Göztepe

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
562
36
Sonunda olay patladı,inanın maçı izlerken "bu nasıl penaltı yuh ,çek takımı mübarek"dedim, bizim hanım kızdı tabii ama Adana demirspor sahadan çekildi :), yakında dediğim olacak zaten,İstanbul takımları kendi aralarında maç yapacaklar, ben Göztepe maçında yazdım bunu gençler :) Ya Danimarkalı hakem nerde pozisyon olduğunda hımmm ,dünya para veriliyor bunlara, ben dilekçe vereyim en iyisi,"VAR hakemi olmak istiyorum" diye, çünkü hayat bunlara kekaaa :haha1
NOT:
Foto Yeniçağ web'ten alıntıdır :)

Resim-288.png
abim sen başvur kesin varlık olursun :haha

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
562
36
Tabii gece verdikleri yayında daha detaylı anlattı. Mertens ,hakemi aldatmaktan sarı, ayağa basmaktan sarı,ads'li ardanın da sarı (dedi gece yayınında) ve var hakemine de kızdığını belirteyim, konuyu uzatmama adına daha fazla yazmıyorum sevgili S sorunadam , ben aslında senden "evet penaltı değildi keşke topu dışarı vursaydı,nasılsa biz kazanırdık gerek yoktu bu işlere" demeni beklerdim, ayrıca az ile yapılacak maçta başarılar dilerim ,sonuçta bizleri temsil ediyorlar kupalara katılan tüm takımlar :ok

ders verdin yine be abi adam evet dermi hiç bunlar tartışmayıbile bilmez birbirini vururlar bak sana az maçı için teşekkür bile etmemiş insan teşekkür eder

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
562
36
Bir sarı gören adam sanki ilk sarıyı görmemiş gibi ikinci sarıyı görür mü? Böyle düz bir düşünme şekli olabilir mi!

Ben futbola sizler kadar geleneksel bakmıyorum. Rakibin kontrolsüz hareket etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ayağını uzattığında topa dokundun dokundun. Yoksa karşındaki penaltı alır. Bunu Dzeko da yaptı, Kostic de yaptı, rakibin kendisine kontrolsüz giren herkes yapar. Geçen sene Mertens Manchester United maçında da casemirodan almıştı o şekilde penaltıyı.

Üstelik her aleyhine hakem hatası yapılan takım maçtan çekilse hiçbir maç bitmez. Hepsi yarıda kalır. Futbol kimsenin babasının malı değil. Bence takımı sahadan çeken başkan ömür boyu futboldan men edilmeli.

Not: var kayıtları açıklandı. Demek ki hepinizin yeni futbol kurallarına çalışması gerekiyormuş. Futbol artık 40 yıl önceki futbol değilmiş. 40 yıl önceki bilgiyle de ahkam kesilmemesi gerekiyormuş.

bir kskli olarak sana yuh artık diyom alo abi sana sevgili sorunadam demiş sen ona nerdese dinazor demişin utanmadan bir de ahkam kesmişin iyiki karşılıklı gelmemişiniz alo abile adama demediğin kalmamış ayıp ayıp en azında az maçı için teşekkür et konuyu uzatmıyorum demiş var kayıtlarımış ne varı göz var nizam var görememek için kör olmak lazım adın gibi sorunadamsın senin çalıştırıcın bile penaltı görünmüyor dedi sen hala gözü kapalı geziyosun ahkam kesiyosun insan utanır bunları yazarkene ama sende utanmada yok nottan sonra yazdıklarını diyom kuralın şimdikisi 40 yıl öncekisi olmaz kural kuraldır az maçında göreceğiz bakalım sizin adamınız yine kandıracakmı hakemi penaltı yapacakmı senin var hakemin çekti gitti neden gitti sor bakalım sipikere cevap bile veremedi havaalanında al sana var kayıtları bunlar ne penaltımı adamınayağı deymiş ne deymesi birader resimlere iyi bak göremessen büyüteçle bak

screenshot1011602a5d8eebdb1.png
screenshot2.png

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
562
36
Sevgili gençler ,bu gün ( 19-01-2025) Göztepe maçı bitti, yaklaşık 2 saat sonra evde oturuyoruz, kapı çaldı gidip açtım size daha önce de yazdığım üst komşumuz genç Göztepe'li ile annesi kapıda,şaşırdım önce annesi bana "abi, oğlum seni görmek istedi" dedi, sonra genç bana "amca kendimize atkı yaptırırken bir tane de sana yaptırdık " dedi,çok şaşırdım illa alattin amcaya da atkı vereceğim demiş , ne mutlu oldum anlatamam önce kabul edemeyeceğimi söyledim çünkü çok pahalı şeyler olduğunu biliyorum bunu duyunca çok üzüldü ,uzatmayacağım teşekkür ederek aldım,gerçekten çok mutlu oldum,anlatamam 🥰

WhatsApp-Image-2025-01-20-at-01.48.28.jpg
alo abim benimde sana süprizim var benim süpriziminde resmini çekeceksin tamammı

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
134
42
bir kskli olarak sana yuh artık diyom alo abi sana sevgili sorunadam demiş sen ona nerdese dinazor demişin utanmadan bir de ahkam kesmişin iyiki karşılıklı gelmemişiniz alo abile adama demediğin kalmamış ayıp ayıp en azında az maçı için teşekkür et konuyu uzatmıyorum demiş var kayıtlarımış ne varı göz var nizam var görememek için kör olmak lazım adın gibi sorunadamsın senin çalıştırıcın bile penaltı görünmüyor dedi sen hala gözü kapalı geziyosun ahkam kesiyosun insan utanır bunları yazarkene ama sende utanmada yok nottan sonra yazdıklarını diyom kuralın şimdikisi 40 yıl öncekisi olmaz kural kuraldır az maçında göreceğiz bakalım sizin adamınız yine kandıracakmı hakemi penaltı yapacakmı senin var hakemin çekti gitti neden gitti sor bakalım sipikere cevap bile veremedi havaalanında al sana var kayıtları bunlar ne penaltımı adamınayağı deymiş ne deymesi birader resimlere iyi bak göremessen büyüteçle bak

screenshot1011602a5d8eebdb1.png
screenshot2.png
yazdıklarını okuyup cevap verecektim. ama ne yazdığın belli oluyor, ne cümlenin nerede bittiği belli oluyor. kelimeler tamamen hatalı. yazını okumaya çalışmaktan gözlerim kanadı. sonra dedim ki buna ne yazarsam yazayım zaten okuyup da anlayamayacak. neden yazayım ki dedim, yazmadım.

konuyu okuyup da anlayabilen arkadaşlar için; google'da "ifab obstruction" yazın, pozisyonun neden penaltı olduğunu anlarsınız.

amme hizmeti: futbol kurallarını belirleyen IFAB'dan bakarsanız kuralların 40 yıl boyunca aynı kalmadığını ve sürekli değiştiğini görebilirsiniz. kurala baktığınızda da temasın zorunlu olmadığını karşı tarafın kontrolünü zorlaştırmanın da penaltıya neden olduğunu, o nedenle dzekonın kasımpaşa maçındaki hareketi, kostice kayseride yapılan müdahele, arda gülere bjk maçında yapılan müdahelenin de penaltı olduğunu görebilirsiniz.

bak ne güzel açıkladım doğru kelimelerle ve noktalama işaretleriyle.

not:2 utanmaz sensin. (o kadar cümle içerisinde bir tek utanmayı doğru yazabilmiş.)

Son düzenleme:
tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
Top Poster Of Month
5 Ara 2020
562
36
yazdıklarını okuyup cevap verecektim. ama ne yazdığın belli oluyor, ne cümlenin nerede bittiği belli oluyor. kelimeler tamamen hatalı. yazını okumaya çalışmaktan gözlerim kanadı. sonra dedim ki buna ne yazarsam yazayım zaten okuyup da anlayamayacak. neden yazayım ki dedim, yazmadım.

konuyu okuyup da anlayabilen arkadaşlar için; google'da "ifab obstruction" yazın, pozisyonun neden penaltı olduğunu anlarsınız.

amme hizmeti: futbol kurallarını belirleyen IFAB'dan bakarsanız kuralların 40 yıl boyunca aynı kalmadığını ve sürekli değiştiğini görebilirsiniz. kurala baktığınızda da temasın zorunlu olmadığını karşı tarafın kontrolünü zorlaştırmanın da penaltıya neden olduğunu, o nedenle dzekonın kasımpaşa maçındaki hareketi, kostice kayseride yapılan müdahele, arda gülere bjk maçında yapılan müdahelenin de penaltı olduğunu görebilirsiniz.

bak ne güzel açıkladım doğru kelimelerle ve noktalama işaretleriyle.

not:2 utanmaz sensin. (o kadar cümle içerisinde bir tek utanmayı doğru yazabilmiş.)
bu cevap özrün değişik anlatımı olmuş ama yetmez önce teraspy teraspy abiyi çağ dışı yap sonrada bana okunmuyor mesajın de amme hizmetine gelince okan bile penaltı değil dedi senden başka herkez penaltı değil dedi hemşerim
ben az maçına da gittim gsli olarak rezalet maçtı utandım ama senden değil takımımdan arkadaşlarım dalga geçtiler elin hollandalısı bana hakem türk olsaydı kazanmıştınız dedi sence neden acaba:deli

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
134
42
bu cevap özrün değişik anlatımı olmuş ama yetmez önce teraspy teraspy abiyi çağ dışı yap sonrada bana okunmuyor mesajın de amme hizmetine gelince okan bile penaltı değil dedi senden başka herkez penaltı değil dedi hemşerim
ben az maçına da gittim gsli olarak rezalet maçtı utandım ama senden değil takımımdan arkadaşlarım dalga geçtiler elin hollandalısı bana hakem türk olsaydı kazanmıştınız dedi sence neden acaba:deli
Sen tam olarak eğitim sisteminin başarısızlığının bir göstergesisin. Bir insan 30 küsür yaşına gelip de senin gibi yazı yazıyorsa ülkenin eğitim sistemini komple değiştirip, gerekçe olarak da seni göstermeleri lazım. Bir insan kullandığı dili nasıl bu kadar kötü yazabilir aklım almıyor.

Geri
Üst Alt