Güncel Windows Kurulum İmajı İndirebileceğiniz Bir Site

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Ben yıllardır CW kullanıyorum ürün anahtarını değiştir kısmı aktif oluyor windows loader de durum bambaşka ama sonuç ta ikiside iş görüyor lisans boşuna para.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu yükleme olayı legal(yasal) mi acaba,merak ettiğimden soruyorum :)
Hani linux free(bedava) de,win bildiğim kadarıyla free değil :hihi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Bu yükleme olayı legal(yasal) mi acaba,merak ettiğimden soruyorum :)
Hani linux free(bedava) de,win bildiğim kadarıyla free değil :hihi

ISO indirmek bedava, lisans ücretli.
Windows 10 lisansı aldım şans eseri, Windows 7 döneminde lisansım yoktu maalesef.
Bizde de 100 lira, 200 lira olsa lisanslar alınır ama şu fiyatı veremem şu gelirimle kimse kusura bakmasın yani;

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ISO indirmek bedava, lisans ücretli.
Windows 10 lisansı aldım şans eseri, Windows 7 döneminde lisansım yoktu maalesef.
Bizde de 100 lira, 200 lira olsa lisanslar alınır ama şu fiyatı veremem şu gelirimle kimse kusura bakmasın yani;

Bizde her şey bedava,iso da yüklemek de ,ama sanırım winler illegal oluyor o zaman :)
Çünkü " indirdim pcde saklıyorum" olmuyor ,kuruluyor yani.Ben çok anladığımdan değil zaten,ama paralı yerel kanallar gibi gördüğümden yazdım bunu,sonra sıkıntı çıkmasın :)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Bizde her şey bedava,iso da yüklemek de ,ama sanırım winler illegal oluyor o zaman :)
Çünkü " indirdim pcde saklıyorum" olmuyor ,kuruluyor yani.Ben çok anladığımdan değil zaten,ama paralı yerel kanallar gibi gördüğümden yazdım bunu,sonra sıkıntı çıkmasın :)

Yok abi, ISO'lar doğrudan Microsoft'un sunucularından çekiliyor o sitede.
Windows 10 ISO'su şu an indirilebiliyor Windows'un sitesinden.
Bir zamanlar Windows 8 ve 7'de indirilebiliyordu.
8 belki hala vardır ama 7'nin herkese erişimini kaldırdılar. Geliştiriciler indirilebiliyor yine tabi.

ISO indirmekte illegal olan bir şey yok çünkü kurulumda lisans anahatarım yok veya daha sonra gireceğim gibi seçenekler mevcut.
Windows 10'da 30 günlük deneme süresi mevcut mesela, Windows 7'de de mevcuttu.
30 gün lisanssız kullanmana izin veriyor sistemi.
Gerçi Windows 10'da özellik kısıtlamayı akıl edebildiler deneme sürümünde.
Eskiden deneme sürümü tam sürüm gibi çalışıyordu. Şimdi Windows 10 deneme sürümünde duvar kağıdı veya tema bile değiştirmeye müsaade etmiyor. :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
8 belki hala vardır ama 7'nin herkese erişimini kaldırdılar. Geliştiriciler indirilebiliyor yine tabi.

ISO indirmekte illegal olan bir şey yok çünkü kurulumda lisans anahatarım yok veya daha sonra gireceğim gibi seçenekler mevcut.
Eskiden deneme sürümü tam sürüm gibi çalışıyordu. Şimdi Windows 10 deneme sürümünde duvar kağıdı veya tema bile değiştirmeye müsaade etmiyor. :kiskis
Peki ,anladım,sevgili umut :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531

Umut Bana temiz tüm sürümlerin olduğu win 7 lazım 64 bit bulma imkanım varmıdır ? microsofttan denedim indirmeye bir türlü bulamadım ya.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Umut Bana temiz tüm sürümlerin olduğu win 7 lazım 64 bit bulma imkanım varmıdır ? microsofttan denedim indirmeye bir türlü bulamadım ya.
Temiz olanını bulmak zor. MSDN iso diye aratıp bulman lazım.
Genelde güncelleme, sürücü eklenmiş olanları var hep.
Eskisi gibi indirmek de zorlaştı, tek link bulmak zor.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Bütün mesajları okumadım, belki yazılmıştır ama; Linux bir sistemden Microsoft'un sitesine girdiğinizde Win10 ISO'sunu direkt olarak indirebiliyorsunuz. Her zaman bu şekilde indiriyorum.

Linux bilgisayar yoksa user agent değiştiren eklentilerle sistemi Linux gibi göstererek de direkt indirme linki alınabiliniyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Linux bilgisayar yoksa user agent değiştiren eklentilerle sistemi Linux gibi göstererek de direkt indirme linki alınabiliniyor.
Sırf unuttuğum ve kalın gösterdiğim "user agent" belirtme gereği duydum sevgili EXcomZkko ,çünkü portal çalışmalarında adını unutmuşve "tarayıcı üst bilgisi" demiştim ,hatırlamış oldum teşekkür ederim :ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Bütün mesajları okumadım, belki yazılmıştır ama; Linux bir sistemden Microsoft'un sitesine girdiğinizde Win10 ISO'sunu direkt olarak indirebiliyorsunuz. Her zaman bu şekilde indiriyorum.

O dediğiniz Windows 7 için olabilir mi?

Windows 7'nin indirmesini kapattı Microsoft. MSDN aboneleri indirebiliyor sadece benim bildiğim.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Dediğin gibi win7 artık sunucularda yok.

Ben şu adresten indiriyorum saf iso ları,

Windows dahilinde ofis sürümlerinin de iso dosyaları mevcut.

Bu arada tüm işletim sistemleri için multiboot tek usb her derde amade oluyor. Hazır multiboot iso dosyası da indirip tek usb de win xp, 7, 8, 10, live windows, office, driverler, ıvır zıvır ne varsa halledilebiliyor. :cak ?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
O dediğiniz Windows 7 için olabilir mi?

Windows 7'nin indirmesini kapattı Microsoft. MSDN aboneleri indirebiliyor sadece benim bildiğim.

Yok benim dediğim Windows 10 için geçerli. Ekstra Windows indirme aracı vs gibi bi program olmadan, doğrudan ISO linki veriyor demek istemiştim.

Ekran-Goruntusu---2020-03-11-20-11-14.png

Geri
Üst Alt