Göztepe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deh-çüş maç kazanmak bu olsa gerek,izlemeyecektim ama dayanamadım 2.ci yarıda açıp izledim maçı, 2 dakikada 2 gol :hihi Valla helal olsun,düşüş başladı mı ne yoksa :alala Galiba 1.ci ligi özlemişler gibi geldi bana, hele 90+ da topu nasıl da kaleciye verdiler , "gol atamayacağım lütfen topu tutar mısın" der gibi :haha1
Resim-156a33e4613e41ebcd33.png

Ama yine de her zaman olduğu gibi :
Göz
-Göz-Göztepeeeeeeee :clap2

Deh-çüş maç kazanmak bu olsa gerek,izlemeyecektim ama dayanamadım 2.ci yarıda açıp izledim maçı, 2 dakikada 2 gol :hihi Valla helal olsun,düşüş başladı mı ne yoksa :alala Galiba 1.ci ligi özlemişler gibi geldi bana, hele 90+ da topu nasıl da kaleciye verdiler , "gol atamayacağım lütfen topu tutar mısın" der gibi :haha1
Resim-156a33e4613e41ebcd33.png
Neyse gene 4-3,den 3-2 olmuş :haha1 :clap2

Neyse gene 4-3,den 3-2 olmuş :haha1 :clap2
Sinir oldum sinir, hep "bu hafta izlemeyeceğim" diyorum ama dayanamıyorum yine de, bazen yeğenler arıyorlar "enişteeee Göz-Göz müthiş gidiyor" diyorlar işte o zaman "hadi izliyeyim bari" diyorum :hihi

Bayılıyom şu enerjinize yaf.

Her ne kadar lisemin renkleri sarı mor olsada tanıdığım bildiğim 2 renk var. Tüm kalanlar onlardan doğar, ya da birleşince onlar olur :kiskis

Bayılıyom şu enerjinize yaf.

Her ne kadar lisemin renkleri sarı mor olsada tanıdığım bildiğim 2 renk var. Tüm kalanlar onlardan doğar, ya da birleşince onlar olur :kiskis
Aniiii...
Biz ölmişıh aglayanımız yooh.
Petrolden 5, İskenderundan 4 yidik. Böyle yimeye devam ederlerse obez olacaklar. :sopa1

Galatasaray 2 Göztepe 1 , ne maçtı, ünlü takım 13 kişi oynayınca sonuç böyle oldu maalesef :haha1
Resim-255.png

Bir şey çıkmaz ama, son dakika olarak vereyim haberi :)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

NOT:
Lütfen konuyu "polemik" e dönüştürmeyin,kilitler sadece kendi takımımı yazan birey olurum, teşekkkür ediyorum :ok

Renkdaşınız usta bişey olmaz anlaşırsınız :haha1 :clap2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt