Renkdaşınız usta bişey olmaz anlaşırsınız
Yazdığını unutmaSiz ancak bize diklenirsiniz görecem sizi gs karşısında bakalım nasıl süt dökmüş kedi gibi olursunuz
Renkdaşınız usta bişey olmaz anlaşırsınız
Yazdığını unutma
İyi ya dostum unutmadım işte renkdaşlığınızı pekiştirmişsiniz o laflar danışıklı döğüş dediğimiz türden şöyle lige bi bak bakalım renkdaş olan hangi takım gs,yi yenmiş,ki ligin bütün takımları sadece fb,ye karşı ölümüne oynuyor gerisi boş gerek oyundan gerekse söylemlerden ne olduğu kesinlikle anlaşılıyor öyle değil demek sadece kendimizi kandırmak olur diyeceksinki siz çokmu iyi oynuyorsunuz hayır kesinlikle şu an fb futbol falan oynamıyor sadece lig bitsin diye zaman geçiriyor geçen yıllarda istekli arzulu heyacanlı futbol oynayanlar bu sene ne oldu,da oynayamıyor veya oynamak istemiyor bugün ben bu klübü yönetiyor olsam orada sadece alttan yetişen gençler kalırdı geri kalanın hepsini sepetlerdim onların kalması hergün klübe zarar.Yazdığını unutma
Ya sende yazdığına inanmıyorsun biliyorum ,hadi ben artık kaçarİyi ya dostum unutmadım işte renkdaşlığınızı pekiştirmişsiniz o laflar danışıklı döğüş dediğimiz türden şöyle lige bi bak bakalım renkdaş olan hangi takım gs,yi yenmiş,ki ligin bütün takımları sadece fb,ye karşı ölümüne oynuyor gerisi boş gerek oyundan gerekse söylemlerden ne olduğu kesinlikle anlaşılıyor öyle değil demek sadece kendimizi kandırmak olur diyeceksinki siz çokmu iyi oynuyorsunuz hayır kesinlikle şu an fb futbol falan oynamıyor sadece lig bitsin diye zaman geçiriyor geçen yıllarda istekli arzulu heyacanlı futbol oynayanlar bu sene ne oldu,da oynayamıyor veya oynamak istemiyor bugün ben bu klübü yönetiyor olsam orada sadece alttan yetişen gençler kalırdı geri kalanın hepsini sepetlerdim onların kalması hergün klübe zarar.
Gitmeden , "9/8" en iyi şarkı hangisidir, onu çalayım da gideyim
Ben 43cü dakikada hanıma dedim ki "ben yönetici olsam takımı sahadan ne olursa olsun çekerim, 3-0 razıyım " dedim ,13 ' çüncü oyuncu gsye hiç kart göstermedi iyi mi ,neden herkesin dilinde bu var acaba ,Tamam yusuftan beleş gol yedik,ki helal olsun süper gol attı valla,inanın ayağa kalkıp alkışladım bir rakip olarak,hanım da şaşırdı "sen ne biçim Göztepe'lisin" dedi iyi mi