Kalenderadam
Aktif Üye
- 13 Eki 2018
- 203
- 40
Bende USB olmadığı için yükle yememiştim
Açıkçası mağdurum diyene sormazmı adamlar zorla üyelik yaptırılıp zorlamı yazılım attırılıyo forumda Kendimizi üst seviyeye çıkarmanın emin bir yolu, başka birinin üst seviyeye çıkmasına yardımcı olmak derler bilmeyene bişekilde derdini sıkıntısını elinden geldiğince gidermeye çalışması, aslında burda en güzel dencek FANTEZİSİNİ gerçekleştir başka işin güçün yokgibi )) halbuki bozuldu baksın servis sanane yada ne kurcalıyon üretildiği gibi dursun dimi neticede şeydaaan icadı şeyler gavur bile nedemiş "her şey Tanrı'nın elinden çıktığı zaman iyidir, sonradan insanların elinde bozulur" sonrada mağdurum diye biri çıksın ya ben niye yapamıyom deyip kendini sorgulayacağına yada nerde hata yaptım yaptık dicene kişi en kolay yol insan evladında suçlama ve mağdurluk gerçektende tek kelimeyle eksik insan sendromu yani "sevgi ekSİKliği" mağdurluk değil ))) İnsan yaşamında üç önemli şey vardır: Birincisi iyi insan olmaktır, ikincisi iyi bir insan olmaktır ve üçüncüsü iyi bir insan olmaktır.
Yanlış yapma fırsatı günde bin kez bulunur, iyilik yapma fırsatı yılda bir kez gelir, onun için bu fırsat kaçırılmamalıdır demişler %40 mağdursa yalnış yapıyosa bide bardağın dolu tarafını düşün %60 mağdur değil
What do you mean "mağdurum" !!!
merhaba sizin cihazın anakartı mb81 fakat mb81 anakartlar üretilmediği icin fabrika muadil olarak mb95 anakart gönderiyor.bunu sizde bizde bilemeyiz işin garip tarafı seri no mb81 anakartlı bir cihaza ait fakat menü mb9x şaseye ait bu cihaz fabrikadan yazılım istenmeli..9x şase ler mevcut internet altyapısı için biraz yavaş kalmakta.daha öncede yazdığım gibi tv anakartları pc anakartları gibi yükseltilemez (ram-işlemci-ekran kartı vs) gibibende madurum ama kendi hatamdan dolayı adem üstadımızın yazdığı uyarı notunu dikkate almadığım için sonrasında bölgemizdeki serviste hallettim sorun kalmadı madursakta kendi hatamızdandır birilerine çamur atmaya gerek yok.
Merhaba Ado Bey.Eylülden sonra inşallah azizim, nasılsa aceleniz de yokmuş