By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Vallahi ne yalan soyleyim ByTrol'un avatari da pek hoşuma gitti.
Seriye bağladık, sirada ki kim.
Şaşı-beş görmeye başladım sandım ama meğer iki farklı kişiymişiniz
+3
Vallahi ne yalan soyleyim ByTrol'un avatari da pek hoşuma gitti.
Seriye bağladık, sirada ki kim.
Şaşı-beş görmeye başladım sandım ama meğer iki farklı kişiymişiniz
+3
Bayadır söyleyeyim diye aklımdaydı. Şimdi çıkıntılık yapmayayım diyordum. Üst banner'ın arka planındaki o kılçık çizgili deseni kaldırıp, tam olarak şu anki haline çevirseniz iyi olur diyecektim. Yapıldığını görünce sevindim. Temiz tasarımın hastasıyız.
O zaman şunu ekleyeceğim. Postların solundaki avatar bölümünde hala o bahsettiğim desen duruyor. Bence onu da üstteki alanla aynı desene çevirseniz, tasarımda bütünlük olurdu.
Bayadır söyleyeyim diye aklımdaydı. Şimdi çıkıntılık yapmayayım diyordum. Üst banner'ın arka planındaki o kılçık çizgili deseni kaldırıp, tam olarak şu anki haline çevirseniz iyi olur diyecektim. Yapıldığını görünce sevindim. Temiz tasarımın hastasıyız.
O zaman şunu ekleyeceğim. Postların solundaki avatar bölümünde hala o bahsettiğim desen duruyor. Bence onu da üstteki alanla aynı desene çevirseniz, tasarımda bütünlük olurdu.
bende,de aynıAaa, bende böyle görünüyor,düz renk değil ,linuxtan mı kaynaklı acaba
Ee ,düz renk değil yani sevgili osmanke , ya şimdi bunlar "siz ihtiyarlar göremezsiniz" derler mi ,bak sen olayabende,de aynı
Gözümden kaçmış.Bayadır söyleyeyim diye aklımdaydı. Şimdi çıkıntılık yapmayayım diyordum. Üst banner'ın arka planındaki o kılçık çizgili deseni kaldırıp, tam olarak şu anki haline çevirseniz iyi olur diyecektim. Yapıldığını görünce sevindim. Temiz tasarımın hastasıyız.
Fazladan tema koymayı benden çok ıstiyorum ama şöyle bir durum var.
En aşağıda çıkıyor bende (pc)linkleri direkt açma nasıl olacak... bekletmeyi kapatma nerede?...