Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Segili teraspy sana bir fanatik ve taraftar olarak saygı duyuyorum ancak bunu sende çok iyi biliyorsun,ki tr,deki takımların yüzde 99 u hatta hakemlerin tamamen fenerbahçeyi nasıl yeneriz nasıl alt ederiz hakkını nasıl gasp ederiz üzerine kurulu düzeni var özelliklede 6gs takımının yan şubesi gibi çalışıyorlar bu kesinlikle bariz biçimde belli oluyor evet her taraftar takımının mutlaka yenmesini galip gelmesini ister sen ne kadar fanatik göstepeli isen bende aynıyım hatırlarsan benim bir paylaşımımı silmiştiniz ancak bu benim fanatikliğimden kesinlikle birşey kaybettirmez aksine dahada fazla oluyorum ancak bu demek değildir,ki insanlara fiili saldırıda bulunuyorum takımlar üzerinden sana bir latife yapmak istedim belliki yanlış anlaşıldım belliki bazı sevmediğim yandaşları,da arkana alarak ateş ediyorsun ben sevgili necati,yi de akrep,i de çok severim ismi lazım değil vatandaş hariç belki tanıyor seviyorsundur ama ben kesinlikle işim olmaz ayrıca biz diğer takımlara destek vermeyi bizim ötobüsümüz kurşunlandığında,ve 3 temmuzda yapılan kumpası unutmadık .
Kusura bakma ama bu " özür ve latife " mesajı değil.Çok üzüldüm, başkaları beni ilgilendirmez, bu konu Göztepe konusu ama "tepelenmek" , "renkdaş" hiç hoş olmamış,bak maçımı nasıl izlediğimin fotosunu attım,her maçta böyleyim sevgili osmanke,ben şimdiye kadar sana "renkdaşınla" diye yazmadım mı? Sarı-lacivert renkli çok klüp var,mesela Ankaragücü var ve saire.
Kusura bakma ama bu " özür ve latife " mesajı değil.Çok üzüldüm, başkaları beni ilgilendirmez, bu konu Göztepe konusu ama "tepelenmek" , "renkdaş" hiç hoş olmamış,bak maçımı nasıl izlediğimin fotosunu attım,her maçta böyleyim sevgili osmanke,ben şimdiye kadar sana "renkdaşınla" diye yazmadım mı? Sarı-lacivert renkli çok klüp var,mesela Ankaragücü var ve saire.
Malesef sevgili teraspy seni severim ama benimde fanatikliğim buna engel özür yok özür dileyecek birşey,de yok biz renktaş olsa bile dahi onu koruyup kollamayız ki hele bizden emekli olmuş hocaların bizi korumak kollamak gibi bir huyları olamaz tıpkı kasımpaşada emre,de olduğu gibi bizi yendikleri gibi biz o takım lig,den düşecek olsa bile dahi bunu yapmayız aksine yenip alt lig,de oynasın deriz ki aksine 6gs ye yakın olan renkdaşlar ve onların emekli hocaları bize karşı oynadıkları oyunu onlara adeta hediye edercesine yeniliyorlar yeterki 6gs yensin şampiyon olsun,da ne olursa olsun biz hariç tüm takımları organize ederek hertürlü pisliği yaparak sonrada hiç birşey olmamış gibi davrananlar haksız kazançlarına şampiyonluklarına destek verenler bizden değildir bizim gözümüzde,gönlümüzde türk takımı olamaz birgün gerçeklerin ortaya çıkmak gibi huyu vardır hatırlarsan sana lige çıktığınızda bunu sana yazmıştım inşallah 6gs renktaşınız gibi davranmassınız diye
fb yenildiğinde herkesin ağzı kulaklarına varıyor ama 6gs renktaşlar yenildiğinde biz bir latife yaptıkmı hemen özür isteniyor malesef benim bu konuda kimseye özür borcum yoktur olamaz,da.