Nerden aldın kimbilir bunları ahmet ,belki de ufaklığa çizdirdin "çiz bakayım oğlum" dedin ,ne var bende çizerim böyle ,hatta veririm anketçilere çizip yollarlar,şuraya baksana masa üstüne kırmızı düz çizgi gibi ,sanırsın trafik çizgisi ben kabul etmiyorum bunları,daha gerçekçi görüntü lazım ,mesela film çekip yayınla da göreyim ,halkın kb leri ile oynamaYaptımız çalışmalar meyvesini verdi. Kırmızı, Turuncu renkler yerini yeşile bıraktı.
Anlayışınız için teşekkürler.
Emmi senin hatırına arada sen varsın diye avatarı %98 sıkıştırdım 934kb oldu 20 kb bundan iyisi şamda kayısı256x256 png bendeki 44 kb ,96x96 olan 11 kb ,gayet güzel
Bana bak ,kırmayayım kemiklerini ,ne boykotuymuş o,209 kb yüklenir mi,50kb diyor ahmet ki sen kesin yaparsın bunu mübarek
VarolEmmi senin hatırına arada sen varsın diye avatarı %98 sıkıştırdım 934kb oldu 20 kb bundan iyisi şamda kayısı
Sota başkan 30kb borçlusun arka planı aç bari onada 50kb limiti koy fazla kasmaz o zaman
Başkanın keyfi yerinde tepki vermiyor kahve içiyor çizgi roman okuyor
Online kb düşüren siteler var.
Meyvelerden bize de gönder üstad.Yaptımız çalışmalar meyvesini verdi. Kırmızı, Turuncu renkler yerini yeşile bıraktı.
Anlayışınız için teşekkürler.
Nerden aldın kimbilir bunları ahmet ,belki de ufaklığa çizdirdin "çiz bakayım oğlum" dedin ,ne var bende çizerim böyle ,hatta veririm anketçilere çizip yollarlar,şuraya baksana masa üstüne kırmızı düz çizgi gibi ,sanırsın trafik çizgisi ben kabul etmiyorum bunları,daha gerçekçi görüntü lazım ,mesela film çekip yayınla da göreyim ,halkın kb leri ile oynama
Başkanın keyfi yerinde tepki vermiyor kahve içiyor çizgi roman okuyor
Bak bana hiiiiç tepki yok,sana "varol" yazmış,bende mi vursaydım kafasına böyle ,Adana'ya mı gitsem ney
Hasan ,bana ayırmayı unutmaMeyvelerden bize de gönder üstad.
Ne demek emmi ayırmam mı hiç.????Hasan ,bana ayırmayı unutma
Ondan korksaydım izbana binmezdim ahmet,ohoooo ,not ettim bunu da <--- Artık tren yok ,
Silahlarınız ilkel kalmış bende daha günceli var.Ondan korksaydım izbana binmezdim ahmet,ohoooo ,not ettim bunu da <--- Artık tren yok ,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.var
Benimkisi tren ,bak atarsın-matarsın cama gelir kırılır karışmam