General Motor 6T30-40-45 Tam Otomatik Şanzıman

C Çevrimdışı

canf06

Yeni Üye
9 Kas 2024
5
40
Evet hocam Ankara'dayim , başarı teknik Opel Özhan var arkadaşim, yazilimida onlar attı şase kodundan

Araçta LPG yok

Oda emin olamadi selenoid olmayabilir dedi

Harici bir yazılım yoksa bu sanzimana benim için pek çözüm yok gibi

Pro Opel mert dediğiniz arkadaş bu şanzıman konusunda uzman mıdır, bide o baksa nokta atışı bişey dermi yoksa, klasik şundan olabilir bundan olabilir e mi doner iş ,en sonunda da bunlar böyle abi ile bitiyor bu hikâyeler yuzde 90

Birde ısınınca azalması heralde normal mi ? 20 dk sürünce baya baya azalıyor fark ediliyor ama çok az, bide neden sadece 5 den 4 abi ya , öyle olunca acaba o vitesin selenoidinde mi bisey var diyor insan

Birde ısınınca azalması heralde normal mi ? 20 dk sürünce baya baya azalıyor fark ediliyor ama çok az, bide neden sadece 5 den 4 abi ya , öyle olunca acaba o vitesin selenoidinde mi bisey var diyor insan

C Çevrimdışı

canf06

Yeni Üye
9 Kas 2024
5
40
Manuelde kendinin vites düşünmesi çok geç olur
neredeyse rölantide düşmesini bekler.

Motorun atmosferik ve küçük rampayı çıkabilmek yeteri kadar tork, beygiri elde etmesi devir çevirmesi lazım.
Araçta lpg var mı.?

Şanzıman için güncel versiyon yayınlanmışsa ücret karşılığın yapılıyor.
Ankarada oturduğuzu tahmin ediyorum Pro opel Mert bir görüşün.
Pandemiden önce ankaradaki mekanına uğramıştım ilgili bir arkadaş.
Sota hocam nerelerdesiniz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,543
Isınınca sorunun hafiflemesi aklıma direk viskoziteyi getiriyor. Viskozite azaldıkça akışkanlık artar.
Acaba diyorum yağınız çok kötü durumda mı.?
Şanzımana güncel yazılım atılıp, adaptasyon sıfırlaması yapıldıysa Mert'in yanına uğramanıza gerek yok.

Geri
Üst Alt