By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,893
Her zaman işler yolunda gitmiyor.Hadi bakalım ,"D" iyi idi ama sanki vitesi "R" yaptık gibi görünüyor![]()
Her zaman işler yolunda gitmiyor.Hadi bakalım ,"D" iyi idi ama sanki vitesi "R" yaptık gibi görünüyor![]()
Ben Göz Göz'den galibiyet bekliyordum,beni yanılttı.Hadi bakalım ,"D" iyi idi ama sanki vitesi "R" yaptık gibi görünüyor![]()

Ben; formamı giydim (Buca pazarından bizim hanım hediye almıştı) , koltuğuma oturdum,tam da meşhur "fırın kebabı" elimde yerken aha, bir baktım maç bitti , ben kebab yemek için didinirken meğer Konya'da kebab olmuşuzBen Göz Göz'den galibiyet bekliyordum,beni yanılttı.![]()
![]()

Beşiktaş akşam çok iyiydi osman hocam.AA kartal göz,göz,ü tepelemiş ha bide renktaşlar bu hafta adaşlık,mı yaptı acaba
Beşiktaş 4-0 Göztepe
Her moka maydonoz olmasan,mı acabaBu FB liler ne yaptıysa gayretullaha dokunmuşlar. İlahi adaletin tecellisi için 1 gün bile geçmiyor. Sen Göztepe başlığına dalga geçmek için yazarsın ama haksız şekilde 10 kişi kalan, ofsayttan gol attığın rakibini yenemezsin.
Sevgili osmanke, ben fanatik Göztepe'liyim ,tüm maçlarını formamı giyerek izlerim,amatöre düştüğümüzde de aynısını yapıyordum,ama ayıp etmişsin gibime geliyor ve bu yazdıkların için bana bir özür borcun var,neden mi? Ben fanatik Göztepe'li olarak tüm Türk takımlarının avrupa maçlarını "hadi aslanım,vur artık, sola ver" gibi yüksek ses ile izliyorum,senin tuttuğum FB'yide aynen böyle izliyorum.İstanbul takımlarını bırak,başka şehirlerin bile hiçbir takımını tutmam çünkü fanatik Göztepe'liyimdir. Karşıyaka çarşısında Göztepe atkısı ile gezen bir kaç kişiden de biriyim,İzmir'liler çok iyi bilir bunun ne demek olduğunu.Şunu yazabilirdin " Beşiktaş çok iyi oynadı,Göztepe'yi iyi çözmüş" deseydin inan seni alkışlardım,ama "tepelemek", "renkdaş" demek hiç iyi olmamış kusura bakma.AA kartal göz,göz,ü tepelemiş ha bide renktaşlar bu hafta adaşlık,mı yaptı acaba
Beşiktaş 4-0 Göztepe
Teşekkür ederim S sorunadam , haklısınBu FB liler ne yaptıysa gayretullaha dokunmuşlar. İlahi adaletin tecellisi için 1 gün bile geçmiyor. Sen Göztepe başlığına dalga geçmek için yazarsın ama haksız şekilde 10 kişi kalan, ofsayttan gol attığın rakibini yenemezsin.

dayanamadı tabii,uzun pasların hepsini Beşiktaş aldı biz yaya kaldık,her uzun paslarda Beşiktaş bizden önce aldı ve olan oldu.Tepelenmedik tabii
neden acaba sadece 2 takım taraftarı çoşku ile söyle böyle bir şarkıyı söyler,anlamak zor 
Genelde bilirsiniz hemen "yönetim istifa" diye bas bas bağırırlar ,bırakın çağırmayı 
Segili teraspy sana bir fanatik ve taraftar olarak saygı duyuyorum ancak bunu sende çok iyi biliyorsun,ki tr,deki takımların yüzde 99 u hatta hakemlerin tamamen fenerbahçeyi nasıl yeneriz nasıl alt ederiz hakkını nasıl gasp ederiz üzerine kurulu düzeni var özelliklede 6gs takımının yan şubesi gibi çalışıyorlar bu kesinlikle bariz biçimde belli oluyor evet her taraftar takımının mutlaka yenmesini galip gelmesini ister sen ne kadar fanatik göstepeli isen bende aynıyım hatırlarsan benim bir paylaşımımı silmiştiniz ancak bu benim fanatikliğimden kesinlikle birşey kaybettirmez aksine dahada fazla oluyorum ancak bu demek değildir,ki insanlara fiili saldırıda bulunuyorum takımlar üzerinden sana bir latife yapmak istedim belliki yanlış anlaşıldım belliki bazı sevmediğim yandaşları,da arkana alarak ateş ediyorsun ben sevgili necati,yi de akrep,i de çok severim ismi lazım değil vatandaş hariç belki tanıyor seviyorsundur ama ben kesinlikle işim olmaz ayrıca biz diğer takımlara destek vermeyi bizim ötobüsümüz kurşunlandığında,ve 3 temmuzda yapılan kumpası unutmadık .Sevgili osmanke, ben fanatik Göztepe'liyim ,tüm maçlarını formamı giyerek izlerim,amatöre düştüğümüzde de aynısını yapıyordum,ama ayıp etmişsin gibime geliyor ve bu yazdıkların için bana bir özür borcun var,neden mi? Ben fanatik Göztepe'li olarak tüm Türk takımlarının avrupa maçlarını "hadi aslanım,vur artık, sola ver" gibi yüksek ses ile izliyorum,senin tuttuğum FB'yide aynen böyle izliyorum.İstanbul takımlarını bırak,başka şehirlerin bile hiçbir takımını tutmam çünkü fanatik Göztepe'liyimdir. Karşıyaka çarşısında Göztepe atkısı ile gezen bir kaç kişiden de biriyim,İzmir'liler çok iyi bilir bunun ne demek olduğunu.Şunu yazabilirdin " Beşiktaş çok iyi oynadı,Göztepe'yi iyi çözmüş" deseydin inan seni alkışlardım,ama "tepelemek", "renkdaş" demek hiç iyi olmamış kusura bakma.
![]()