Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,009
En sağlıklısı o.Umut Barış hocam , Müsait olduğunuz bir zaman deneyebilir misiniz. Farklı programlar denedim yine çalışmadı ayrı ayrı boot etmek zorunda kaldım
En sağlıklısı o.Umut Barış hocam , Müsait olduğunuz bir zaman deneyebilir misiniz. Farklı programlar denedim yine çalışmadı ayrı ayrı boot etmek zorunda kaldım
Artık desteklemediğini fark ettim, Ne denedim ise boot etmedi.En sağlıklısı o.
İNCELEdim siteyi eve w10 imajlar güncel. 8.1 olan 2015 yılında eklenmiş. ona sadece pro olan. genede teşekkürler. benim lisans windows embedded 8.1 industry pro evaluation diye bişi. 10 denemeye korkuyorum. herkes kızıyor beğenmiyor 8.1e alıştım artık iyiceGenelde güncel imajlar ekleniyor.
En son güncelleme de yok tabi ama büyük güncellemeler geldikçe, yapı numarası güncellendikçe, yeni ISO'lar da veriliyor yani.
Ben Windows 10'u Microsoft'un sitesinden indiriyorum hep.
Seri numarası istemiyor.
Kurulum imajlarından mı bahsediyorsunuz? Ben bir ara 1 USB'ye GRUB ile 4 Linux distrosunun kurulumunu çalışır hale getirmiştim ama uğraştırıcı bir şeydi.Konu eski ama bununla birden fazla işletim sistemini tek usb boot edebiliyorduk , ama artık boot edilse bile calismiyor. Deneyen oldu mu hiç ?
Zamanında ben de Dreamspark tan alıp yıllarca kullandım win 8.1 industry pro keylerini. Hâlâ Microsoft un sitesinde iso indirmeleri mevcut.İNCELEdim siteyi eve w10 imajlar güncel. 8.1 olan 2015 yılında eklenmiş. ona sadece pro olan. genede teşekkürler. benim lisans windows embedded 8.1 industry pro evaluation diye bişi. 10 denemeye korkuyorum. herkes kızıyor beğenmiyor 8.1e alıştım artık iyice
Windows Embedded temel Windows'u içeriyor sadece.İNCELEdim siteyi eve w10 imajlar güncel. 8.1 olan 2015 yılında eklenmiş. ona sadece pro olan. genede teşekkürler. benim lisans windows embedded 8.1 industry pro evaluation diye bişi. 10 denemeye korkuyorum. herkes kızıyor beğenmiyor 8.1e alıştım artık iyice
Multiboot yerine ayrı USB bellekler kullanın. Ben öyle yapıyorum, en temizi.Artık desteklemediğini fark ettim, Ne denedim ise boot etmedi.
Nerden baksanız 5 senedir falan kullanıyorum laptopta. yukarıda ki arkadaşın yazdığı gibi Dreamspark dan öğrenci maili ile almıştım. temel olması iyi. hepi topu tarayıcı kullanıyorum. arada nadir ayda yılda bir oyun. gerisi gereksizWindows Embedded temel Windows'u içeriyor sadece.
Kiosk vs. sistemlere yüklenir o.
Normal 8.1'e uymaz lisansı.
Bizim bahsettiğimiz Embedded Industry Pro sürümü biraz farklı. Kurumsal lisanslama için yapılmış 8.1 Pro sürümü gibi bir şey. Win 8.1 Pro nun bütün özellikleri içinde mevcut uzaktan erişim vs. dahil yani bildiğimiz normal bir Pro sürümüne benziyor sadece ismi değişik.Windows Embedded temel Windows'u içeriyor sadece.
Kiosk vs. sistemlere yüklenir o.
Normal 8.1'e uymaz lisansı.
O zaman deneme yanılma yapmanız lazım.Bizim bahsettiğimiz Embedded Industry Pro sürümü biraz farklı. Kurumsal lisanslama için yapılmış 8.1 Pro sürümü gibi bir şey. Win 8.1 Pro nun bütün özellikleri içinde mevcut uzaktan erişim vs. dahil yani bildiğimiz normal bir Pro sürümüne benziyor sadece ismi değişik.
bu sürümde w10 a yükselt ücretsiz lisans al hakkı sunulmadı. hatta şöyle söyleyim xp bile ücretsiz lisans verdiler yükseltene ama bu sürüme o hak tanınmadı . 2023 e kadar desteği var 8.1 in ama kullanan kalmadı gibi birşey. yüzde 4 galiba dünya çapındaO zaman deneme yanılma yapmanız lazım.
Ya da Microsoft'a sorun.
Ama 8.1'in de fişi çekildi, 10 yükleseniz direkt lisans sormaz benim bildiğim.
Aslında yükseltme periyodunun sonunda Registry den bir değişiklik yaparak ücretsiz lisans almayı başaranlar olmuştu ama ben deneyemeden ücretsiz yükseltme süresi doldu. Sonra şansıma Win 10 lisansı da dağıttılar 1 seneliğine o arada almıştım Education lisansı.bu sürümde w10 a yükselt ücretsiz lisans al hakkı sunulmadı. hatta şöyle söyleyim xp bile ücretsiz lisans verdiler yükseltene ama bu sürüme o hak tanınmadı . 2023 e kadar desteği var 8.1 in ama kullanan kalmadı gibi birşey. yüzde 4 galiba dünya çapında
öğrenci olanlar ücretsiz w10 edu alabiliyor . Atatürk üniversitesi mail sistemi çalışsa alıcam da giremiyorum
Hiç yükseltilmemiş 8.1 cihaza direkt 10 yükledim sorun olmadı lisans konusunda.bu sürümde w10 a yükselt ücretsiz lisans al hakkı sunulmadı. hatta şöyle söyleyim xp bile ücretsiz lisans verdiler yükseltene ama bu sürüme o hak tanınmadı . 2023 e kadar desteği var 8.1 in ama kullanan kalmadı gibi birşey. yüzde 4 galiba dünya çapında
öğrenci olanlar ücretsiz w10 edu alabiliyor . Atatürk üniversitesi mail sistemi çalışsa alıcam da giremiyorum
müsait olunca bakarım ben olmadı video çekeriz yapılışı içinArtık desteklemediğini fark ettim, Ne denedim ise boot etmedi.