akrep2018
Süper Üye
- 16 Eyl 2018
- 1,273
- 63
Ve sonunda ...
Tebrik ederim,umarım süper ligde kalıcı olur. Göz Göz.
Ve sonunda ...
Teşekkür ederim ,umarım zınk diye düşmeyizTebrik ederim,umarım süper ligde kalıcı olur. Göz Göz.
Siz ancak bize diklenirsiniz görecem sizi gs karşısında bakalım nasıl süt dökmüş kedi gibi olursunuzGöztepe 2 - Fenerbahçe 2
Hakem süperdi süper lige yakışandı , olmayan faul,olmayan penaltı ve sayılmayan golümüz,verilmeyen kırmızı kart ,tebrikler aslında Göztepe 2 Hakem 2 demek lazım ama neyse, yine de vermedik maçı
Merak etme, hakeme bağlı ama onu da yeneriz evelallahSiz ancak bize diklenirsiniz görecem sizi gs karşısında bakalım nasıl süt dökmüş kedi gibi olursunuz
Siz renkdaşsınız hadi yeme bizi şimdi yatışşşMerak etme, hakeme bağlı ama onu da yeneriz evelallah
Bakarız duruma göre ,hakem bunu gibi olursa yatış değil kapış olur , bu arada bizim kaleciyi beğenmedim ,belki ilerleyen haftalarda iyi oynar ama ben beğenmedim doğrusuSiz renkdaşsınız hadi yeme bizi şimdi yatışşş
Tebrikler Samsunspor ,%29 topla oynayan Göztepe' ye haddini bildirdin,ayağına sağlık
yatarsan atarlar abim
Bundan sonraki maçlar için kendime şablon yaptım,değiştirip değiştirip yayınlayacağım