Forumumuz yüzünden mağdur olan %40 lık kesim üyelerimize sesleniyorum

odaf83 Çevrimdışı

odaf83

Yeni Üye
26 Tem 2017
45
Analog dönemden beri uydu alıcılarla uğraşırım. Elimden çok sayıda cihaz geçti. E2 cihazlardan çift işletim sitemli amikolara kadar... Birçoğuna çok defa yazılım yükledim. En sonuncusu goldmaster 1050 cihaz yükleme sonrası reset döngüsüne girdi, cihazın yaşı ve artık demode olduğunu düşündüğümden, servise göndermekle uğraşmadım, gidip next machina cihaz aldım...

Yazılım işi düşük de olsa risk taşır, herhangi bir cihaza yazılım yüklenecekse, cihazın çökmesi, kitlenmesi, yazılımı reddetmesi, servislik hale gelmesi vs.. durumları baştan kabullenmek gerekiyor...

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Çok mağdur etti, Adem Helvacı Ado bizi evde çoluk çocuk kapalı tv ekranına bakıp bakıp ağlaşıyorlarrrrrr
Hatta o kadar mağdur olduk ki Uluslararası Tv hakları mahkemesinde dava açıcam hakkınızda, havyayla kovalıycam sizi, gece kabuslarınıza giricem, %40 ın yarısı benim tek başıma, öbür yarısı da mağdur arkadaş herhalde... :clap:clap2:deli1:tara

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
QUOTE="Aragorn, post: 42074, member: 1306"]Çok mağdur etti, Adem Helvacı Ado bizi evde çoluk çocuk kapalı tv ekranına bakıp bakıp ağlaşıyorlarrrrrr
Hatta o kadar mağdur olduk ki Uluslararası Tv hakları mahkemesinde dava açıcam hakkınızda, havyayla kovalıycam sizi, gece kabuslarınıza giricem, %40 ın yarısı benim tek başıma, öbür yarısı da mağdur arkadaş herhalde... :clap:clap2:deli1:tara[/QUOTE]

Her şey tamam da, o havyayla kovalamayaydın iyiydi :kiskis

B Çevrimdışı

Baran

Aktif Üye
14 May 2018
50
53
Mağdurum.Evde üç yıldır tv yok.Başka forumda önerilen malum markaları almak hayalim vardı.Olmayan bütçeyi zorlayıp alcaktım bi ecnebi marka tv.O forumda adı geçen Ado Ve Albanez Namlı kişilerin bulunduğu bu forumu takip etmeye başladım.Hayallerim suya düştü burda okuduklarımdan sonra.Ne güzel bayılcaktım dünyanın parasını ohhh, en güzel tv benim aldığım olacaktı.Birinci mağduriyetim bu.
İkincisi Ado Bey'in tavsiyesiyle bir Tv aldım Anneme.Girdim bilmediğim bir deryanın içine.Anlamadığım teknolojiyi öğrenmek için çabalıyorum.Ahh Ado Bey ahh ne işler açtınız başıma.:hihi Smart Tv ,tvnin kullanım süresi, ölü piksel testi,daha birçok testler, MENÜ4725.
Ado Bey ev için tv alacağım zaman beni tekrar mağdur edecek biliyorum.(Yardım istemenin yolunu da yaptım bu arada.:mutlu)

Teşekkürler.Saygılarımla.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Mağdurum.Evde üç yıldır tv yok.Başka forumda önerilen malum markaları almak hayalim vardı.Olmayan bütçeyi zorlayıp alcaktım bi ecnebi marka tv.O forumda adı geçen Ado Ve Albanez Namlı kişilerin bulunduğu bu forumu takip etmeye başladım.Hayallerim suya düştü burda okuduklarımdan sonra.Ne güzel bayılcaktım dünyanın parasını ohhh, en güzel tv benim aldığım olacaktı.Birinci mağduriyetim bu.
İkincisi Ado Bey'in tavsiyesiyle bir Tv aldım Anneme.Girdim bilmediğim bir deryanın içine.Anlamadığım teknolojiyi öğrenmek için çabalıyorum.Ahh Ado Bey ahh ne işler açtınız başıma.:hihi Smart Tv ,tvnin kullanım süresi, ölü piksel testi,daha birçok testler, MENÜ4725.
Ado Bey ev için tv alacağım zaman beni tekrar mağdur edecek biliyorum.(Yardım istemenin yolunu da yaptım bu arada.:mutlu)

Teşekkürler.Saygılarımla.

Anlaşıldı ki ufukta yeni maceralar var :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Analog dönemden beri uydu alıcılarla uğraşırım. Elimden çok sayıda cihaz geçti. E2 cihazlardan çift işletim sitemli amikolara kadar... Birçoğuna çok defa yazılım yükledim. En sonuncusu goldmaster 1050 cihaz yükleme sonrası reset döngüsüne girdi, cihazın yaşı ve artık demode olduğunu düşündüğümden, servise göndermekle uğraşmadım, gidip next machina cihaz aldım...

Yazılım işi düşük de olsa risk taşır, herhangi bir cihaza yazılım yüklenecekse, cihazın çökmesi, kitlenmesi, yazılımı reddetmesi, servislik hale gelmesi vs.. durumları baştan kabullenmek gerekiyor...

Azizim aslında malumun ilanıdır bu, risk olduğu bilinen bir durum, arkadaşı da suçlamıyorum ama bu kadar heyecan ve atar gider gereksiz. O istediği kadar bizi tehdit etsin, ben halen konuyu takip ediyorum, Henüz konu çözülmedi bunu da belirteyim :))

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum :deli1 Yaa bende okudum baştan sonuna kadar o yazılım olayını. Adamın uslubu normal olsa bu kadar olacağını sanmam ... Adamda ki tavır... Ben ne zaman, ne istersem olacak..! Olmaz ise siz kakasınız ben güzelim... :krokop

İşte o nedenle forum belli oranda büyüsün, daha fazla büyümesin ki biz bize olalım azizim :)))

Geri
Üst Alt