Halil Sezai Hakkında Nasıl Suç Duyurusunda Bulunabilirim?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Kendisiyle ÖSYM bürosunda görevliylen tanıştım.İlginç bir şekilde sınav başvurusu için gelmişti.Hatta adam tanınanın aksine okadar sakin okadar anlayışlıydı ki biz sonradan fatkettik Halil Sezai olduğuna hatta soyadı Paracıkoğlu olduğunu da sonradan bizde kalan evrağına baktığımızda öğrenmiş oldum.Öylesine yoğun ve dışarıya kadar sıra olan bir gündü ki ben oraya görevlendirildiğime içimden her saniye küfür ederden , adam kendisine hiç bir ayrıcalık istemeden sırada beklemiş , efendi gibi resmini güncelledik , bilgilerini istedik sisteme girdik , hiç aykırılık etmedi.Başkası olsa 5 lira işlem ücretini bile ödemek istemezdi heralde.Tabi ben çok kısa bir süre tanıdım , resim falan çekildik.Ama dediğim gibi oldukça sakin bir kişiliği olduğuna orada emin olmuştum.

Bu gün ki olayda da kesinlikle hatalı ki kendi de kabul etmiş.Ne olursa olsun şiddet olmamalıydı.

Ama anlattıkları eğer doğruysa , beni tatmin etti diyebilirim.( Şiddet gören amca şiddet görmesine rağmen ortamdan uzaklaşmaması ,dialoğa devam etmesi) .

Bizde hastane de olsun çalıştığım birimin diğer bölümlerinde olsun ortalama yaş üstü kişilerle ciddi iletişim ve anlaşma sorunu yaşıyoruz.Hele bir de konuşma uslupleri genel olarak bu olaydaki gibi küfürlü ve argolu olabiliyor.Biz genelde böyle durumlar da güvenlik çağırıp uzaklaştırıyoruz.

Son olarak atasözümüzü yazmak isterim.

Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Ek olarak ben olaya haklı haksız olarak bakmıyorum ve yorum yapmıyorum.Onu adli merciler yapacaktır ,onların işi.Ne olursa olsun burası bir hukuk devleti.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
İnşallah bu yaşlı amcanın oğlu torunu yada godaman bi akrabası vardır bu halil sezai denen kansızın kafasını gözünü patlatır bi çöp bidonuna atar
varmış bell ki halil sezai nin dediğine göre Silahla mafya tarzı hareketlerle yoğun tacize maruz kalındığını ifade etmiş kendisi.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Savcılık sorgusu sonrası serbest bırakıldı
Memlekette ne suçlar işleniyor ki bununla ilgili ciddi bir ceza çıksın sanmıyorum.İdari hapis cezası kefaletle vs. çıkabilir.Birde bu tarz davalar gerçekten uzun sürüyor.Tabi tanınmış kişilik olunca belki uzun sürmez.

Babam emekli olmadan önce fabrikada iyi anlaştığı konuşma ve duyma engelli bir yakın arkadaşıyla samimi oluyor.Soyunma odalarında dolapları yan yana , tabi kilit yok.Bu arkadaş gece mesaisinde babamın cüzdan dan kartı al arabayla atm ye git maaşını çek.Samimi oldukları için babam saklamazmış kart şifresini heralde dikkat etti gördü.Neyse babam maaşı çekmeye gidiyor ertesi sabah haliyle atm de hesabı eksi bakiyeye inmiş görünce beni aradı dedim git karakola.Neyse ifade vs. bankadan kamera kayıtları alınmış arkadaşı çıktığını orada gördük.Gel zaman git zaman 6 sene oldu yılda 2 mahkeme görülüyor.Adam ben çalmadım abi gitmişken paramı çek deyip duruyor , babamda ben demedim diyor.En son dün vardı heralde babam suçlu çıkacak ? dolabını kilitlemediği , şifresini gizlemediği için.

Memlekette böyle küçük darp , hırsızlık olayları önemsenmiyor malasef.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Memlekette ne suçlar işleniyor ki bununla ilgili ciddi bir ceza çıksın sanmıyorum.İdari hapis cezası kefaletle vs. çıkabilir.Birde bu tarz davalar gerçekten uzun sürüyor.Tabi tanınmış kişilik olunca belki uzun sürmez.

Babam emekli olmadan önce fabrikada iyi anlaştığı konuşma ve duyma engelli bir yakın arkadaşıyla samimi oluyor.Soyunma odalarında dolapları yan yana , tabi kilit yok.Bu arkadaş gece mesaisinde babamın cüzdan dan kartı al arabayla atm ye git maaşını çek.Samimi oldukları için babam saklamazmış kart şifresini heralde dikkat etti gördü.Neyse babam maaşı çekmeye gidiyor ertesi sabah haliyle atm de hesabı eksi bakiyeye inmiş görünce beni aradı dedim git karakola.Neyse ifade vs. bankadan kamera kayıtları alınmış arkadaşı çıktığını orada gördük.Gel zaman git zaman 6 sene oldu yılda 2 mahkeme görülüyor.Adam ben çalmadım abi gitmişken paramı çek deyip duruyor , babamda ben demedim diyor.En son dün vardı heralde babam suçlu çıkacak ? dolabını kilitlemediği , şifresini gizlemediği için.

Memlekette böyle küçük darp , hırsızlık olayları önemsenmiyor malasef.
Polis hırsızı yakalıyor, adliyeye götürüyor, polisler karakola dönmeden herif dışarı çıkıyor, bizim sistemde ciddi sorun var bence

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
varmış bell ki halil sezai nin dediğine göre Silahla mafya tarzı hareketlerle yoğun tacize maruz kalındığını ifade etmiş kendisi.

Silahla tehdit edilen adam bu işi silahla yapar

Ben inanmıyorum savcının karşısına çıkmadan avukatı iyi akıl vermiştir

Hadi hepsine tamam da o kadar tehdit edildi niye şikayetçi olmamış birde sözde sanatçı biri karakola gittim ortalık ayağa kalkıyor

Terbiyesizlikten öte geçmeyecek bir şey ne kadar haklı olursan ol o yaşta birine vurulmaz herkezin yaşlı başlı babası var ayıptır yazıktır günahtır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Polis hırsızı yakalıyor, adliyeye götürüyor, polisler karakola dönmeden herif dışarı çıkıyor, bizim sistemde ciddi sorun var bence

Sistemin kendisi sorun başka bişey aramaya gerek yok gevura gevur deriz ama sistem on numara yaptımı bişey ömrü çürüyor içerde

Bizde öylemi adamın 30 tane dosyası var dışarda geziyor kimi sonuçlanmamış kimi temyiz de kiminin cezası ertelenmiş saymakla bitmez

K.Ko19 Çevrimdışı

K.Ko19 

Yeni Üye
17 Eyl 2020
46
Halil Sezai'nin durumu anlattığı twiti avukatın yazdığı söylenmektedir.
Ayrıca kendisini muhalefet parti vekili aracılığı ile, "tedbire istinaden" durumu ile ifadesi alınıp serbest bırakılmıştır.
Büyük bir olasılıkla dava da kapanır gider. Millette 3 güne unutur geçer. Sonra bir bakarız 2021 bir yaz cumartesi akşamı Joly Jokerde Halil Sezai konseri ve tüm biletler tükenmiş ..

Geri
Üst Alt