teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,488
- 66
Haklısıngöztepenin 2 ye 1 yakaladığı top çalma pozisyonunda hakem faulü gs maçında verseydi bu mesaj bol bol hakem, adalet ve tff sitemi içerirdi. ama fb olunca çok gücünüze gitmemiş herhalde.

Haklısıngöztepenin 2 ye 1 yakaladığı top çalma pozisyonunda hakem faulü gs maçında verseydi bu mesaj bol bol hakem, adalet ve tff sitemi içerirdi. ama fb olunca çok gücünüze gitmemiş herhalde.

Her zaman işler yolunda gitmiyor.Hadi bakalım ,"D" iyi idi ama sanki vitesi "R" yaptık gibi görünüyor![]()
Ben Göz Göz'den galibiyet bekliyordum,beni yanılttı.Hadi bakalım ,"D" iyi idi ama sanki vitesi "R" yaptık gibi görünüyor![]()

Ben; formamı giydim (Buca pazarından bizim hanım hediye almıştı) , koltuğuma oturdum,tam da meşhur "fırın kebabı" elimde yerken aha, bir baktım maç bitti , ben kebab yemek için didinirken meğer Konya'da kebab olmuşuzBen Göz Göz'den galibiyet bekliyordum,beni yanılttı.![]()
![]()

Beşiktaş akşam çok iyiydi osman hocam.AA kartal göz,göz,ü tepelemiş ha bide renktaşlar bu hafta adaşlık,mı yaptı acaba
Beşiktaş 4-0 Göztepe
Her moka maydonoz olmasan,mı acabaBu FB liler ne yaptıysa gayretullaha dokunmuşlar. İlahi adaletin tecellisi için 1 gün bile geçmiyor. Sen Göztepe başlığına dalga geçmek için yazarsın ama haksız şekilde 10 kişi kalan, ofsayttan gol attığın rakibini yenemezsin.
Sevgili osmanke, ben fanatik Göztepe'liyim ,tüm maçlarını formamı giyerek izlerim,amatöre düştüğümüzde de aynısını yapıyordum,ama ayıp etmişsin gibime geliyor ve bu yazdıkların için bana bir özür borcun var,neden mi? Ben fanatik Göztepe'li olarak tüm Türk takımlarının avrupa maçlarını "hadi aslanım,vur artık, sola ver" gibi yüksek ses ile izliyorum,senin tuttuğum FB'yide aynen böyle izliyorum.İstanbul takımlarını bırak,başka şehirlerin bile hiçbir takımını tutmam çünkü fanatik Göztepe'liyimdir. Karşıyaka çarşısında Göztepe atkısı ile gezen bir kaç kişiden de biriyim,İzmir'liler çok iyi bilir bunun ne demek olduğunu.Şunu yazabilirdin " Beşiktaş çok iyi oynadı,Göztepe'yi iyi çözmüş" deseydin inan seni alkışlardım,ama "tepelemek", "renkdaş" demek hiç iyi olmamış kusura bakma.AA kartal göz,göz,ü tepelemiş ha bide renktaşlar bu hafta adaşlık,mı yaptı acaba
Beşiktaş 4-0 Göztepe
Teşekkür ederim S sorunadam , haklısınBu FB liler ne yaptıysa gayretullaha dokunmuşlar. İlahi adaletin tecellisi için 1 gün bile geçmiyor. Sen Göztepe başlığına dalga geçmek için yazarsın ama haksız şekilde 10 kişi kalan, ofsayttan gol attığın rakibini yenemezsin.

dayanamadı tabii,uzun pasların hepsini Beşiktaş aldı biz yaya kaldık,her uzun paslarda Beşiktaş bizden önce aldı ve olan oldu.Tepelenmedik tabii