Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Evet.Alacağım artık eve bir televizyon birkaç ay içinde.Çocuklar tv görünce soruyor, Baba bu vizonteledir? diye
Eylülden sonra inşallah azizim, nasılsa aceleniz de yokmuş
Evet.Alacağım artık eve bir televizyon birkaç ay içinde.Çocuklar tv görünce soruyor, Baba bu vizonteledir? diye
Abi ne sesi bekliyorduk unuttum valla konuyu hatırlatırmısın rica etsemAdo üstad toshiba toshibadan bi ses varmı
Abi ne sesi bekliyorduk unuttum valla konuyu hatırlatırmısın rica etsem
Patlat bir seri de kontrol edek mademyeni yazılım ayarlar menüsünde kasmalar var
evde değilim seriside şuan elimde yok üstat memkünse yani yazılımda ne gibi gelişmeler düzetmeler mevcutPatlat bir seri de kontrol edek madem
yani bu soruya cevap verebilmek için önce yeni yazılım var mı onu öğrenmek lazımevde d
evde değilim seriside şuan elimde yok üstat memkünse yani yazılımda ne gibi gelişmeler düzetmeler mevcut
yani bu soruya cevap verebilmek için önce yeni yazılım var mı onu öğrenmek lazım
Müsait olunca kontrole derim ben başka seri üzerinden
Az olan öz olur diye boşa dememiş diyen.İşte o nedenle forum belli oranda büyüsün, daha fazla büyümesin ki biz bize olalım azizim ))
Buralardayım üstad, fakat yaz sıcağından mıdır nedir, hiçbir şey yapmıyorum, adeta pc bana bakıyor ben pc ye Ne oyun olsun, ne inceleme olsun, aldı bir rehavet g,d,yor öyle.Abi sen neden yoksun bu aralar?
Buralardayım üstad, fakat yaz sıcağından mıdır nedir, hiçbir şey yapmıyorum, adeta pc bana bakıyor ben pc ye Ne oyun olsun, ne inceleme olsun, aldı bir rehavet g,d,yor öyle.
Arkadaş öngörü iyi bir şeydir ama, bana yaramadı bu şimdiOlacaklari hissettigim icin hemen geri dondum abi
Arkadaş öngörü iyi bir şeydir ama, bana yaramadı bu şimdi
Nasılsın Erdem kardeşim? Görüşemiyoruz ne zamandır.
Helenli mirenli Fatihli sohbetleri özledim, Sonbahar yaprakları düştüğünde buluşuruz sanırım
Iyi gibiyim. Calistiriyorlar bizi hep bir oraya bir buraya gidip duruyoruz.