teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,100
- 65
Ama geçen yediğimiz gol, evlere şenlikti ,ne kaleci amaİyi gidiyor keratalar , amman nazarım değmesin![]()

Ama geçen yediğimiz gol, evlere şenlikti ,ne kaleci amaİyi gidiyor keratalar , amman nazarım değmesin![]()
Yok çıkmayalım, hiç değilse trt'den izliyorum maçlarınıBu sene süper lige çıkarsınız artık bu gidişle![]()
Ama gidişat o yönde iptv,den izlersinYok çıkmayalım, hiç değilse trt'den izliyorum maçlarını![]()
Ama gidişat o yönde iptv,den izlersin![]()
![]()
Hımm, teşekkürlerGerek yok ben sana bir site önereyim ordan donmasız izlersin bedava
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Emmi Göztepe diye diye çıkardın Süper LigeVe sonunda ...
![]()
![]()
![]()
Teraspy dostum ben sana demedim mi çıkacaklar diye hadi bakalım hayırlı olsun kalıcı olsun inşallahVe sonunda ...
![]()
![]()
![]()
Göz-Göz diye diye amatöre düşürdük ardından tekrar yukarılara çıkarttık ,bizi gözgöz'ün durumu kur artışı gibi dalgalıEmmi Göztepe diye diye çıkardın Süper Lige![]()
İnşallah, bakalım artık, pat diye düşmesinlerde tekrarTeraspy dostum ben sana demedim mi çıkacaklar diye hadi bakalım hayırlı olsun kalıcı olsun inşallah![]()
ama sunuda demeden gecemiyecegim inşallah renkdaslariniz gibi olmassiniz sevgi,selamlarımla.
Hayırlı olsun.Göz-Göz diye diye amatöre düşürdük ardından tekrar yukarılara çıkarttık ,bizi gözgöz'ün durumu kur artışı gibi dalgalı![]()