teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ama geçen yediğimiz gol, evlere şenlikti ,ne kaleci amaİyi gidiyor keratalar , amman nazarım değmesin
Ama geçen yediğimiz gol, evlere şenlikti ,ne kaleci amaİyi gidiyor keratalar , amman nazarım değmesin
Yok çıkmayalım, hiç değilse trt'den izliyorum maçlarınıBu sene süper lige çıkarsınız artık bu gidişle
Ama gidişat o yönde iptv,den izlersinYok çıkmayalım, hiç değilse trt'den izliyorum maçlarını
1000TL veremem ipeAma gidişat o yönde iptv,den izlersin
Hımm, teşekkürlerGerek yok ben sana bir site önereyim ordan donmasız izlersin bedava
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Emmi Göztepe diye diye çıkardın Süper LigeVe sonunda ...
Teraspy dostum ben sana demedim mi çıkacaklar diye hadi bakalım hayırlı olsun kalıcı olsun inşallah ama sunuda demeden gecemiyecegim inşallah renkdaslariniz gibi olmassiniz sevgi,selamlarımla.Ve sonunda ...
Göz-Göz diye diye amatöre düşürdük ardından tekrar yukarılara çıkarttık ,bizi gözgöz'ün durumu kur artışı gibi dalgalıEmmi Göztepe diye diye çıkardın Süper Lige
İnşallah, bakalım artık, pat diye düşmesinlerde tekrar Biz İzmir takımıyız ,kimselere benzemeyiz renk kardeşliği haricindeTeraspy dostum ben sana demedim mi çıkacaklar diye hadi bakalım hayırlı olsun kalıcı olsun inşallah ama sunuda demeden gecemiyecegim inşallah renkdaslariniz gibi olmassiniz sevgi,selamlarımla.
Hayırlı olsun.Göz-Göz diye diye amatöre düşürdük ardından tekrar yukarılara çıkarttık ,bizi gözgöz'ün durumu kur artışı gibi dalgalı