Forumumuz yüzünden mağdur olan %40 lık kesim üyelerimize sesleniyorum

Evet.Alacağım artık eve bir televizyon birkaç ay içinde.Çocuklar tv görünce soruyor, Baba bu vizonteledir? diye:haha1

Eylülden sonra inşallah azizim, nasılsa aceleniz de yokmuş :ok

evde d

evde değilim seriside şuan elimde yok üstat memkünse yani yazılımda ne gibi gelişmeler düzetmeler mevcut
yani bu soruya cevap verebilmek için önce yeni yazılım var mı onu öğrenmek lazım :ok

Müsait olunca kontrole derim ben başka seri üzerinden :ok

yani bu soruya cevap verebilmek için önce yeni yazılım var mı onu öğrenmek lazım :ok

Müsait olunca kontrole derim ben başka seri üzerinden :ok

çok iyi olur vestelin ftp sindemi yazılımlar ?

Abi sen neden yoksun bu aralar?
Buralardayım üstad, fakat yaz sıcağından mıdır nedir, hiçbir şey yapmıyorum, adeta pc bana bakıyor ben pc ye:kiskis Ne oyun olsun, ne inceleme olsun, aldı bir rehavet g,d,yor öyle.

benim aslında @Jeopol ün amarigadaki hani bize resimlerini paylaştığı evinde gözüm vardı ama, ben o eve el koyamadan jeo Ülkeye döndü nalet olsun :kiskis
Olacaklari hissettigim icin hemen geri dondum abi:kiskis

Buralardayım üstad, fakat yaz sıcağından mıdır nedir, hiçbir şey yapmıyorum, adeta pc bana bakıyor ben pc ye:kiskis Ne oyun olsun, ne inceleme olsun, aldı bir rehavet g,d,yor öyle.

Tamam her yaz sıcak, her yaz bize yorucu onu biliyorum da, Son iki yaz ve hele ki bu yaz, Yorulduğumu hissediyorum artık :((

Ama sağlıklar yerinde olsun, gerisi olur gider azizim :ok

Olacaklari hissettigim icin hemen geri dondum abi:kiskis
Arkadaş öngörü iyi bir şeydir ama, bana yaramadı bu şimdi :kop

Nasılsın Erdem kardeşim? Görüşemiyoruz ne zamandır.

Helenli mirenli Fatihli sohbetleri özledim, Sonbahar yaprakları düştüğünde buluşuruz sanırım :kiskis

Arkadaş öngörü iyi bir şeydir ama, bana yaramadı bu şimdi :kop

Nasılsın Erdem kardeşim? Görüşemiyoruz ne zamandır.

Helenli mirenli Fatihli sohbetleri özledim, Sonbahar yaprakları düştüğünde buluşuruz sanırım :kiskis

Iyi gibiyim. Calistiriyorlar bizi hep:ogg bir oraya bir buraya gidip duruyoruz.

Geri
Üst Alt