Forumumuz yüzünden mağdur olan %40 lık kesim üyelerimize sesleniyorum

I Çevrimdışı

ikalin

Yeni Üye
23 Eyl 2018
7
45
Değerli arkadaşlarım;

Şu konudaki Muhteremin iddiası, forumumuzda yayınlanan yazılımlar nedeniyle TV si bozulan, Mağdur olan ve hatta bu muhtereme telefonla ulaşan arkadaşların da olduğu %40 lık bir kesim varmış.

Sizlerden rica ediyorum bizlerden korkmayınız (!) (Gülmeyeyim diyorum da ciddi ciddi de yazılmıyor ki :kiskis )

Benim/Bizim yüzümüzden mağdur olan arkadaşların GERÇEKTEN buraya yazmasını rica ediyorum.

Bizim öyle mahkemeden falan korkumuz olmaz ama kul hakkından korkarız. Gerçekten mağdur ettiğimiz birileri var ise bilelim. Biz burada hayır işliyoruz zannederken insanları mağdur ediyormuşuz haberimiz yok, eğer öyle ise tüm yazılımların erişimini kapatalım, bundan sonra da forumda ''Ali Ayşeyi seviyooo'' muhabbetleri yapalım :ok

Hiç olmazsa kendi özel hayatımıza zaman ayırıp, eşimiz dostumuz ile görüşürüz buraya göz nuru dökeceğimize.

O %40 lık kesimde hangi kardeşim var ise delikanlı gibi çıksın yazsın lütfen :ok
ağa dün verdiğin full yazılımı yüklemek istedim lakin saatlerce bekledim yuklemedi şimdi ise TV açılmıyor orjinal yazılımı kopyalamistim geri yüklerim diye oda başlatmiyor

I Çevrimdışı

ikalin

Yeni Üye
23 Eyl 2018
7
45
ağa dün bana verdiğin seri numarası ne ise sana onun full yazılımını verdim. gerisini bilemem.
ağa senin canın sağolsun TV geri getirdim yanlız o yazılım olmadı haberin olsun TV son hali resimlerde var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ağa senin canın sağolsun TV geri getirdim yanlız o yazılım olmadı haberin olsun TV son hali resimlerde var

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Bence bu karikatürun yeri bu konu . Elinize sağlık A alisina

IMG_20180924_23325650f9c618c9aab38c.jpg

tfcaner Çevrimdışı

tfcaner

Yeni Üye
12 Eki 2018
29
34
Forumun %40'lık kesimi mağdur diyorsunuz kimse çıkıp gerçekten mağdur olmamış nasıl iş bu :)

S Çevrimdışı

setirekli

Yeni Üye
17 Eki 2018
22
44
Youtubede birçok videonuzu izledikden sonra forumun habercisi biri olarak mağdur olanın gereksiz marka bedelleri alan firmalar olduğu kanatindeyim.İlk Bim JVC marka tv nasıl araştırmasıyla forumla bağ kurdum.Şimdi biliyorum ki markanın değil panelin anakartın ve servisinin ne olduğu önemli.
Daha önce araştırır LG veya samsung ağırlıklı olmak üzere bir modele sabitlenir tabiri caizse pusuya yatar kart promosyonudur hediye çekidir birşeyler denk getirirsem hemen ürünü alırdım.Ama sağolsunlar forum ve özellikle youtube videoları sayesinde birçok şey öğrendim.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Birde nacizane önerim bu youtubedaki video serisinin aynen böyle hızlı şekilde gitmesi.Okuyacak vakti olmayanlar için çok daha etkili oluyor.Konunun videosunu mesajla atıyoruz 60-70 yaşındaki amcamız dedemiz dahi konuya vakıf oluyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Youtubede birçok videonuzu izledikden sonra forumun habercisi biri olarak mağdur olanın gereksiz marka bedelleri alan firmalar olduğu kanatindeyim.İlk Bim JVC marka tv nasıl araştırmasıyla forumla bağ kurdum.Şimdi biliyorum ki markanın değil panelin anakartın ve servisinin ne olduğu önemli.
Daha önce araştırır LG veya samsung ağırlıklı olmak üzere bir modele sabitlenir tabiri caizse pusuya yatar kart promosyonudur hediye çekidir birşeyler denk getirirsem hemen ürünü alırdım.Ama sağolsunlar forum ve özellikle youtube videoları sayesinde birçok şey öğrendim.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Birde nacizane önerim bu youtubedaki video serisinin aynen böyle hızlı şekilde gitmesi.Okuyacak vakti olmayanlar için çok daha etkili oluyor.Konunun videosunu mesajla atıyoruz 60-70 yaşındaki amcamız dedemiz dahi konuya vakıf oluyor.

Selamlar azizim;

adresi, Tavsiyeforumu youtube kanalı ve Adem Helvacı youtube kanalı, Bütün firma baskıları, müdür tehditleri, ipliği pazara çıkan dolandırıcı tamircilerin küfürlü hakaretli saldırılarına rağmen, sizlerin verdiği destek ve güç ile ayakta duracak, donanım kalitemizi arttırıp daha zengin daha iyi görüntü kalitesi olan, daha iyi ses kalitesi olan ve daha iyi özetlenmiş videolar ile hep sizlerle olacak :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Mağdur olanlardan, mağdurum :hoba1
Abe ne oluyor bea, kim mağdur, kim mazlum, kim zalım:yeah

Geri
Üst Alt