Şimdilik %40 içinde değilim , benim günüm mahvolmadı.
Mağdurum.Evde üç yıldır tv yok.Başka forumda önerilen malum markaları almak hayalim vardı.Olmayan bütçeyi zorlayıp alcaktım bi ecnebi marka tv.O forumda adı geçen Ado Ve Albanez Namlı kişilerin bulunduğu bu forumu takip etmeye başladım.Hayallerim suya düştü burda okuduklarımdan sonra.Ne güzel bayılcaktım dünyanın parasını ohhh, en güzel tv benim aldığım olacaktı.Birinci mağduriyetim bu.
İkincisi Ado Bey'in tavsiyesiyle bir Tv aldım Anneme.Girdim bilmediğim bir deryanın içine.Anlamadığım teknolojiyi öğrenmek için çabalıyorum.Ahh Ado Bey ahh ne işler açtınız başıma. Smart Tv ,tvnin kullanım süresi, ölü piksel testi,daha birçok testler, MENÜ4725.
Ado Bey ev için tv alacağım zaman beni tekrar mağdur edecek biliyorum.(Yardım istemenin yolunu da yaptım bu arada.)
Teşekkürler.Saygılarımla.
Analog dönemden beri uydu alıcılarla uğraşırım. Elimden çok sayıda cihaz geçti. E2 cihazlardan çift işletim sitemli amikolara kadar... Birçoğuna çok defa yazılım yükledim. En sonuncusu goldmaster 1050 cihaz yükleme sonrası reset döngüsüne girdi, cihazın yaşı ve artık demode olduğunu düşündüğümden, servise göndermekle uğraşmadım, gidip next machina cihaz aldım...
Yazılım işi düşük de olsa risk taşır, herhangi bir cihaza yazılım yüklenecekse, cihazın çökmesi, kitlenmesi, yazılımı reddetmesi, servislik hale gelmesi vs.. durumları baştan kabullenmek gerekiyor...
Şimdilik %40 içinde değilim , benim günüm mahvolmadı.
Üye olurken formu doldurma kısmında bi tik yanlış attığı için evine haciz gelmiş arabasına da el koymuşlar :(
Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum Yaa bende okudum baştan sonuna kadar o yazılım olayını. Adamın uslubu normal olsa bu kadar olacağını sanmam ... Adamda ki tavır... Ben ne zaman, ne istersem olacak..! Olmaz ise siz kakasınız ben güzelim...
Evet.Alacağım artık eve bir televizyon birkaç ay içinde.Çocuklar tv görünce soruyor, Baba bu vizonteledir? diyeAnlaşıldı ki ufukta yeni maceralar var
Ne magduriyetiymis bu ya, 3-5 TV den uzak kaldık iddialara bak
Can sıkılacak bir durum değil, biz işimize bakalım, Ado hocam adamlık yapmış muhatap alıp konu açmış, Ben olsa idim güler geçerdim.