Kalenderadam
Aktif Üye
- 13 Eki 2018
- 203
- 40
Bilgilendirme için teşekkürler.
Eline Sağlık Ahmetim, Flood önleyici bir şeyler de düşünmek lazım artniyetlere karşı, Her mesaj arası belli bir süre kısıtlama getirilebilir gibi mesela.
Bu arada benim mesajlarım birleşiyor, ilgilenebilirmisin rica etsem
Harikasın
Ayni dertten muzdaribim ☹ mesajlarım birlesiyor alinti yapmak zorunda kalıyor ve mobilde zorlanıyorum
Kontrol sagla hocam. ✔Ayni dertten muzdaribim ☹ mesajlarım birlesiyor alinti yapmak zorunda kalıyor ve mobilde zorlanıyorum
aha bronz üye olmuşum.. kendimi ait hissettiğim ilk forum burası, duygulandım! teşekkürler.. :giggle:
Panel benim forum sizin zatenaha bronz üye olmuşum.. kendimi ait hissettiğim ilk forum burası, duygulandım! teşekkürler.. :giggle:
Bronz Olmuşum bende Teşekkürler yeni yıl hediyesi oldu
Android mi sistem? Öyle ise dedıgıne katılırım. Bundan oncekı telefonum Samsungdu. Ve aynen işkenceydi. İos a geçiş yaptım. %90 olarak mobılden bağlanıyorum. Sıkıntım yokforuma mobilden girmek birşeyler yazmak ifade eklemek vs... işkence resmen .
Bende bronz olmuşum. Vay canınaaaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Android mi sistem? Öyle ise dedıgıne katılırım. Bundan oncekı telefonum Samsungdu. Ve aynen işkenceydi. İos a geçiş yaptım. %90 olarak mobılden bağlanıyorum. Sıkıntım yok