Forum Üye Grup Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:mutlu Rütbemizi biliyoruz er olduk er olarak devam edeceğiz sanırım yapacak birşey yok benimki sadece öneri idi :ara

Sen şimdi @Apollon07 kardeşimize ''Zaten bir işe yaramıyorsun forumda, bir de ayrıcalık mı istiyorsun?'' mu demek istiyorsun Umut? :ciks

Aaaaaaa kavgada söylenmez böyle bir laf :clap2

Aaaaa inanamıyorum Yönetici üye ye neler yazmış aaauuuvvv :rant:rant:rant

Kim demiş, benim neden haberim yok? :hihi

:mutlu Rütbemizi biliyoruz er olduk er olarak devam edeceğiz sanırım yapacak birşey yok benimki sadece öneri idi :ara

Mücalademiz sürecek kardeşim salıverme öyle! Ezdirmeyiz apollonu. Yanlış anlama teşbihte hata olmaz. Birimiz Zeus oluruz birimiz Leto! Savunuruz evladımız gibi! :danger

İşin Şakası bir yana kardeşim, ben bu öneriyi daha önce sunmuştum. Her üyeye yönetimin uygun gördüğü ve kişinin genel özelliklerini yansıtan bir tittle veya sizin gibi forumda emek veren kardeşlerimizin ''Benim tittle alanımda şıu yazabilir mi?'' taleplerinize bir cevap olabilir.

Mesela vatandaş Fotoğraf sanatına gönül vermiş birisidir. Tittle alanında FOTOĞRAFÇI yazabilir. Bu basit bir örnek.

Belli kıstasları olur, @Sota kardeşimize de çok iş yükü çıokartmayacak bir uygulama yapılabilir. Bir başlık altında bu talepler toplanır ve değişiklik hakkı için bir süre tanınır vs vs :ok

Mücalademiz sürecek kardeşim salıverme öyle! Ezdirmeyiz apollonu. Yanlış anlama teşbihte hata olmaz. Birimiz Zeus oluruz birimiz Leto! Savunuruz evladımız gibi! :danger

Leto Kim yahu :rant

Loto olmasın o? :kiskis

İşin Şakası bir yana kardeşim, ben bu öneriyi daha önce sunmuştum. Her üyeye yönetimin uygun gördüğü ve kişinin genel özelliklerini yansıtan bir tittle veya sizin gibi forumda emek veren kardeşlerimizin ''Benim tittle alanımda şıu yazabilir mi?'' taleplerinize bir cevap olabilir.

Mesela vatandaş Fotoğraf sanatına gönül vermiş birisidir. Tittle alanında FOTOĞRAFÇI yazabilir. Bu basit bir örnek.

Belli kıstasları olur, @Sota kardeşimize de çok iş yükü çıokartmayacak bir uygulama yapılabilir. Bir başlık altında bu talepler toplanır ve değişiklik hakkı için bir süre tanınır vs vs :ok

Anladım @Ado Hocam çoğu forumda varım ve bazen çekilişlede olsa bu tür ünvanlar veriliyor acaba bizim sitemizdede yapılabilirmi diye düşündüm sitemiz diyorum çünkü ben genelde burdayım ve burayı seviyorum buraya gelme sebebimde sizsiniz @Ado

Kimi dövüyoruz :cool

Höyt noliyi burda bakim :polis

Arkadaslar bugun aksılık olmazsa uye grup sıstemını aktıf hale getırecegım

her uye grubunda daha fazla yetkı verılecek.

üyecik>üye>bronz üye>silver üye>gold üye>platin üye>diaomon üye>emektar-guru

yeni uye gruplarımız hayırlı olsun.

Anladım @Ado Hocam çoğu forumda varım ve bazen çekilişlede olsa bu tür ünvanlar veriliyor acaba bizim sitemizdede yapılabilirmi diye düşündüm sitemiz diyorum çünkü ben genelde burdayım ve burayı seviyorum buraya gelme sebebimde sizsiniz @Ado

Teşekkür ederiz. :mutlu

Arkadaslar bugun aksılık olmazsa uye grup sıstemını aktıf hale getırecegım

her uye grubunda daha fazla yetkı verılecek.

üyecik>üye>bronz üye>silver üye>gold üye>platin üye>diaomon üye>emektar-guru

yeni uye gruplarımız hayırlı olsun.

:clap Başkanın eli tutulmaz hayırlı olsun :clap2

@Apollon07

Ekran-Alintisic2c7551389e1592a.png

Geri
Üst Alt