Sen şimdi Apollon07 kardeşimize ''Zaten bir işe yaramıyorsun forumda, bir de ayrıcalık mı istiyorsun?'' mu demek istiyorsun Umut?
Aaaaaaa kavgada söylenmez böyle bir laf
Aaaaa inanamıyorum Yönetici üye ye neler yazmış aaauuuvvv
Rütbemizi biliyoruz er olduk er olarak devam edeceğiz sanırım yapacak birşey yok benimki sadece öneri idi
Rütbemizi biliyoruz er olduk er olarak devam edeceğiz sanırım yapacak birşey yok benimki sadece öneri idi
Mücalademiz sürecek kardeşim salıverme öyle! Ezdirmeyiz apollonu. Yanlış anlama teşbihte hata olmaz. Birimiz Zeus oluruz birimiz Leto! Savunuruz evladımız gibi!
Leto Kim yahu
Loto olmasın o?
İşin Şakası bir yana kardeşim, ben bu öneriyi daha önce sunmuştum. Her üyeye yönetimin uygun gördüğü ve kişinin genel özelliklerini yansıtan bir tittle veya sizin gibi forumda emek veren kardeşlerimizin ''Benim tittle alanımda şıu yazabilir mi?'' taleplerinize bir cevap olabilir.
Mesela vatandaş Fotoğraf sanatına gönül vermiş birisidir. Tittle alanında FOTOĞRAFÇI yazabilir. Bu basit bir örnek.
Belli kıstasları olur, @Sota kardeşimize de çok iş yükü çıokartmayacak bir uygulama yapılabilir. Bir başlık altında bu talepler toplanır ve değişiklik hakkı için bir süre tanınır vs vs
Arkadaslar bugun aksılık olmazsa uye grup sıstemını aktıf hale getırecegım
her uye grubunda daha fazla yetkı verılecek.
üyecik>üye>bronz üye>silver üye>gold üye>platin üye>diaomon üye>emektar-guru
yeni uye gruplarımız hayırlı olsun.
Eyvallah Başkanım bende site yönetiminde olsun,emeği geçen herkesi seviyorum Allah razı olsun iyiki varsınız Allah sitemizi en iyi yerlere getirsin İnşallah