Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
bende yok başkanYok ustam bukadar uzun kapatma olacağı zaman öncesinde forumda bildirim yapıyorum.
Velevki uzun kesinti oldu numaram sizlerde var Alooo çekin...
bende yok başkanYok ustam bukadar uzun kapatma olacağı zaman öncesinde forumda bildirim yapıyorum.
Velevki uzun kesinti oldu numaram sizlerde var Alooo çekin...
Eline sağlıkSunucu tarafı tekrar düzenlenmiştir. İyi Forumlar.
Yassah hemşerim yassahBen dedim Ahmet Başkanın aklına girmeyin diye avatarda gif de yasaklamış bu akşam fark ettim
Başkan her öneriyi teklifi görme arada görmezden gel güneş gözlüğü tak sana çok yakışır ?
Fazla kemer sıkmak iyi değildir kesenin ağzını azcık aç sen 17kb'lik gif bulduk derken gif yasaklandı
Gif yükleme yetkiniz yoktur yazılı metniBen dedim Ahmet Başkanın aklına girmeyin diye avatarda gif de yasaklamış bu akşam fark ettim
Başkan her öneriyi teklifi görme arada görmezden gel güneş gözlüğü tak sana çok yakışır ?
Fazla kemer sıkmak iyi değildir kesenin ağzını azcık aç sen 17kb'lik gif bulduk derken gif yasaklandı
Ben demedimBen dedim Ahmet Başkanın aklına girmeyin diye avatarda gif de yasaklamış bu akşam fark ettim
Zam değil güncelleme diye bir tabir var Başkan sende yasak yok sys hatası hay aksi diyorsunGif yükleme yetkiniz yoktur yazılı metni
Hay aksi şeklinde değiştirdim
Adamın zekisini pek severim. leb demeden çorum nohutu yakaladın.
Yasaklara karşıyız, Bug vardır.Zam değil güncelleme diye bir tabir var Başkan sende yasak yok sys hatası hay aksi diyorsun
Fazla öne çıkmayan geri planda kalan çözüm konusu vardı onunla ilgili konu açtım etiketledim BaşkanYeni konu oluşturma esnasında etiket ekleme şartı getirildi.
Etiket ekleme nedir, neden eklenmelidir.
Etiket bir konuyu kısaca tanımlamadır. Örneğin televizyon alacaksınız etiket alanına televizyonun markasını, modelini yazabilirsiniz.
Bu işlem forum içerisinden yada google üzerinden aynı,benzer aramaları yapan kullanıcıların sizin konunuzu daha kolay bulmasını sağlar.
Eklenmiş etiketlere tıklayarak benzer içerikteki konulara ulaşabilirsiniz.
Etiketler hemen konu başlığının altında yer alır.
Etiket konusunu gündeme taşıyan istanbul arkadaşımıza da teşekkürler.
gördüm eline sağlık etiketleri kısa kısaFazla öne çıkmayan geri planda kalan çözüm konusu vardı onunla ilgili konu açtım etiketledim Başkan