meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
Aynen benimde anlatmak istediğim bu , yargısız infaz doğru değil.Şimdi videoları izliyorum , amca dayak yediğini anlatıyor o bariz belli ama niçin yedi , niye yedi o kısmı hiç anlatılmıyor.Kimse sebepsiz yere dayak yemez diye düşünüyorum. olayların 5 aylık sürece geçmişi var deniliyor bence asıl ilgilenilmesi gereken kısım bu.Linç yiyeceğim kesin ama salt sunulan görüntülere verilen ifadelere bakarak infaz etmeyi veya suçlu tarafı masum çıkarmayı doğru bulmuyorum. Detayları, olayın başını sonunu falan bilmek lazım. Yaşlı diye herkesin masum temiz iyi niyetli olmasını bekleyemeyiz. Ak sakallı bazı hacı dedelerin neler yaptığı hepimizin malumu.
Göz önünde bir şarkıcı olarak kendi adına haklı olsa bile yanlış yapmış. Ama olayın tamamını, o noktaya nasıl gelindiğini bilmeden hemen hüküm vermek çok yanlış. Bu zaman kadarki hayat tecrübem bunu söylüyor.
Küçükken karşı kapımızda kiracımız olan efendi bir adamın deli-psikopat-kurnaz-ahlaksız karısının bizlere yaşattıkları geldi. Halil Sezai'nin ifadesinde olan biten çok masum kalır. Olanı biteni burada uzun uzun anlatamam, ama sabır taşımız çatlasaydı kabak bizim başımıza patlayacaktı.
Umarım adalet doğruyu bulabilir.
Birde kavga da ezan mı okuyorsun şeklinde konuştuğu için sanıyorum ki dini vurgudan ve amcanın yaşı 67 olduğundan üzerinde duruluyor.Merak ediyorum orada halil sezai ile aynı yaşta biri dayak yese aynı algı yapılacakmıydı.Diyoruz ki şiddetin her türlüsü kötüdür yoksa hak edildiği sürece 10 yaşında çocuğa da 100 yaşında adama da şiddet uygulanır.Ama üzerine basarak söylüyorum şiddetin her türlüsü kötüdür.