Göztepe

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,211
60
Evinde ezeli rakibinden 3 yiyip arka kapıdan kaçan mourinhocular üzgün.
AAA ne tesadüf stadınızı ali koç bastığında sizin başkanınız neredeydi korkudan stada bile gelemedi kuyruğunu kıstırmış iş bitmiş olaylar bitmiş stada gelmiş hırlayıp durdu ne oldu sorunadam sorun olmaya devam etme fenerle uğraşma bak fenerle uğraşanın çocuğu olmaz benden demesi :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Evinde ezeli rakibinden 3 yiyip arka kapıdan kaçan mourinhocular üzgün.
AAA ne tesadüf stadınızı ali koç bastığında sizin başkanınız neredeydi korkudan stada bile gelemedi kuyruğunu kıstırmış iş bitmiş olaylar bitmiş stada gelmiş hırlayıp durdu ne oldu sorunadam sorun olmaya devam etme fenerle uğraşma bak fenerle uğraşanın çocuğu olmaz benden demesi :kiskis
Konuda atışma istemiyorum,hiç muhabbetine girmediğim 3 "başlık" var ki sonunda mutlaka kan akar ...
1-Siyaset
2- Din
3- Futbol
Benim olmaz ise olmazımdır, oğluma da nasihat etmişimdir "asla bu konularda tartışmaya girme" diye.Bu neden ile şimdilik konumu kilitliyorum çünkü devasa kavga muhabbetine dönecek güzelim konu ki biz Beşiktaş maçında ,diğer dış saha maçlarında kaç yüzde ile oynamışız ve yenmişiz çetelesini tutuyorum ,iç saha hariç :haha1 , bu arada amatöre düştüğümüz halde yine takımını takip eden biri olarak ,ayrıca Karşıkaya'da doğmuş büyümüş bir Göztepe'li olarak yazıyorum.GS li çocuk golü attğında ayakta alkışladım ama siz İST. klüplerinden hiç biriniz Göztepe'li böyle gol attığında ayağa kalkıp da alkışlayacağınızı düşünemiyorum bile,çünkü hepiniz birbirinize düşmansınız ,anadolu klüplerine bile.Bu arada bir avuç Göz-Göz taraftarının seslerinin GS taraftarından üstünde duymak bile bana ayrı bir mutluluk verdiğini belirteyim,hanım "alo sizinkileri duyuyormusun müthiş" demişti ki 2-1 yeniliyoruz o sırada 13cü adamın sayesinde :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Kötü oyun ile 5 gol :) Fakat Kasımpaşa kalecisinin çıkarttığı gölü de ayakta alkışladım inanın,muhteşem şut ve süper kurtarış (eee, bir zamanlar kaleci olduğumu unutmayın, meşhur menüsküs, o yıllar sevgili alinin sayesinde olduğunu da yazıp ,nurlar içinde yatmasını diliyorum ki her gördüğünde boynuma sarılıp "affettin değil mi" diyordu )
Oyunumuzu beğenmiyorum açıkçası,bazı fütbolcularımız( fütbol diye özellikle yazdım :haha1 ) sanki birbirine küs gibi oynadılar ama romulo tam bir samba yaptı.Bu arada üstümüzde oturan Göztepe'li genç maçtan önce zili çaldı" amca her şey benden seni de maça götüreceğim" dedi, ona "yeminliyim, bozamam maalesef "dedim :) ,ya sevilmek ne güzel şey sevgili gençler, inanın anlatamam 😍

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Yine kötü oyun tek gol, ya 3-4 metreden 2 kere tavana top dikmek nedir anlamıyorum, biz karı koca ikimiz de o golleri atardık bu yaşta, hadi birisi ofsayt görünüyordu ama 3-4 metreden tavana çakmak :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,836
65
Sevgili gençler ,bu gün ( 19-01-2025) Göztepe maçı bitti, yaklaşık 2 saat sonra evde oturuyoruz, kapı çaldı gidip açtım size daha önce de yazdığım üst komşumuz genç Göztepe'li ile annesi kapıda,şaşırdım önce annesi bana "abi, oğlum seni görmek istedi" dedi, sonra genç bana "amca kendimize atkı yaptırırken bir tane de sana yaptırdık " dedi,çok şaşırdım illa alattin amcaya da atkı vereceğim demiş , ne mutlu oldum anlatamam önce kabul edemeyeceğimi söyledim çünkü çok pahalı şeyler olduğunu biliyorum bunu duyunca çok üzüldü ,uzatmayacağım teşekkür ederek aldım,gerçekten çok mutlu oldum,anlatamam 🥰

WhatsApp-Image-2025-01-20-at-01.48.28.jpg

Geri
Üst Alt