- 23 Kas 2017
- 20,945
Yok benim dediğim Windows 10 için geçerli. Ekstra Windows indirme aracı vs gibi bi program olmadan, doğrudan ISO linki veriyor demek istemiştim.
Abi zaten program ile de ISO iniyor, bu biraz macera olmuş.
Yok benim dediğim Windows 10 için geçerli. Ekstra Windows indirme aracı vs gibi bi program olmadan, doğrudan ISO linki veriyor demek istemiştim.
Dediğin gibi win7 artık sunucularda yok.
Ben şu adresten indiriyorum saf iso ları,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Windows dahilinde ofis sürümlerinin de iso dosyaları mevcut.
Bu arada tüm işletim sistemleri için multiboot tek usb her derde amade oluyor. Hazır multiboot iso dosyası da indirip tek usb de win xp, 7, 8, 10, live windows, office, driverler, ıvır zıvır ne varsa halledilebiliyor. ?
Paylaşıldı mı bilmiyorum amaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.da güncel iso dosyası oluşturabilirsiniz.
Aynı şey zaten, değişen nedir?
Konu eski ama bununla birden fazla işletim sistemini tek usb boot edebiliyorduk , ama artık boot edilse bile calismiyor. Deneyen oldu mu hiç ?Birden fazla iso yu şu uygulama ile usb belleğe yazdırıp kullanabilirsinzide :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu şekilde w 8.1 indirelecek site var mı acaba.Bu siteden istenildiğinde en son yayınlanan güncellemeyi içeren iso dosyası oluşturulabiliyor.
yasal bi serialin varsa microsoftun sitesi aksi halde kırık göçek işler dolu Hepsi oynanmış versiyonlar içine ne ekledi nee çıkardı nereyi izliyor seninle bilgisayarı ortak mı kullanıyor bilemezsinbu şekilde w 8.1 indirelecek site var mı acaba.
YAsal var hocam. üni okurken ücretsiz almıştım. microsoftun siteden çekince de 5 gün güncelleme yapıyor çok eski iso ları indiriyor. güncellemeler dahil indirse ne güzel olacakyasal bi serialin varsa microsoftun sitesi aksi halde kırık göçek işler dolu Hepsi oynanmış versiyonlar içine ne ekledi nee çıkardı nereyi izliyor seninle bilgisayarı ortak mı kullanıyor bilemezsin
isoyu indirdikten sonra kurarsın kurulum yapınca son haline güncellerYAsal var hocam. üni okurken ücretsiz almıştım. microsoftun siteden çekince de 5 gün güncelleme yapıyor çok eski iso ları indiriyor. güncellemeler dahil indirse ne güzel olacak
Genelde güncel imajlar ekleniyor.YAsal var hocam. üni okurken ücretsiz almıştım. microsoftun siteden çekince de 5 gün güncelleme yapıyor çok eski iso ları indiriyor. güncellemeler dahil indirse ne güzel olacak
Umut Barış Hiç denedin mi ?Konu eski ama bununla birden fazla işletim sistemini tek usb boot edebiliyorduk , ama artık boot edilse bile calismiyor. Deneyen oldu mu hiç ?