Göztepe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,747
65
Ben 43cü dakikada hanıma dedim ki "ben yönetici olsam takımı sahadan ne olursa olsun çekerim, 3-0 razıyım " dedim :) ,13 ' çüncü oyuncu gsye hiç kart göstermedi iyi mi :hihi ,neden herkesin dilinde bu var acaba :alala ,Tamam yusuftan beleş gol yedik,ki helal olsun süper gol attı valla,inanın ayağa kalkıp alkışladım bir rakip olarak,hanım da şaşırdı "sen ne biçim Göztepe'lisin" dedi iyi mi :hihi

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,202
60
Yazdığını unutma :haha1
İyi ya dostum unutmadım işte renkdaşlığınızı pekiştirmişsiniz o laflar danışıklı döğüş dediğimiz türden şöyle lige bi bak bakalım renkdaş olan hangi takım gs,yi yenmiş,ki ligin bütün takımları sadece fb,ye karşı ölümüne oynuyor gerisi boş gerek oyundan gerekse söylemlerden ne olduğu kesinlikle anlaşılıyor öyle değil demek sadece kendimizi kandırmak olur diyeceksinki siz çokmu iyi oynuyorsunuz hayır kesinlikle şu an fb futbol falan oynamıyor sadece lig bitsin diye zaman geçiriyor geçen yıllarda istekli arzulu heyacanlı futbol oynayanlar bu sene ne oldu,da oynayamıyor veya oynamak istemiyor bugün ben bu klübü yönetiyor olsam orada sadece alttan yetişen gençler kalırdı geri kalanın hepsini sepetlerdim onların kalması hergün klübe zarar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,747
65
İyi ya dostum unutmadım işte renkdaşlığınızı pekiştirmişsiniz o laflar danışıklı döğüş dediğimiz türden şöyle lige bi bak bakalım renkdaş olan hangi takım gs,yi yenmiş,ki ligin bütün takımları sadece fb,ye karşı ölümüne oynuyor gerisi boş gerek oyundan gerekse söylemlerden ne olduğu kesinlikle anlaşılıyor öyle değil demek sadece kendimizi kandırmak olur diyeceksinki siz çokmu iyi oynuyorsunuz hayır kesinlikle şu an fb futbol falan oynamıyor sadece lig bitsin diye zaman geçiriyor geçen yıllarda istekli arzulu heyacanlı futbol oynayanlar bu sene ne oldu,da oynayamıyor veya oynamak istemiyor bugün ben bu klübü yönetiyor olsam orada sadece alttan yetişen gençler kalırdı geri kalanın hepsini sepetlerdim onların kalması hergün klübe zarar.
Ya sende yazdığına inanmıyorsun biliyorum :haha1 ,hadi ben artık kaçar :ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,202
60
43809422f24290ca8c2a6bd919fd8a568f3a9b476dc382e3.jpg

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
108
42
Ben 43cü dakikada hanıma dedim ki "ben yönetici olsam takımı sahadan ne olursa olsun çekerim, 3-0 razıyım " dedim :) ,13 ' çüncü oyuncu gsye hiç kart göstermedi iyi mi :hihi ,neden herkesin dilinde bu var acaba :alala ,Tamam yusuftan beleş gol yedik,ki helal olsun süper gol attı valla,inanın ayağa kalkıp alkışladım bir rakip olarak,hanım da şaşırdı "sen ne biçim Göztepe'lisin" dedi iyi mi :hihi

konuyu hakeme bağlamak çok kolaya kaçmak olur. maçın istatistiklerine bakarsak oyunun analizini daha rahat yapabiliriz.

gs topla %59 oynamış, göztepe %41. maçın son 10 dakikasını çıkarın gsnin topla oynama oranı %65. rakip ceza sahasına orta gs 28, göztepe 9. gsnin yaptığı pas 306, göztepenin 188. özetle göztepe topu gsye verip hücum pres ve geçiş ile gol kovalamış. dolayısıyla göztepe faul yapıp kart görüyor. zaten ligin genelinde göztepenin fazla kart görmesinin sebebi de bu. top gsde iken gsli futbolcuların kart görmesi zaten mümkün değil. gs bu nedenle de avrupada daha az kart görüyor. ancak xg ye baktığımızda gs 1,59 göztepe 0,53. gs göztepeye pozisyon da vermemiş.

oyunu doğru analiz etmeliyiz ki sonuçlarını anlamlandırabilelim. göztepe daha az teknik daha fazla atletik bir takım. tipik bir kuzey avrupa takımı gibi kurgulanmış. bu strateji devam ettiği sürece daha fazla kart görecek ama oyunda ezilmeyeceklerdir. gs bence şu an ligin çok üzerinde bir takım olduğu için bu sezon en çok kendi oyunundan uzaklaştığı maç bu oldu. yoksa kadıköydeki fb maçında fbyi sürklase etmişti ki hakem yetişip uydurma bir penaltı ile (late tackle) maçın 5-0 veya 6-0 bitmesini engelledi. öyle olsa fb yarıştan kopacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt