bu kısımdan gelen gelir yeni bir box tasarlamaya heveslendirmiyor olabilir şirketi malum dünya devi oldu Türkiyeden bile amerikan borsasında nvidia alıp köşeyi dönen arkadaşlarım varKonu nereden nereye gelmiş. Ah nvidia ah. İnat etmesen de yeni seri tegra ile güncel bir boz çıkarsan ölür müydün! Düzgün bir box için insanlar artık 5000-10000 TL tutarları gözden çıkarıyorlar.
Katılıyorum. Benimki heyecanlı bir beklenti sadece. Ancak iyi bir android box gerçekten ihtiyaç.bu kısımdan gelen gelir yeni bir box tasarlamaya heveslendirmiyor olabilir şirketi malum dünya devi oldu Türkiyeden bile amerikan borsasında nvidia alıp köşeyi dönen arkadaşlarım var
şaka gibi yahuu cihazda hiçbir stream servis yok ama rom atv inşallah ruslar bir şey yapar abi yoksa seni bozar bu atv romGeçenler de bahsettiğim cihazı bugün teslim aldım 4-16Ağustos=12 gün de elimde oldu+
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hediyesi $ 136 tuttu
benim aldığım 8/128Gb olanı dır+
ancak cihaz da ATV rom var yani benim hiç beğenmediğim ve de kullanmadığım
bana AOSP lazım ama şimdilik slimbox da tık yok,sanırım buna da çıkabilir
AM8 için var diğer kullandığım X96X10 Pro içinde var buna da bekliyorum açıkçası
not;bir sorum var,Box aslında aynı ya da birebir aynı diye düşünüyorum örneğin
ben buna X96X10 Pro için olan ROM u atabilirmiyim? yoksa cihazı brickmi ederim
sanırım Ugoos için olan ROM olmaz ama diğeri için olabilir diye düşündüm?
onun haricinde fazla incelemedim,uygulamalar v.s pek bir şey yok hepsini kendim yükleyeceğim
8-10 tane kadar+KODI v.s
"Lisans" sız Box düşünenlere ciddi tavsiyemdir,gidip piyasada dandik bir sürü box alacağınıza
hem soc 928 alırsınız bugün için en üstü,güçlüsü hem de gpu G-57 alırsınız yine en iyisi ve üstü
Kaan bey den SK1 incelemesine baktım,bence yazık o paraya o cihaz yaw
sanırım maliyeti de $ 300 kağıda da geçiyor!
valla Ugoos güzel geçirmece tarife yapıyor,"kalite" ayağına(o kaliteye de fazla inanmayın)
++
Bir inceleme bekliyoruz hocam.Geçenler de bahsettiğim cihazı bugün teslim aldım 4-16Ağustos=12 gün de elimde oldu+
hediyesi $ 136 tuttu
AM8 için var diğer kullandığım X96X10 Pro içinde var buna da bekliyorum açıkçası
onun haricinde fazla incelemedim,uygulamalar v.s pek bir şey yok hepsini kendim yükleyeceğim
8-10 tane kadar+KODI v.s
"Lisans" sız Box düşünenlere ciddi tavsiyemdir,gidip piyasada dandik bir sürü box alacağınıza
hem soc 928 alırsınız bugün için en üstü,güçlüsü hem de gpu G-57 alırsınız yine en iyisi ve üstü
valla Ugoos güzel geçirmece tarife yapıyor,"kalite" ayağına(o kaliteye de fazla inanmayın)
++
Hocam,benim Stream servislerle hiç işim olmaz,bir ara NetFlix için bizim yeğenle ortak kullanmıştıkşaka gibi yahuu cihazda hiçbir stream servis yok ama rom atv inşallah ruslar bir şey yapar abi yoksa seni bozar bu atv rom
Ayrıca tam zamanında almışsın 21 ağustosdan sonra yalan oldu yurtdışı alışveriş artık 150 euro sınırı 30 euroya çekildi artık 31 euro dedin mi ürün ticari olacak gümrük müşaviri yok ardiyesi kılı tüyü astarı yüzünden pahalıya gelir cihaza sahip çık abi
Abi ne gitmesi daha 4 sene varHocam,benim Stream servislerle hiç işim olmaz,bir ara NetFlix için bizim yeğenle ortak kullanmıştık
onu da zaten panel den halletmiştim!
Ayrıca bendeki panel Philips ve gerek Soc gerekse de GP v.s çok iyi ama dediğim gibi hayat da işim olmaz
kaldı ki IPTV den hepsini izliyorum
Ama bu Rootsuz cihazlar beni harbiden bozuyor yaw,AOSP Rom lazım bizim gibiler için
Slimbox dan 3 aydır tık yok yaw herifler toplanıp komple Cepheyemi gittiler ne
cihazda ciddi sorun yok ama örneğin tam OFF olmuyor gibi geldi! uykuya alıyor sanırım
açılma yine geç veya farklı bir durumu var çözemedim henüz
örneğin X96X10 Pro da aynısı(8/64) ama 20.san. de açılıyor!
cihaz rootsuz olunca bazı Apk.ler şak diye yüklenmedi!
neyse ki onları da PlayStore dan yüğkledim USB ye attığım bazı Apk. dosyalarını görüyor ama yüklemiyor
P.Storeden varsa oradan yüklüyor
yaw böyle atraksiyonlar bana göre değil,direk Root lu olacak+ROM lu olacak filan
++
Vergiler de manyak bir şey yapmış hükümet,artık şaşırdı bunlar yaw gider ayak ne yapacaklarını da bilemiyorlar
yakında Box fiyatlarını bazı çakallar acaip yükseltecek
yani bunlar bizim yerli çakallar,Çin yanımızda artık Çırak kalıyor birader
abi s905X4 ile görüntü kalitesi farkı var mı? dh forumda dune olan için cam gibi zidoodan filan çok iyi diyorlarGeçenler de bahsettiğim cihazı bugün teslim aldım 4-16Ağustos=12 gün de elimde oldu+
hediyesi $ 136 tuttu
8-10 tane kadar+KODI v.s
++