Bu yükleme olayı legal(yasal) mi acaba,merak ettiğimden soruyorum
Hani linux free(bedava) de,win bildiğim kadarıyla free değil
Bizde her şey bedava,iso da yüklemek de ,ama sanırım winler illegal oluyor o zamanISO indirmek bedava, lisans ücretli.
Windows 10 lisansı aldım şans eseri, Windows 7 döneminde lisansım yoktu maalesef.
Bizde de 100 lira, 200 lira olsa lisanslar alınır ama şu fiyatı veremem şu gelirimle kimse kusura bakmasın yani;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bizde her şey bedava,iso da yüklemek de ,ama sanırım winler illegal oluyor o zaman
Çünkü " indirdim pcde saklıyorum" olmuyor ,kuruluyor yani.Ben çok anladığımdan değil zaten,ama paralı yerel kanallar gibi gördüğümden yazdım bunu,sonra sıkıntı çıkmasın
Peki ,anladım,sevgili umutYok abi, ISO'lar doğrudan Microsoft'un sunucularından çekiliyor o sitede.
Windows 10 ISO'su şu an indirilebiliyor Windows'un sitesinden.
Bir zamanlar Windows 8 ve 7'de indirilebiliyordu.
8 belki hala vardır ama 7'nin herkese erişimini kaldırdılar. Geliştiriciler indirilebiliyor yine tabi.
ISO indirmekte illegal olan bir şey yok çünkü kurulumda lisans anahatarım yok veya daha sonra gireceğim gibi seçenekler mevcut.
Windows 10'da 30 günlük deneme süresi mevcut mesela, Windows 7'de de mevcuttu.
30 gün lisanssız kullanmana izin veriyor sistemi.
Gerçi Windows 10'da özellik kısıtlamayı akıl edebildiler deneme sürümünde.
Eskiden deneme sürümü tam sürüm gibi çalışıyordu. Şimdi Windows 10 deneme sürümünde duvar kağıdı veya tema bile değiştirmeye müsaade etmiyor.
Umut Bana temiz tüm sürümlerin olduğu win 7 lazım 64 bit bulma imkanım varmıdır ? microsofttan denedim indirmeye bir türlü bulamadım ya.Yok abi, ISO'lar doğrudan Microsoft'un sunucularından çekiliyor o sitede.
Windows 10 ISO'su şu an indirilebiliyor Windows'un sitesinden.
Bir zamanlar Windows 8 ve 7'de indirilebiliyordu.
8 belki hala vardır ama 7'nin herkese erişimini kaldırdılar. Geliştiriciler indirilebiliyor yine tabi.
ISO indirmekte illegal olan bir şey yok çünkü kurulumda lisans anahatarım yok veya daha sonra gireceğim gibi seçenekler mevcut.
Windows 10'da 30 günlük deneme süresi mevcut mesela, Windows 7'de de mevcuttu.
30 gün lisanssız kullanmana izin veriyor sistemi.
Gerçi Windows 10'da özellik kısıtlamayı akıl edebildiler deneme sürümünde.
Eskiden deneme sürümü tam sürüm gibi çalışıyordu. Şimdi Windows 10 deneme sürümünde duvar kağıdı veya tema bile değiştirmeye müsaade etmiyor.
Temiz olanını bulmak zor. MSDN iso diye aratıp bulman lazım.Umut Bana temiz tüm sürümlerin olduğu win 7 lazım 64 bit bulma imkanım varmıdır ? microsofttan denedim indirmeye bir türlü bulamadım ya.
Bir araştırma yapalım.Temiz olanını bulmak zor. MSDN iso diye aratıp bulman lazım.
Genelde güncelleme, sürücü eklenmiş olanları var hep.
Eskisi gibi indirmek de zorlaştı, tek link bulmak zor.
Sırf unuttuğum ve kalın gösterdiğim "user agent" belirtme gereği duydum sevgili EXcomZkko ,çünkü portal çalışmalarında adını unutmuşve "tarayıcı üst bilgisi" demiştim ,hatırlamış oldum teşekkür ederimLinux bilgisayar yoksa user agent değiştiren eklentilerle sistemi Linux gibi göstererek de direkt indirme linki alınabiliniyor.
Bütün mesajları okumadım, belki yazılmıştır ama; Linux bir sistemden Microsoft'un sitesine girdiğinizde Win10 ISO'sunu direkt olarak indirebiliyorsunuz. Her zaman bu şekilde indiriyorum.
Linux bilgisayar yoksa user agent değiştiren eklentilerle sistemi Linux gibi göstererek de direkt indirme linki alınabiliniyor.
O dediğiniz Windows 7 için olabilir mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Windows 7'nin indirmesini kapattı Microsoft. MSDN aboneleri indirebiliyor sadece benim bildiğim.