,279
63
Bulaşık makinesini aldıktan sonra (reklam gibi olacak ama değil) hep Finish kullandık.Bazen hepsi bir arada modelini,genellikle Quantum modelini kullandık.Şimdiye kadar bir sorun olmadı,kullanmaya devam ediyoruz. :ok

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Satış öncesi nemlenme durumu açılmamış hali ( depo )
Imalat tarihi son kullanma boşuna o zaman Kuru yerde tutmak .
Bilgi için teşekkürler bir sorunu çözduk
sayılır diyelim ama tam sorunu çözmedik
Etki olabilir tabiki yeni taze her zaman iyidir.

Son tablet bitti.
Sorun sıfır aldık yeni yikadik sorun aynı .
Fıskiyeler i kontrol eder misin bazen tıkanabiliyor

Geri
Üst Alt