albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,496
ahanda işte buydu sana bahsettiğim en yeni Box,valla adını bile hatırlıyamadığım için günlerdir bulamamıştım
sağolasın birader
yaw ismini filan iktir et,alet adam gibi çalışsın yeter
soc928
gpu g-57
gerisine sen bak gari
bana kalırsa bu tam sizin gibi eski MP ciler içim tam olur
fiyakası da süper valla,zaten hefef pazarda sanırım Amerika/Avrupa
ayrıca bu Zappiti den daha yakışıklı yaw ama hediyesi kaç para bilmiyorum
++
L1 lisans işiyle hiç işim olmadığı için orasını bilemem ama en güçlü AML olarak soc+gpu bu olduğuna göre
herifler illa ki yakın bir tarih de bu Lisans olayını aşarlar,bildiğim kadarıyla onlar daha çok Ram/Rom olayına
bakıyorlar! ya da illegale kaymasın/olmasın filan istiyorlar ama onuda aşıyor Çin liler
Scroll diye birisi var biraz "gazlamacı"(bana öyle geliyor) sanırım ismi de Kaan bence onu bul sana öncelikle
Ugoos AM8 i anlatsın ya da ona sor,incelemesinde bundan bahsediyor nasıl nereden aşılıyor filan diye
ama kesin ya da tam değil onu biliyorum...
üreticiler ile yayıncılar her zaman bir şeyleri sıkmayı beceriyorlar zaten malları da gidim gidim veriyorlar
sağolasın birader

yaw ismini filan iktir et,alet adam gibi çalışsın yeter
soc928
gpu g-57
gerisine sen bak gari
bana kalırsa bu tam sizin gibi eski MP ciler içim tam olur
fiyakası da süper valla,zaten hefef pazarda sanırım Amerika/Avrupa
ayrıca bu Zappiti den daha yakışıklı yaw ama hediyesi kaç para bilmiyorum
++
L1 lisans işiyle hiç işim olmadığı için orasını bilemem ama en güçlü AML olarak soc+gpu bu olduğuna göre
herifler illa ki yakın bir tarih de bu Lisans olayını aşarlar,bildiğim kadarıyla onlar daha çok Ram/Rom olayına
bakıyorlar! ya da illegale kaymasın/olmasın filan istiyorlar ama onuda aşıyor Çin liler

Scroll diye birisi var biraz "gazlamacı"(bana öyle geliyor) sanırım ismi de Kaan bence onu bul sana öncelikle
Ugoos AM8 i anlatsın ya da ona sor,incelemesinde bundan bahsediyor nasıl nereden aşılıyor filan diye
ama kesin ya da tam değil onu biliyorum...
üreticiler ile yayıncılar her zaman bir şeyleri sıkmayı beceriyorlar zaten malları da gidim gidim veriyorlar

Son düzenleme: