Duyuru Google TV Streamer 2024 ( MT8696 )

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,499
S sadays

bugün cihazın spec. lerine baktım bir alay palavra var yaw
örneğin bu özellikle 3/5 sene önce olsaydı iş görürdü HiEnd MP ciler açısından
ama şimdi yemezler gari:kiskis

ayrıca RTD1619 bir üstünlüğü de yok ama aman soc928 den!!
hele hele herifler G-51 takmışlar GPU olarak yaw bunun modası artık geçti
bir de mukayese için Mali T-820 den iyi demiş be abi adamlar nerede kalmışlar
hani herifler T-860 dese amenna diyeceğim(ben bunu da kullanmıştım T-860 olarak
geçmişte iki vea 3 ayrı Rockchip boxlarda)

bu cihaz kesinlikle soc+gpu olarak AML nin son cihazını geçemez 928+G-57:ok

ayrıca Ugoos AM8 tam böyle cihaz,bendeki X96X10 Pro da aynen böyle üstelik $ 100/110 kağıt be:hihi
tek sorun L1 Lisansı olmaması!

Revolution gelişmiş MP özellikleri+L1 v.s olarak öne çıkar bu kabl ama fiyat ciddi pahalı
bir de cihaz çok yakışıklı yaw:hoba1

RTD ler bence oturmadı veya bitti gibi AML 928 şu anda en güçlüsü ve "ucuz"
G-51/52 vasat TV ler de var yada çoğunda bu var G-57 sadece Sony(1 modelde var diye biliyorum
bir de Philips TheOne/Xtra serisinde var

valla ben AM8 i bile elemiştim pahalı diye! yerine X96X10Pro(8/64Gb) ama L1 Lisansı bunlar yoktur!

K Çevrimdışı

Koniçiva

Yeni Üye
13 Haz 2020
25
49
Cihaz bulmakta zor s928 çipsetli Ugoos arıyorum bulamadım. Sarı sitede bi tane var hergün fiyat artıyor

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,499
Kaan bey de var(Scroll.com.tr) fiyat 8 idi uzun zaman satılamadı sonra 8.5 kağıt oldu!
geçen baktım göremedim sanırım sattı

ancak benim kullandığım 928+g57 li X96X10 1 tane gözüme ilişti orada sanırım
fiyat 6/6.5 idi o da uzun zamandır duruyor
ben bir ara bnu satışa çıkardım sonra ROM çıkınca ve cihazı bir süre de kullanınca
hemen satıştan çekmiştim tam 8 aydır kullanıyorum

yeni bir tane 928 li de getirdim ama onu satışa koydum 8/128Gb fiyat 4.5 kağıt
iki tane farklı cihaz devrede olunca bunu satıyorum

ancak ben de fiyatlar her zaman kesinlikle "maliyetine" dir,bilen alan bilir bunu

yeni, Gümrük mevzuatı da değişti bazı siteler TR ye mal göndermiyor!
bir kaç cihaz baktım Ali den TR ye gönderim yok diyor!

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
318
56

R_volution PlayerMini​

$349.00

R_volution PlayerOne 8K​

$899.00

R_volution PlayerOne​

$749.00
Bunlar hala aynı kafada zappitiyi de böyle batırdılar ulan albanez abimin 100 dolarlık alete 900 dolar demek nedir ya kutuyu altından mı yaptırdınız :sirit

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,499
Bunlar hala aynı kafada zappitiyi de böyle batırdılar ulan albanez abimin 100 dolarlık alete 900 dolar demek nedir ya kutuyu altından mı yaptırdınız :sirit
hocam bunlar Avrupalı tipler(mal her ne kadar Çin malı olsa da) eski düzen de alışmışlar
yakışıklı mal yap hatta çok fiyakalı olsun ve o zamanlar da bir "Media Player" hastalığı vardı!
örneğin BD yi bilmem ne yapsın yok film arşivlerini açsın yok anasının gözü v.s

ama Android çıktı bunların çoğu bitti be BOX lar da ciddi ilerledi bu arada,bu herifler hala o kafada kalmışlar
ama Avrupa müşterisi az da olsa alır! Türk alırmı bilemem orasını hele de hükümetin bu yeni gümrük
mevzuatından sonra

bu arada dün bir arkadaş aradı eski TF den abi Zidoo da yeni bir model var 928+G57 li dedi sonra girip
baktım doğruymuş ama fiyat yine uçuk:haha1

demem o ki burada YT gazcıları var mal "tanıtma" yani satma peşinde koşanlar,bunlar nedense hep
yerli-milli AKP yalanlı Türk malı yok yazılım Türk yok anasının gözü yerli v.s palavralarıyla
AllWinner veya 903 veya eski güçsüz malları millete kakalıyorlar! sakın bunları almayın diyeceğim
ama yeni mevzuet ağzımıza mıçtı yaw herifler belli ki işten anlamadıkları gibi milleti de şimdi
bu dandik BOX lara mahkum edecekler o gazcılar ki yakında fiyatları iyice yukarı çekecekler dir kesin!

++

son notum SOC928 li GPU su da G-57 olan Box almaya bakın Lisans konusu size kalmış örneğin benim
işim yoktur onunla!

zaten yeni MARKA Box çılar bile bu sisteme dönüyorlar dikkatinizi çekerim!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,499
bahsettiğim yeni Zidoo ya baktınmı hocam?
sen bildiğim kadarıyla eski Zidoo cu değilmiydin?
ama fiyatı uyarmı bilemem orasını gari

A Çevrimdışı

aakman

Aktif Üye
18 Eki 2017
50
1000008954.jpg

Albanez hocam bu cihazı yurtdışından getirtmeye çalışıyorum. Yurtışı fiyatını öğrenmeye çalışıyorum uyarsa alacağım

Bende hala Himedia Q10 Pro var medya player olarak kullanıyorum.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
318
56
bahsettiğim yeni Zidoo ya baktınmı hocam?
sen bildiğim kadarıyla eski Zidoo cu değilmiydin?
ama fiyatı uyarmı bilemem orasını gari
abi zidoo tarihinde lisans almış değildir klasik s928x işte ben zidooyu lisansız diye sattım yerine yeniden lisanssız almam

1000008954.jpg

Albanez hocam bu cihazı yurtdışından getirtmeye çalışıyorum. Yurtışı fiyatını öğrenmeye çalışıyorum uyarsa alacağım

Bende hala Himedia Q10 Pro var medya player olarak kullanıyorum.
ancak elden gelen birisine getirtebilirsin yurtdışı alım Türkiye için artık hayal 10uncu sınıf ülke olduk bakalım

ürünün bir numarası yok belki zidoo yazılımcıları için değerlendirilebilir ülkesine göre değişmekle beraber 266 euro ile 319 euro arasında değişen fiyatları var çinden gelen birisi getirirse kendi siteleri taobaoo'da ve aliexpresste 280 dolar filan

eder mi dersen bence etmez o fiyatlar her gün biraz daha zam yapıyorlar tüm dünya koronadan sonra çıldırdı zam üstüne zam yersen enflasyon var

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

aakman

Aktif Üye
18 Eki 2017
50
abi zidoo tarihinde lisans almış değildir klasik s928x işte ben zidooyu lisansız diye sattım yerine yeniden lisanssız almam

ancak elden gelen birisine getirtebilirsin yurtdışı alım Türkiye için artık hayal 10uncu sınıf ülke olduk bakalım

ürünün bir numarası yok belki zidoo yazılımcıları için değerlendirilebilir ülkesine göre değişmekle beraber 266 euro ile 319 euro arasında değişen fiyatları var çinden gelen birisi getirirse kendi siteleri taobaoo'da ve aliexpresste 280 dolar filan

eder mi dersen bence etmez o fiyatlar her gün biraz daha zam yapıyorlar tüm dünya koronadan sonra çıldırdı zam üstüne zam yersen enflasyon var
Maalesef hocam Ülkemizde hiçbir ürün gerçek değerinden satılmıyor. Şişirilen fiyatlar ve bahane hazır maliyet artışları.
Cihazı arkadaşıma getirteceğim fiyat uyarsa

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,499
yaw ne Lisansmış bu be
üstelik hemen hepsi de dandik spec. cihazlar ya da ApplTV ve bir kaçı hariç

ayrıca yeni panellerin hepsinde Lisans vardır! oradan gir izle
illa Box gerkiyorsa da Lisansız cihaz al işlem tamamdır yaw:hoba1

928-G57 yeni Box böyle olmalıdır DDR4 Ram li zaten bunlar 64/128 de ROM olunca
yine işlem tamamdır

MARKA Box lar bile artık 928-G57 çıkarmaya başladılar

++

piyasada benim bildiğim Box olarak-soc928+GPUG-57

1.Ugoos AM8
2-Ugoos SK1 fırından en yeni çıkan bu dur(Scroll incelemesini yaptı)
3.benim 8 aydır kullandığım X96X10 Pro
4.satışa koyduğum pazara en son çıkan H96MaxM12

bunlar da "L1" Lisansı yoktur!!!
ilk üçünde DVison+DAtmos vardır,4.sıradaki Box da yoktur!
1 Gb LAN vardır!

bunlar içinde Ugoos her zamanki gibi en iyisi,ancak X96 da hep f/p Box lar çıkarır
ve ben bunu tercih ettim AM8 yerine iki katı fark vardır! en son aldığım H96 da
f/p Box dır ama biraz kırpılmış ama fiyat da bayağı güzeldir 8/128=ben aldığımda $ 81 idi+ Nakliye $ 13 aldılar!
$ 136 kağıda mal oldu AM8 alsaydım 250 kağıt dan az biraz fazla tutacak dı!

++

Zidoo ve diğer MARKA bazı cihazları hiç takip etmediğim için bilmiyorum,Sadays bilir bunları

ama bildiğim şu normal Box lar için 928 olacak GPU da G-57 olacak(G-57 den çok daha iyileri de vardır)
ama pahalı oldukları için bunları telefonlara takıyorlar:kiskis
++

işin bok tarafı ise hangi akla hizmet bu tür "ticari olmayan" eşyaların limitleri komik rakama düşürülmesi
ve %50 den %60 çıkarılan G.Vergisi😡

zaten çoğu site TR ye mal göndermemeye başladı bile!

tam nedir şunun uygulama şekli yaw birisi yazsın şu kadara muay bu kadar olursa şu oranda G.V var v.s diye

yokmu ülen forumda AKP li,aloooo bir ara cirit atıyordunuz buralarda ahkam kesmek için!

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
318
56
yaw ne Lisansmış bu be

yine işlem tamamdır

++

1.Ugoos AM8

1 Gb LAN vardır!

bunlar içinde Ugoos her zamanki gibi en iyisi,ancak X96 da hep f/p Box lar çıkarır
f/p Box dır ama biraz kırpılmış ama fiyat da bayağı güzeldir 8/128=ben aldığımda $ 81 idi+ Nakliye $ 13 aldılar!

++

Zidoo ve diğer MARKA bazı cihazları hiç takip etmediğim için bilmiyorum,Sadays bilir bunları

ama bildiğim şu normal Box lar için 928 olacak GPU da G-57 olacak(G-57 den çok daha iyileri de vardır)
++

işin bok tarafı ise hangi akla hizmet bu tür "ticari olmayan" eşyaların limitleri komik rakama düşürülmesi

tam nedir şunun uygulama şekli yaw birisi yazsın şu kadara muay bu kadar olursa şu oranda G.V var v.s diye

yokmu ülen forumda AKP li,aloooo bir ara cirit atıyordunuz buralarda ahkam kesmek için!
abi sen beni okumuyorsun ki hep yazıyorsun maşallah tv atmos ses vermiyor dışarı soundbarım var ne yapayım koca 75" samsung tvyi satıp yenisini mi alayım 200 dolarlık box için :bilmiyom

yaw ne Lisansmış bu be

yine işlem tamamdır

++

1.Ugoos AM8

1 Gb LAN vardır!

++

++

Abi yazdım geçenlerde tekrar yazayım tüm arkadaşlar bilgilensin arkadaşlar artık türkiyede 30 euro (kargo hariç) üstünde herhangi bir ürün sipariş etme imkanımız kalmadı 21 Ağustosda 150 euro sınırı 30 euroya indirildi vergileri de 2 katına çıktı çin özelinde %60 oldu o yüzden Türkiyeye teslim edilemiyor görünme nedeni o ürünlerin

30 euronun üzerinde artık vergisini verseniz bile ürün ticari mahiyete dönüyor ya fedex dhl gibi firmalar tarafından müthiş kargo ardiye gümrük hizmeti vs. diyerek öpüleceksiniz veya kendiniz gümrük müşaviri tutacaksınız tanıdık gümrük müşaviri olan varsa sözüm yok ama yoksa gümrükçüye selamaleyküm desen aleyküm selam demeden 10.000 tl benim ücret üstü vergiler der yani alacağınız ürün Türkiye fiyatını geçer eğer ürün Türkiyede satılıyorsa

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,499
kardeş sen şu Kaan beyi bul bir şekilde ya mesajlaş ya da YT den msg yaz filan
onda alternetif özellikle L1 Lisanslı Box durumları bolca vardır,en azından adam bu işi
hem biliyor hemde bir şekilde yapıyor

Geri
Üst Alt