teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben teşekkür ederim sevgili odunq ,güle güle kullanAynen onu bilgisayara kaydettim. Deneme de yaptım dump aldım. Tekrar yükledim. Kanal listem ayni şekilde geri geldi. Teşekkürler
Ben teşekkür ederim sevgili odunq ,güle güle kullanAynen onu bilgisayara kaydettim. Deneme de yaptım dump aldım. Tekrar yükledim. Kanal listem ayni şekilde geri geldi. Teşekkürler
resim çekip eklermisin, win 10 kullanıyorsan " com " gözüksede işe yaramayabilir , bilğisayarına sanal xp kur öyle kullanacil yardım...bende redlineg40 var..gx6605s chipli.,,,,,pl2303TA CHİPLİ USB RS232 dönüştürücü kablo var...laptopta port ok(com4).gxdownloader programına bilgileri girdikten sonra uydu alıcısı ile iletişime geçemiyor.yükleme yapamıyorum...bilgisi olan var mı..tşkl
start bastıktan sonra cihaza fişe takman gerekiyor, yani çalıştırman gerekiyor, eyer bağlantılar doğru ise , kablo da problem olabilirbende win7 var.pl2303ta ok çalışıyor.port ok.uydu cihazının miniB USB RS232 ÇIKIŞI VAR.usb-miniB DATA KABLOSUNU kesip mini b usb kısmınının( 4 pinli)TX-RX-GND..çıkışları ok.kablo çalışmıyor desek..normal tabletten bilgisayara bağlanıyor...fakat usbminib yi pl2303ta ya bağladığımda;gxdownloadera start verdiğimde hiç hareket yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kablolar bunlar
kendi loaderini kullanelektrik veriyorum.orası ok..bilemiyor...cevabın için tşkl......var bir yerde yanlışlık ,bakalım bulabilecek miyim....ama şu kesin redline marka ürünlere bir daha 1 krş dahi vermen....ne servisi ilgileniyor ne merkez, maillere cevap veriyor. ki bu makineyi alalı 1 ay oldu garantisi var....hizmet 0..........kimseyede redline cihazlar almasını önermem... milleti teknisyen yaptılar...çöp makinalar..