odunq
Aktif Üye
- 20 Haz 2019
- 87
- 39
Demek ki flash degistirmeden buraya kadarmışpiko 600 ze 700 ,700ze de 600 yüklersin ,flash değiştirmişmiydin? cevap hayır ise SN hatası verir.
Cevabı aldım teşekkürler hocam
Demek ki flash degistirmeden buraya kadarmışpiko 600 ze 700 ,700ze de 600 yüklersin ,flash değiştirmişmiydin? cevap hayır ise SN hatası verir.
Ben flash değiştiği halde alıyorum ama bazı yazılımlarda ,özellikle funcam 1.32den sonra ,kısıtlamalara başladılar nedenseDemek ki flash degistirmeden buraya kadarmış
Cevabı aldım teşekkürler hocam
Ben flash değiştiği halde alıyorum ama bazı yazılımlarda ,özellikle funcam 1.32den sonra ,kısıtlamalara başladılar nedense
MX25L64 olması lazım,üzerinden çok geçti ,cihazı açıp bakmam lazım ,yarın cevaplıyayım ,ama bir esprisi pek kalmadı ,SN hatası veriyor çünkü ancak funcam 1.32 desteği var ,1.32 üstünde SN veriyorHocam bu flash i hangi model almam lazim. 6605s
Aliexpressten filan getirip uyduya eklemeyi denerim olmadi birine yaptiririm.
Hocam usbye dump alamadım ama gx downloaderden alayım dedım. oradan alınca dump dosyası 8mb olarak alınıyor. ama gerı yuklerken yuklenmedı soyle bır hata aldım. 4mb olarak neden almıyor yedegı bır hata mı var acaba.1- Aynı yazılım,rs232 versiyonu,rs232 ile yüklenir
1a- Bazı yazılımlar kendi yazılımının üzerine yükleme yapıyor usb ile, bazen yapmıyor ,en iyisi usbye dump al,2 dosya kaydedecek,birinde "dump" geçiyor,o rs232 ile yüklenmez mesela :
flash_VISION_Fun_Pro+_V2.59_2020_09_07(1).bin
flash_VISION_Fun_Pro+_V2.59_2020_09_07(1)_down.bin <---Bu yüklenmez,yüklense de cihaz açılmaz
USB down için kumanda kodu:
Menü + usb kontol (OK) +usb menü (OK) +0+9+4+3+1+2+3 bu kod ile usbye dump atacak
2- Evet,herşeyinle geri yüklersin
Kusura bakma sevgili odunq ,laptop pat diye kapandı ,meğer fişi takmamışım ,pil bitmişHocam usbye dump alamadım ama gx downloaderden alayım dedım. oradan alınca dump dosyası 8mb olarak alınıyor. ama gerı yuklerken yuklenmedı soyle bır hata aldım. 4mb olarak neden almıyor yedegı bır hata mı var acaba.
alırken oyle aldım zaten.ben yukleme yaptıgım kısmı gonderdım gerı yuklenmıyor dıye. aldıgım dump 8mb ve gerı yuklenmıyor sorunum orda. sız alınca 4mblık mı dump alıyor acabaKusura bakma sevgili odunq ,laptop pat diye kapandı ,meğer fişi takmamışım ,pil bitmiş
Evet hatalı dump almaya kalkmışsın ,aşağıdaki foto gibi olacak ,unutma Mode kısmına dikkat et
Evet ,bendeki flash 8mb çünkü ,sağ taraftaki config dosyasını 4mb lik ile değiştir bakalım,dosyayı vermiştim forumda ,2-4-8 mblik config diyealırken oyle aldım zaten.ben yukleme yaptıgım kısmı gonderdım gerı yuklenmıyor dıye. aldıgım dump 8mb ve gerı yuklenmıyor sorunum orda. sız alınca 4mblık mı dump alıyor acaba
Dur bir bakayım ,bulursam linki vereyim sevgili odunqsımdıye kadar confıg olayına rastlamadım. bır arastırayım tesekkurler
denedim boyut olarak oluyor gercekten. tesekkulerBurada
Piko 600 HD Plus Octagon Sx8 dönüşüm yazılımı
Bende öyle yapmistim teraspy usta, fakat neden sinyal gelmedigini anlamis degilim, bir bu starsat'da birde starcom yazilimlarinda ayni durumu gözlemledim 1605993472 Fakat o islemi bende yaptim, yazilimlari unpack yapim panel.xml dosyasini degistirdim ama ise yaramadi şimdi sen kullanmış...tavsiyeforumu.com
Ben o config dosyalarını flash boyutuna göre adını değiştirip kullanıyorum,silme,sakla hatta config klasöründe dursundenedim boyut olarak oluyor gercekten. tesekkuler
Aynen onu bilgisayara kaydettim. Deneme de yaptım dump aldım. Tekrar yükledim. Kanal listem ayni şekilde geri geldi. TeşekkürlerBen o config dosyalarını flash boyutuna göre adını değiştirip kullanıyorum,silme,sakla hatta config klasöründe dursun