Göztepe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,488
66
Karagümrük ,bizim için kara bir gün olacaktı ama olamadı maalesef,maalesef dedim çünkü onlar ne kadar kötü oynadılarsa biz de o kadar kötüydük resmen.Bu adam gol mol atamaz dediğim kişi ,bir bakmışınız rakibin arkasından vurup gol atmış, ilginç, bizde herkes golcü olurmu arkadaş ,golcümüz yok ama herkes golcü :)
Yeni gelenler işe yaramıyorlar bence girse ya ismail köybaşı 2.ci yarı arkadaş.Sinir etti beni sinir, adamlar lig sonuncusu,9 puanı var "eyvah bu sefer bitti" dedim hem de kaç kere.Bir ara bizim hanım " bir gün maç izlerken kalp krizinden gideceksin" bile dedi :)
Buna rağmen fanatik FB'li ertuğrul abim bana wp'den mesaj attı ,artık onu yarın arar konuşurum :ok

gozgoz7.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,504
61
AA kartal göz,göz,ü tepelemiş ha bide renktaşlar bu hafta adaşlık,mı yaptı acaba :haha:hoba1

Beşiktaş 4-0 Göztepe​

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,488
66
AA kartal göz,göz,ü tepelemiş ha bide renktaşlar bu hafta adaşlık,mı yaptı acaba :haha:hoba1

Beşiktaş 4-0 Göztepe​

Sevgili osmanke, ben fanatik Göztepe'liyim ,tüm maçlarını formamı giyerek izlerim,amatöre düştüğümüzde de aynısını yapıyordum,ama ayıp etmişsin gibime geliyor ve bu yazdıkların için bana bir özür borcun var,neden mi? Ben fanatik Göztepe'li olarak tüm Türk takımlarının avrupa maçlarını "hadi aslanım,vur artık, sola ver" gibi yüksek ses ile izliyorum,senin tuttuğum FB'yide aynen böyle izliyorum.İstanbul takımlarını bırak,başka şehirlerin bile hiçbir takımını tutmam çünkü fanatik Göztepe'liyimdir. Karşıyaka çarşısında Göztepe atkısı ile gezen bir kaç kişiden de biriyim,İzmir'liler çok iyi bilir bunun ne demek olduğunu.Şunu yazabilirdin " Beşiktaş çok iyi oynadı,Göztepe'yi iyi çözmüş" deseydin inan seni alkışlardım,ama "tepelemek", "renkdaş" demek hiç iyi olmamış kusura bakma.

WhatsApp-Image2.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,488
66
Sevgili gençler öncelikle Beşiktaş'ı kutluyorum,mükemmel oynadılar bizi iyi çözmüşler doğrusu ve mükemmel oyunları ile 4 gol attılar.Üzüldüm mü ,evet ama bu bir oyun,iki kişiden biri ya kazanacak ya da ...
Biz kaybeden taraf olduk ne yazık ki, her zamanki gibi formamı giyerek izledim, uğurlarım vardı ama mükemmel oyuna uğur dayanır mı :) dayanamadı tabii,uzun pasların hepsini Beşiktaş aldı biz yaya kaldık,her uzun paslarda Beşiktaş bizden önce aldı ve olan oldu.Tepelenmedik tabii osmanke osmanke nin dediği gibi,ama kötü idik ki bunu daha önce de hep yazdım (bu arada bazı nedenlerden dolayı canım çok sıkkın,hani insan "yaşamak istemiyorum" der ya aynen öyleyim,bu gün hadi foruma bakayım dedim, osmanke osmanke nin mesajını göründe de girip bir şeyler karalayım dedim.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt