Göztepe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,202
60
Evinde ezeli rakibinden 3 yiyip arka kapıdan kaçan mourinhocular üzgün.
AAA ne tesadüf stadınızı ali koç bastığında sizin başkanınız neredeydi korkudan stada bile gelemedi kuyruğunu kıstırmış iş bitmiş olaylar bitmiş stada gelmiş hırlayıp durdu ne oldu sorunadam sorun olmaya devam etme fenerle uğraşma bak fenerle uğraşanın çocuğu olmaz benden demesi :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,753
65
Evinde ezeli rakibinden 3 yiyip arka kapıdan kaçan mourinhocular üzgün.
AAA ne tesadüf stadınızı ali koç bastığında sizin başkanınız neredeydi korkudan stada bile gelemedi kuyruğunu kıstırmış iş bitmiş olaylar bitmiş stada gelmiş hırlayıp durdu ne oldu sorunadam sorun olmaya devam etme fenerle uğraşma bak fenerle uğraşanın çocuğu olmaz benden demesi :kiskis
Konuda atışma istemiyorum,hiç muhabbetine girmediğim 3 "başlık" var ki sonunda mutlaka kan akar ...
1-Siyaset
2- Din
3- Futbol
Benim olmaz ise olmazımdır, oğluma da nasihat etmişimdir "asla bu konularda tartışmaya girme" diye.Bu neden ile şimdilik konumu kilitliyorum çünkü devasa kavga muhabbetine dönecek güzelim konu ki biz Beşiktaş maçında ,diğer dış saha maçlarında kaç yüzde ile oynamışız ve yenmişiz çetelesini tutuyorum ,iç saha hariç :haha1 , bu arada amatöre düştüğümüz halde yine takımını takip eden biri olarak ,ayrıca Karşıkaya'da doğmuş büyümüş bir Göztepe'li olarak yazıyorum.GS li çocuk golü attğında ayakta alkışladım ama siz İST. klüplerinden hiç biriniz Göztepe'li böyle gol attığında ayağa kalkıp da alkışlayacağınızı düşünemiyorum bile,çünkü hepiniz birbirinize düşmansınız ,anadolu klüplerine bile.Bu arada bir avuç Göz-Göz taraftarının seslerinin GS taraftarından üstünde duymak bile bana ayrı bir mutluluk verdiğini belirteyim,hanım "alo sizinkileri duyuyormusun müthiş" demişti ki 2-1 yeniliyoruz o sırada 13cü adamın sayesinde :haha1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt