Göztepe

S Çevrimiçi

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
210
43
Bu FB liler ne yaptıysa gayretullaha dokunmuşlar. İlahi adaletin tecellisi için 1 gün bile geçmiyor. Sen Göztepe başlığına dalga geçmek için yazarsın ama haksız şekilde 10 kişi kalan, ofsayttan gol attığın rakibini yenemezsin.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,496
61
Bu FB liler ne yaptıysa gayretullaha dokunmuşlar. İlahi adaletin tecellisi için 1 gün bile geçmiyor. Sen Göztepe başlığına dalga geçmek için yazarsın ama haksız şekilde 10 kişi kalan, ofsayttan gol attığın rakibini yenemezsin.
Her moka maydonoz olmasan,mı acaba

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,448
66
AA kartal göz,göz,ü tepelemiş ha bide renktaşlar bu hafta adaşlık,mı yaptı acaba :haha:hoba1

Beşiktaş 4-0 Göztepe​

Sevgili osmanke, ben fanatik Göztepe'liyim ,tüm maçlarını formamı giyerek izlerim,amatöre düştüğümüzde de aynısını yapıyordum,ama ayıp etmişsin gibime geliyor ve bu yazdıkların için bana bir özür borcun var,neden mi? Ben fanatik Göztepe'li olarak tüm Türk takımlarının avrupa maçlarını "hadi aslanım,vur artık, sola ver" gibi yüksek ses ile izliyorum,senin tuttuğum FB'yide aynen böyle izliyorum.İstanbul takımlarını bırak,başka şehirlerin bile hiçbir takımını tutmam çünkü fanatik Göztepe'liyimdir. Karşıyaka çarşısında Göztepe atkısı ile gezen bir kaç kişiden de biriyim,İzmir'liler çok iyi bilir bunun ne demek olduğunu.Şunu yazabilirdin " Beşiktaş çok iyi oynadı,Göztepe'yi iyi çözmüş" deseydin inan seni alkışlardım,ama "tepelemek", "renkdaş" demek hiç iyi olmamış kusura bakma.

WhatsApp-Image2.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,448
66
Sevgili gençler öncelikle Beşiktaş'ı kutluyorum,mükemmel oynadılar bizi iyi çözmüşler doğrusu ve mükemmel oyunları ile 4 gol attılar.Üzüldüm mü ,evet ama bu bir oyun,iki kişiden biri ya kazanacak ya da ...
Biz kaybeden taraf olduk ne yazık ki, her zamanki gibi formamı giyerek izledim, uğurlarım vardı ama mükemmel oyuna uğur dayanır mı :) dayanamadı tabii,uzun pasların hepsini Beşiktaş aldı biz yaya kaldık,her uzun paslarda Beşiktaş bizden önce aldı ve olan oldu.Tepelenmedik tabii osmanke osmanke nin dediği gibi,ama kötü idik ki bunu daha önce de hep yazdım (bu arada bazı nedenlerden dolayı canım çok sıkkın,hani insan "yaşamak istemiyorum" der ya aynen öyleyim,bu gün hadi foruma bakayım dedim, osmanke osmanke nin mesajını göründe de girip bir şeyler karalayım dedim.)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,448
66
Böyle bir şarkı bir tek bizde ve ecnebilerden bir klüpte var, ben her maçta dinlerken ağlıyorum inanın, bazen hanıma çaktırmıyorum :) neden acaba sadece 2 takım taraftarı çoşku ile söyle böyle bir şarkıyı söyler,anlamak zor :haha1
Bir de unutmadan yazayım, hangi takım taraftarı yenilmiş takımını çağırıp destekler(hem de 4-0) :) Genelde bilirsiniz hemen "yönetim istifa" diye bas bas bağırırlar ,bırakın çağırmayı :kiskis

Son düzenleme:
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,496
61
Sevgili osmanke, ben fanatik Göztepe'liyim ,tüm maçlarını formamı giyerek izlerim,amatöre düştüğümüzde de aynısını yapıyordum,ama ayıp etmişsin gibime geliyor ve bu yazdıkların için bana bir özür borcun var,neden mi? Ben fanatik Göztepe'li olarak tüm Türk takımlarının avrupa maçlarını "hadi aslanım,vur artık, sola ver" gibi yüksek ses ile izliyorum,senin tuttuğum FB'yide aynen böyle izliyorum.İstanbul takımlarını bırak,başka şehirlerin bile hiçbir takımını tutmam çünkü fanatik Göztepe'liyimdir. Karşıyaka çarşısında Göztepe atkısı ile gezen bir kaç kişiden de biriyim,İzmir'liler çok iyi bilir bunun ne demek olduğunu.Şunu yazabilirdin " Beşiktaş çok iyi oynadı,Göztepe'yi iyi çözmüş" deseydin inan seni alkışlardım,ama "tepelemek", "renkdaş" demek hiç iyi olmamış kusura bakma.

WhatsApp-Image2.jpg
Segili teraspy sana bir fanatik ve taraftar olarak saygı duyuyorum ancak bunu sende çok iyi biliyorsun,ki tr,deki takımların yüzde 99 u hatta hakemlerin tamamen fenerbahçeyi nasıl yeneriz nasıl alt ederiz hakkını nasıl gasp ederiz üzerine kurulu düzeni var özelliklede 6gs takımının yan şubesi gibi çalışıyorlar bu kesinlikle bariz biçimde belli oluyor evet her taraftar takımının mutlaka yenmesini galip gelmesini ister sen ne kadar fanatik göstepeli isen bende aynıyım hatırlarsan benim bir paylaşımımı silmiştiniz ancak bu benim fanatikliğimden kesinlikle birşey kaybettirmez aksine dahada fazla oluyorum ancak bu demek değildir,ki insanlara fiili saldırıda bulunuyorum takımlar üzerinden sana bir latife yapmak istedim belliki yanlış anlaşıldım belliki bazı sevmediğim yandaşları,da arkana alarak ateş ediyorsun ben sevgili necati,yi de akrep,i de çok severim ismi lazım değil vatandaş hariç belki tanıyor seviyorsundur ama ben kesinlikle işim olmaz ayrıca biz diğer takımlara destek vermeyi bizim ötobüsümüz kurşunlandığında,ve 3 temmuzda yapılan kumpası unutmadık .

395099766_24199133793034475_5499808162007611962_n.jpg

Geri
Üst Alt